Коммерческие туры предложения турфирм |
Примітки | Шановний гість! Ласкаво просимо на Гірськолижний форум!
Для того, щоб мати можливість коментувати необхідно зареєструватися - кнопка "Реєстрація". Для ознайолення з новими темами та коментарями - кнопка "Головна" або "Нові". Об'яви про купівлю-продаж спорядження - кнопка "Біржа". Трансфери та Попутники - кнопка "Транспорт". Для пошуку необхідної інформації - кнопка "Форум" з конкретними розділами та класифікацією тем. для швидкого пошуку - кнопка "Пошук".
Зареєстровані користувачі не бачать реклами на нашому Форумі. Абсолютно :) До уваги тих, хто публікує теми в розділі Хочу продати.Слово "Продам" писати не потрібно - Форум сам додасть його в назву теми. Приклад назви теми: лижі Elan Magfire 10 168 см 2007. Сама тема має неодмінно містити:
1. Повну назву товару, який Ви хочете продати. 2. ТТХ товару: розмір, ростовка, геометрія, жорсткість, особливості и т.п. . 3. Стан: скільки днів був у вжитку, пошкодження, сервісне обслуговування. 4. Реальне фото!!! 5. Ціна, можливість торгу. Ваші контакти. Коли ви продасте Ваш товар - не забудьте написати про це в темі. Вона буде закрита та переміщенна в Архів Біржі. |
 |
|
19.11.2020, 19:46
|
#11 (посилання)
|
Новичок
Зараз: поза форумом
Снаряга: прокатные :)
|
Нет, не тайна).
План таков:
20.12 выезд из городов Украины в Ивано Франковск.
21.12 встреча на ж.д Франковска и трансфер на нашем бусе в Буковель. Расселение в отель, завтрак, прокат ( кому надо) и на горы.
Катаемся 2 1-25.12.
25.12 примерно в 15.30 выезд на вокзал Франковска.
Каждый вечер у нас развлекательная программа: Настольные игры, разбор катаний, прогулки про о Буке. Так же в отеле есть классный Спа, пользование которым уже в стоимости поездки
Стоимость: 6200 ( без ж.д) - 6800 ( с ж.д купе для Одессы)
В стоимости:
Ж.д проезд
Трансфер от Франковска и обратно.
Проживание в 2 х м номерах
2 х раз питание ( в т ч в день приезда и выезда)
Раннее заселение и позднее выселение из отеля.
Спа центр - безлимит.
Отель в Буковеле: AMARENA.
Остальные подробности в личном общении.
|
|
|
20.11.2020, 21:50
|
#12 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: K2 Force 2011/12
|
Цитата:
Коментар від Korben Dallas
@igor_Ka ,это почему же?))
|
Из уст врача это звучало бы ещё печальнее
|
|
|
20.11.2020, 23:10
|
#13 (посилання)
|
Bukovel Skischool
Снаряга: Salomon X-Race SW/165 2017
Atomic Hawx Ultra 110
|
@igor_Ka , да, у многих были травмы психологического характера, да и лёгкие травмы не редкость ( и это только те, кто нашёл в себе силы таки взять инструктора). Что тут говорить, у моей девушки до сих пор психологическая травма, после того, как я хотел её научить кататься не будучи инструктором. Так что не стоит этими вещами шутить, всё гораздо серьезней чем мы думаем.
Додано через 4 хвилини
Пошли ка мы лучше в тему инструкторов, а то как то не хорошо получилось😁 Прошу прощения у автора темы что влез со своим уставом, но так уж я устроен, если бы не влез - это значило бы, что у мну что то сломалось))))
|
|
|
20.11.2020, 23:22
|
#14 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: salomon: Roker2 11-12 \K2 obSETHed 11-12/Volkl Recetiger Speedwal Uvo SL 15-16\Stumpjumper FSR/Cube
|
В этой группе, бывают часто новички, и свой инструктор очень поможет сделать именно первые шаги на снеге, да, за деньги, и не малые НО именно Валера может сдвинуть с мёртвой точки. Я не то, что уверен, я знаю и есть у него все-же не длительный, но очень насыщенный опыт 
Именно с первыми псмхологическими шагами..
|
|
|
21.11.2020, 00:43
|
#15 (посилання)
|
Bukovel Skischool
Снаряга: Salomon X-Race SW/165 2017
Atomic Hawx Ultra 110
|
@igrus ,как я соскучился за новичками...за их глазами, сначала испуганными, а потом счастливыми от того, что они таки могут контролировать лыжи, а не лыжи их))
|
|
|
21.11.2020, 15:25
|
#16 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Head Jon Olsson Pro model 2008г. VOLKL RACE TIGER RC UVO./ HEAD RAPTOR 120rs
|
@Сергей Платонов ,Спасибо за информацию!
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Параметри теми |
Пошук у темі |
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
 | | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 2 | 55 | 112 | 47 (70%) | 17 (25%) | 3 (4%) |
---|
Yesterday | 0 | 0 | 70 | 107 | 44 (63%) | 20 (29%) | 6 (9%) |
---|
Month | 4 | 52 | 3477 | 9993 | 2111 (60%) | 1202 (34%) | 208 (6%) |
---|
|
|
|