![]() |
Цитата:
|
Цитата:
|
Неделя как приехали из Красии!Спасибо горнолыжному сайту, 6 лет не катались /рождение подряд двух новых горнолыжников/,долго выбирали куда махнуть благодаря сайту решили к вам! Немного растроило отсутствие снега в Карпатах ,неудалось увидеть Красию в полном расцвете ,но после наших Водяников очень даже хорошо!Жили в"новом сезоне" не плохое место для отдыха с детьми.У них свой бугель и прекрасная горка для детей/при наличии снега/Прекрасно покатались четыре будних дня, в пятницу муж еще пол дня катался но уже с напрягом а в субботу и в воскресенье там делать нечего заезжают "бутылированные"лыжники!Поэтому уехали но по дороге заехали в Плавье ,интересно почему про него вообще мало пишут?При полном отсутствии снега в Закарпатье там снег присутствовал!Но цены космические!!!
Добавлено через 10 минут И еще, Красия прекрасное место семейного отдыха,в этом году попытаемся поставить свою малышню на лыжи и надеюсь уже в следующем посетим всей семьей.Кстати кто едет с Одесской трассы могу подсказать дорожку в обьезд всех крупных городов на карте небольшая дорога но состаяние лучше Винницкой во много раз и практически нет машин 400км промчали за 4 часа что в нашей стране в зимнее время на восмерке практически рекорд |
Доречі, на тему місцевих інструкторів.
Зовнішній вигляд більшості з них - просто відлякував. Зразу згадував протасовських "оленів" - всі в однаковій формі івсі тверезі ). Але сам ніяких конфліктів не мав. Місцеві, що лізли поза чергою на зауваження реагували адекватно - без бикування. Стосовно місцевих - моє враження - щобільшість з них хороші адекватні люди, а биків треба ставити на місце. Нажаль, в більшоті випадкі вони розуміють тільки мову сили ( |
Цитата:
|
Информация секретная только для СВОИХ!! С одесской трассы свернуть на Володарку, дальше Сквира - Ружин - Козятин - Любор - Ямпиль - Кременец, в Кременце поворот на Почаев, Дунаев. Почаев - Радевилив. ну и дальше разберетесь кто куда
|
Не ой батоном шуршати на місцевих. Я в Вишці живу з 89 року . А ви не бачили того, що було ще 10 років тому. Біднота, в магазинах нічого не було, люди жили з городів та крали залізні каструлі в приїзджих. Випити горілки ми бігали після гори за 10 кілометрів в Дубовий гай. Місцеві пили невідомо шо і багато. Вони в Вишці жили споконвіку. І тут понаїхало снікенрсів з памерсами які хочуть щоб все було як у Женеві з Кушевелями. Якщо побудували новий підйомник то треба якось відпочити. Треба пожити в селі та погорбатитись на землі, щоб отримати повнее задоволення від катання на гірських лижах у власному селі.
Як курорт буде працювати місцеві будуть евалюціюнувати. А зараз мінуси - неможливо проїхати по дорозі до власного села та купи завезеного техногенного сміття вздовж доріг. |
На рахунок "погорбатитись на землі" та отримання задоволення - багато людей для того, щоби мати можливість відпочивати на гірськолижних курортах "горбатиться" на своїх роботах та мають ненормований робочий день. Особливо вздовж доріг я не придивлялась, але "купи сміття я не наблюдала". І ще: про такі гроші, які платять за проживання місцевим, до освоєння курорту, місцевим, напевно і не снилося. Вибачте, якщо різко висловилась.
|
Ириш, не грузись :)
|
Я, новачок тому всім аксакалалам вітання.!!!! Пользователь з листопада 2009р ,але тільки сьогодні вирішив зареєструватись. Чому ?:
1. Дякую TAT за маршрут ( він мені цікавий літом на море . Так влаштована людина Ви до нас в гори, .................... літом море ) Тема транспорту буде далі. 2.Sheridan : Народ, пора собраться, взять бейсбольные биты и решить эту проблему местного бычья. Красия не Бородинськое поле и война не выход. Тему дальше не мусолю! Пусть работает ЗАКОН.!!!!!!! 3.Сайт СУПЕР. |
Цитата:
я не злой, просто читать такое смешно) |
Цитата:
Я з вами,звичайно,різко не згоден.Але супер!Правильно, пишіть на форумах!Поясніть свою позицію!Спробуйте роз'яснити народу, що бити людей за "інструкторство" - правильно і корисно!:crazy:Підйомник - це зло(проїхати ж не можна по дорозі...) Поясніть нам, що ми неправильно розуміємо.Всі ми люди і однаково любимо лижі.Що це за теми про біти,розборки?:beer: Якщо,наприклад, ужгородець НЕСПРАВЕДЛИВО наб'э морду вишківському - я перший скажу - хай відповідає по закону! |
Народ,кто в курсе,что за драка была возле посадки на подъемник,уже под конец дня,между работниками и какими то мужиками,как я понял с Ужгорода,а то они кричали,мол типа ужгородци,что вы стоите,своих бьют...Драка была довольно серозная,в ход шли и лыжи,и ногами по лицу...
|
Блин, капец.
Что там за ситуация вообще? Как я и говорил, у меня там одногрупники. Причем они в первый раз в горах. Абы все желание еще раз в горы попасть не отпало. |
Началось...
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 20:56. |