![]() |
яж казав, не приплетайте в всому цому Томаса ;)
А взагалі "Берега ПОПУТАЛ!!" це не тема розбору чиїсь фото, не генерованих мною зробить тему Хороший инструктор та гадайте по фото яка фаза поворота фотографії :) тебе вже похвалили тут, то збирай манаики та юзай Ближній Схід як максіму, а як мин другу тему! :))) |
прохання адміна зробити, щоб Хороший інструктор пішов геть як мін з ціеі гілки, як максимум до арабів на діскусію ;) я вже все побачив, такого Дна ще тут не було,... справді суспільство хворе, та спілкування до позитиву ніяк не взмозі наблизитись.. |
Я, зі свого досвіду, спробую пояснити дещо про носки та тиск на них.
Отже забудемо на хвилинку про лижі, та поворот. Аналогія в данному випадку буде з бігом, саме з приземленням. Є три варіанти приземлення: Передня зовнішня частина стопи з подальшим перекатом. Вся стопа Пятка. Перший варіант-еволюційний, природній. А тепер переносим це в лижний поворот. Початок повороту на носках. Потім поступовий перекат всієї стопи до п'ятки. Просто багато хто стартує з другого варіанту(всієї стопи, центральної стійки ітд.) Я нівкого не вчився, самоучка. |
мік ти кажешь про карвинговых поворот, де ЦМ приблизно стоїть над лижами на початку повлроту, хороший інструктор каже про ранній перенос, коли зразу після переканту ЦМ переноситься в центр повороту (не дуже присутній кут ангуляціі) , а лижи ідуть по своїй тракторіі, дуже багато назв цьому повороту, але і справді там нема тиску та напруги на язики бот, як слідство на носки лиж
є безліч моментів, якими технични інструктора впливають на учнів.. то є один з них.. твій метод більш універсальний, та корисний для норм лижника ;) |
Цитата:
Я коментував окрему цитату, не фото. Я взагалі техніку по фото ніколи не оцінюю. Фото може бути лише гарним або ні, а техніку треба бачити в динаміці. Та й ніхто не просив. На фото справді виглядає, що це ще далеко до лінії падіння такий кут, в такому разі він неочікувано, вражаюче великий, аж дивно, так можна і впасти. А так по темі носків, я їжджу з розножкою якщо не потяну активно ногу назад. Це ок, так всі роблять. Спортивні лижі не повертають без цього. Я колись теж їздив на пятках і думав що так і має бути поки мене не просвітили. На спортивних лижах фактично це номер один про що треба думати, щоб не висадитися на пятки. |
Цитата:
Адмін тут нікого не банить , навіть зовсім кончених довбнів, навіть :crazy:, навіть тебе:cry: Натяків ти не розумієш, звісно. Але ж існує просте та логічне рішення, і всім стане добре. Ти просто заходиш до мене на сторінку у Кашпіровських і просто своїми лапками витираєш все, що там написав. ВСЕ. Після цього я захожу сюди і також витираю ВСЕ, що я тут писав. Після цього ми обіцяємо просто ігнорувати один одного, і "нє упамінать всує" І можєш собі спокійно віщати далі:agree: Я цього добиваюся, якщо до тебе досі не докотило. Бо ти таки достав, :evil: І поки ти цього не зробиш, я буду спілкуватись з тобою саме ТУТ у твоїй манері, але трохи витонченіше:Yahoo!: Звісно, після цього, твої кути мене вже не зацікавлять. А поки що таки цікаво, знайдеш ти те, чого нема, чи ні? Бо час іде невпинно:pardon: Добавлено через 22 минуты Цитата:
|
Ні, в Харба це якраз є і завжди було. Поміняти канти до лінії схилу. Це називається в американсьому спорті High C (верхня дужа від букви С).
Подивися уважно: Develop Early Angles with ski testing. - YouTube В Харба ця мехініка описана ще в книжці 2004 року, Expert Skier 2. Просто ми не падаєм туда за борт, а згинаєм ноги і даєм тілу продовжити рух і ногам поїхати далі. Ігрус про це писав недавно десь, до слова. Добавлено через 6 минут Цитата:
В мене також черевики HEAD спеціально нахилені з мінімальним кутом, десь щоб було як в Rossi/Lange, в такій позиції коли я тисну, більше зусилля йде на носки. Я на своїх неспортивних їжджу розслабено і десь ближче до центру. |
Цитата:
потім спробував пробігтись з приземленням на передню частину, зробити перекат і наступний крок. не працює у мене. якщо приземлятись на передню частину стопи - я не буду робити перекат - я зразу відштовхуюсь. Що я роблю не так? |
@Sashko, треба босим спробувати. Все одразу стане на свої місця.
Ще одне. Не знаю, чи працює на спрінтерських. Від середніх точно працює. Ще одне. Біг, це ніби 5хв/км і менше. Інше джогінг, (труссца). Якщо немає фази польоту, то і переката може не бути. Нема чого гасити перекатом (навантажень) Running Analysis of Heel Strike vs Forefoot Strike Technique [Ep64] - YouTube Ден почистить це, сподіваюсь. |
Друже. Це дуже прослідковується в лижах та ботах. Коли ти ідеш на ікрах, задниках бот ( закатуешь на перекантовку). Потім тебе (ЦМ) переносить завдяки інерції + Центробіжноі на перекантовку та кидає на язики бот. Яки вже автоматично тиснуть на носки лиж... :))) я це і називаю ' катання на зовнішніх силах' )))
Це дуже грамотно сказав той канадіець в твоєму відео.. про кидання ядра - просто рукою. Та розгіном корпуса та ніг.. що ефективніше - звісно другий варіант... Додано через 24 хвилини Подивився відео бігунів. Таки я трусцою бігаю на плюсну.. переважно . Бо свод стопи гарно гасить ті навантаження до коліна Та значно легше по м'якому покриттю стадіона. . Бо 8-10 км на пятку ну просто жах для колінок буде.. Але зв'язати це з лижами в мене тільки так виходить. Це я називаю прокатка.. бажано для навчання с початку ну дуже великий амплітудою робити. Накатувати на максімалках . |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 13:16. |