![]() |
А хто тут хлопчики? )
І все ж, якщо ці поради не можна коментувати, то я не буду більше. |
То вже 3d на плоскому, чи шо?
|
Цитата:
насправді "активно" я написав від фонаря і воно навштовкнуло на такий вислов від розуміючоі людини, що то є повштук.. топто Цитата:
бо треба розуміти то як лишити.. перенести.. впасти (якшо перекантовка дуже високо ЦМ ) а лижам не заважати іхати далі по дузі, топто десь даже не активно, а пасивно)) тут вірно на тезіс "активно" Додано через 9 хвилин Цитата:
вправ яки потрібні? катання до та після? чи може гігабайтів демо роликів всіх топів з інтернету?)) Додано через 4 хвилини Цитата:
|
Цитата:
Демо того що там в методичці. Глубокий таз, чи як там. |
глубокий снос - це великий кут ангуляціі, відхід ЦМ (таз, та низ корпусу) блище, та нище до центру повороту на поверхні снігу
ранній перенос - незначний кут ангуляціі. ( більш поямоленійне тіло також в центрі, та нище до снігу) доволі тяжще виконуеться без додаткових вправ, гарних кантів, та як мін. добрі карвінг лижі.. таке демо влаштує?) ще є етапи корректировки Тараса зі сносом, ранній перенос ше не практикував ні на кому, бо рівень людей з витягу та мої 4-5 годин занять з ними це зарано.. але це тільки 1й майже сезон я практикую.. та не дуже профісійному рівні ( гроші) більше по інтересу власному ;) |
[QUOTE=igrus;421424]глубокий снос - це великий кут ангуляціі, відхід ЦМ (таз, та низ корпусу) блище, та нище до центру повороту на поверхні снігу
ранній перенос - незначний кут ангуляціі. ( більш поямоленійне тіло також в центрі, та нище до снігу) доволі тяжще виконуеться без додаткових вправ, гарних кантів, та як мін. добрі карвінг лижі.. таке демо влаштує?) Ангуляція vs заклон. Ніт, 100500 слів які як мокре з важким порівнюються. Просто чудове "демо". Демо, це скорочення від демонстрації(показу). Цікаво в тебе яке розуміння цих слів. І чи можна десь тлумачний словник, яким ти користуєшся. |
@Mik ,просто піди до Дема в Школу, чи курси, чи як воно тобі сподобаеться назватися.. :))
за свої 100 евро на день надивишся стільки Демо, шо пісяти будешь горяче.. :) Демо дозволить до нього доторкнутися, сфоткаться разом, спитати в нього щось, але нащо піднімати руки в вправах, він тобі так і не відповість, бо не його компетентності це знати, бо він Демо.. 💯💥⚠️ ти платишь гроші, щоб побути теж намаганням коло Демо.. :)) Додано через 17 хвилин мое Демо, тот хто мене розуміе і хоче більше розуміти, хто знае навіщо піднімати руки вгору в вправах, хто змінюеться за години.. і категорично не катає з довбнями яки таращаться а тікток ;) приклад все тоже Тарас, хлопець з витягу, якого я не знав до.. він розуміе, шо робить, в нього є плани на майбутне, він іде до катання не дивлячись мусор в телефоні.. бо насправді його там ще дохрена.. ;) це було до занять.. Тарас ДО занятий - YouTube Тарас ДО(1) - YouTube Тарас ДО(2) - YouTube загальний накат на лижах годин 40 всього це відео до занять ( зима 4-5 годин зі мною, та домашні сухі літні вправи-завдання ) Додано через 18 хвилин після довгої перерви (виізжав онин раз з друзями погано катающими, де трохи розгубив навички, що категорично не можна..!) зустрів їх вже двох ( Міша, раніше був на навчанні десь також 4-5 годин, з ким треба катати, і тільки з ним, чи зі мною!) хронологія коригуючого дня, увага більше Тарасу Тарас #1 - YouTube тарас#2 - YouTube Тарас #3 - YouTube нагадаю, Тарас - накат не більше 60 годин свого горнолижного життя "яки ти пігулки ковтаешь?)) тому шо змінюеться на очах.." слова Міша.. ;) Додано через 2 хвилини ще Демо?) |
Це ж не глибокий знос тазу.
Тарас здібний хлопець, але його рівень не треба переоцінювати, він нам нічого не продемонструє. |
Цитата:
|
Цитата:
Додано через 42 секунди без помилок - вже супер!! ;) Додано через 1 хвилину @Lyubomyr ,вам. це кому?) |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 17:51. |