ніграма не курорт, але мічта ідіота. враховуючу те що в нашій любимій державі нічого подібного не спостерігається, то можнапоміріяти що таке колись таки буде в нас побудоване... зразу прошу не сильно бити за неточності в розмірах рамп розгонок і призем.. це тільки дуще приблизна ілюстрація того як я це бачу...
отже почнемо.
що ж включає в себе мій тренувальний центр мрії? кого він буде обслуговувати і взагалі для тренувальнь якого роду він придатний?
цей центр включає висотний скалолазний стенд, велика рампа, розгонка з кікером, паролонова яма, батутна секція,шосьт типу гімнастичного килима, мала рампа, невеличкий скейт парк і велика відпочинкова зона з кінотеатром на 20 місць(для перегляду екстримальних фільмів
). як зрозуміло зоснащення залу він придатний для тренувань спорсменів майже всіх екстримальних видів спорту.
а тепер детальніше про кожну частину цієї мрії.
1) скалолазний стенд
скалолазний стенд з елементами висотного стенду(висотою до 10м) з розмірами 12*16 м. з різноманітним цікавим рельєфом(який нажаль не представлений на фото) та "стелею" між двома висотними секціями. в низу обладнаний 60см паралоновим матом на який мягко приземлятись і з 10 метрів
2) велика рампа з кікером та розгонкою.
весь цей центр розроблявся навколо ідеї відтреновувати стрибки з кікера та халфпайпу в паралон. тому ці еленемти мають спеціальне покриття що дозволяє без води чи снігу ковзати лижам та бордам райдерів. також передбачаєтсья можливість легкого зняття даного покриття для відтрековування стрибків в рампі скейтерам та роллерам. відповідно призема з даних конструкцій відбуваєтсья в паралонову яму(дуже глибоку
) розміри рампи: висота 5м, ширина 11м, верхні платформи розгонок знаходяться на висоті 9 метрів, ширина розгонки та кікера +-8 метрів
3)паралонова яма дуже велика шириною близько !!!30 метрів обслуговує вильоти з великої рампи, кікера та батутної секції.
4) батутна сеція
обладнана 5 великими батутами (2*3м, один великий батут підвищеної міцності для стрибків з снарядами: лижами, бордами, байками) вильоти з яких відбуваютсья вбо в паралонову яму або на площатку бля батутів.
5) щастя для скейтерів та роллерів
скейт парк з малою рампою(11*3м). так я не роллер і не скейтер то я не вкурсі що цікавіше буде виглядати в парку.. тому якщо колись цей проектик почне втілюватись в життя то цією секцією будуть займатись виключно скейтери та роллери.
6)відпочинкова зона
включає в себе невеличкий кінотеатр для перегляду екстримальних відео в тісній компанії на великому екрані
))
та велику зону відпочинку з баром, диванчиками та величезним панорамним вікном. тут можна розслабитись після тренування, можна потусити з друзями а можна просто прийти(особливо спонсори можуть прийти) і з бутилочкою пива поспостерігати за тренуваннями райдерів.
от така от мрія.