| 

| Красия отзывы, жильё, трансфер, цены |  

|  23.01.2011, 19:10 | #351 (посилання) |  
	| Давно на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Київ Снаряга: Explosiv Ride Racing RX 2006 | І прогнози наче справджуються- біля другої години пішов сніг і йшов до кінця катання.  І взагалі, не побоюсь бути категоричнішою за МІСа- стан трас як для Красії відмінний-широкі, сніжні, а підморожені ділянки- це тимчасові незначні деталі. |  
	|  |   |  

|  23.01.2011, 21:12 | #352 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Uzhhorod Снаряга: @tomic | 1) черг 0 
2) Найменша ширина трас 2а та 2 - три, чотири ратраки!!! 
3) Бугель рулить, до обіду ще й ворота стояли. 
4) Погода сонячна, вечором почав падати сніг 
5) кафе, шашлична, персонал 4+ 
я просто:   
(\__/)  
(='.'=) 
(")_(")
  |  
	|  |   |  

|  23.01.2011, 21:22 | #353 (посилання) |  
	| ZbishkoBand. Главарь 

Зараз: поза форумом Звідки: город хорьков Снаряга: SETH 2007,
FISСHER RC4 RACE SC 2007, ARMADA JJ
КОГТЕДРАЛ 2013 | А я просто собираю Банду с девизом " Катаем только верх " .  Я верю в пухляк на Красии и я откладываю Гудаури . Я так давно не катал Швейцарию .....  )) |  
	|  |   |  

|  23.01.2011, 21:25 | #354 (посилання) |  
	| Hunter 

Зараз: поза форумом Звідки: Мукачево^БМ Снаряга: всегопонемножку | 

Аватар

Funcarver,  Шикарный собацій...  |  
	|  |   |  

|  23.01.2011, 21:47 | #355 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Ужгород Снаряга: Atomic Supercross SX7.2 Snow Skis 170cm Orange Blue 2007 | СЕГОДНЯ БЫЛА МЕГА, СУПЕР, БОМБЕЗНАЯ КАТАЛКА!
 С учетом того что снега вблизи Ужгорода  нигде нет.

Egoistk_@ - тебе особая благодарность!!!

не смотря на попсу которая звучала на 1 кресле (убежал на 4-х месную от нее. Там было тихо!!!) и не смотря на лед в районе Шанхая, который с некоторыми усилиями объезжался на УРА!

С начала бугеля - вообще жир!!! Несколько раз чтобы расслабить конечности катнул там. Офигевший турникет мигал через раз красным светом и пытался мне чтото расказывать на тему то "ТАЙМАУТ 5 минут" то "ТАЙМАУТ 4 минуты" но был послан подальше (переступанием или подныриванием под него) и потом не мешал.

Очередной раз убеждаюсь, что отсутствие снега - самая первая причина негативных отзывов и претензий к администрации по любому поводу.
 |  
	|  |   |  

|  23.01.2011, 23:44 | #356 (посилання) |  
	| Мастер 

Зараз: поза форумом Звідки: så by Снаряга: Ski-og lurer | 
	Цитата: 

| 
					Коментар від Gera  Funcarver,  Шикарный собацій...  |  Не понял? |  
	|  |   |  

|  24.01.2011, 08:24 | #357 (посилання) |  
	| безстатусный 

Зараз: поза форумом Звідки: Мукачево-Ужгород Снаряга: Elan gsx race 182.
Fischer RX Fire 165 2007,
Kellys Wandall,
Santa Cruz v10 | 
	Цитата: 

| 
					Коментар від Funcarver  Не понял? |  
как я понял, Гера говорит про собаку на твоей аватарке   )) |  
	|  |   |  

|  25.01.2011, 00:07 | #358 (посилання) |  
	| Новичок 

Зараз: поза форумом Звідки: Kiev Снаряга: прокатные :) | Если выбирать между Красией и Пилипец/Подобовцем, на каком месте Вы бы остановили свой выбор? и почему?) |  
	|  |   |  

|  25.01.2011, 10:27 | #359 (посилання) |  
	| Давно на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: Ужгород Снаряга: Salomon Scream Hot pilot 10, 
UNIVEGA Alpina HT - 5400 | Хороше запитання!!! Але напевно Красія - блище до Ужгорода, завжди підготовлені траси, хороші крісельні підйомники( був на Пилипці 3 роки назад - там були якоря,не знаю які витяги зараз там?)  якось Красія рідніша ніж Пилипець.. Але один великий плюс Пилипця - складність траси і довжина!! В кожної гірської бази є свої + і свої мінуси, важко на 100% відповісти, яка база більше до вподоби....  Хто за чим їде??? чи за легким розміряним катанням, чи за екстрімом!!!
 |  
	|  |   |  

|  25.01.2011, 10:40 | #360 (посилання) |  
	| ------------- 

Зараз: поза форумом Звідки: Ужгород Снаряга: Völkl Bridge '11, Marker Squire Demo, Salomon Course Carbonlink | 
	Цитата: 

| 
					Коментар від bodison-sky  ...плюс Пилипця - складність траси і довжина!! |  А що в Пилипці довша траса?   
2Fath 
Думаю, з вашим питанням не лишнім буде подивитися форум Где Вы планируете кататься? . Там і питання краще такі задавати. |  
	|  |   |  

| Тут присутні: 4 (учасників - 0 , гостей - 4) |  
		|  |  
	| 
	| Ваші права у розділі |  
	| 

Ви не можете створювати теми Ви не можете писати коментарі Ви не можете долучати файли Ви не можете редагувати коментарі 
 HTML код Вимк. |  |  |  
| 
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua  обов'язкове. |
 |  | |  | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites | 
|---|
 | Today | 0 | 1 | 42 | 102 | 44 (76%) | 14 (24%) | 2 (2%) | 
|---|
 | Yesterday | 0 | 1 | 74 | 264 | 42 (57%) | 32 (43%) | 2 (2%) | 
|---|
 | Month | 5 | 16 | 2207 | 5386 | 1441 (65%) | 751 (34%) | 29 (1%) | 
|---|
 | 

|  |