![]() |
Я так понял, что подгонку скорлупы можно делать и дистанционно? Т.е. описать, где давит, и специалист приблизительно отформует ботинок (как Yell_NW)?
Себе я сам выдавливал скорлупку на одном из Саломонов в районе косточки большого пальца. Вырезал шаблон исходной поверхности из плотной бумажки. Снаружи грел аккуратно феном, а изнутри давил приспособленным для этого молотком для отбивки мяса))). Процесс контролировал шаблоном. Выдавил около 2 мм и забыл... Если бы рядом был мастер, то лучше к нему. |
Якщо можеш самостійно чітко визначити де тисне і відмітити цю зону на черевику то можна і дистанційно. Але мабуть краще все ж таки косультуватися з майстром, якщо є така можливість.
|
Подскажите пожалуйста горнолыжные ботинки Fischer VIRON 10 VACUUM CF с технологией VACUUM COMFORT FIT. В чем именно заключается термоподгонка ботинка и стоит ли ее делать в специализированном магазине?
|
Цитата:
|
Підгонка маст хев. Ці черевики розраховані на підгонку. Наскільки я знаю, в цих черевиках навіть настройок кантінгу нема. І кантінг і нахил вперед налаштовується через процедуру підгонки. Ну і зручність само собою. Якщо купувати черевики з такою можливістю то гріх не скористатися нею.
|
как с вами связатся
|
@kappavu, Вы это кому ?
|
А підкажіть будь-ласка мені відповідь на такі питання:
Маю боти Fischer Soma Viron 95. Проблема 1. Правий треба чуть розширити, мізинець незовсім поміщається. З тим як робити все зрозуміло, а яку температуру на фені поставити? Проблема 2. Якщо просто стояти на рівному місці, то лижі стоять не на всій пролощі скользяка, а на внутрішніх кантах. Зрозуміло, що мене криві ноги, але ломать їх і рівняти не хочу :-). Я так розумію це можна виправити скошеною на одну сторону устілкою між зовнішнім і внутрішнім черевиком? Дякую. |
Для кривих ніг на черевиках зазвичай є спеціальне регулювання. Називається кантінг. Це такі ексцентричні шайби на боках, обертаючи котрі, можна змінювати боковий нахил черевиків. Можна з ним погратися для початку.
|
Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 16:56. |