Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Мастерская (https://extreme.com.ua/forum/48-masterskaya/)
-   -   Подгонка горнолыжных ботинок (https://extreme.com.ua/forum/masterskaya/2984-podgonka-gornolyzhnyh-botinok.html)

Шурави 15.01.2021 19:41

Кто о чем, а голодный о еде)))
Так и я о своих ,,рапторах". Откатал три дня без стелек, по 6 часов в день, и сапожок сел отлично. Через час после одевания утром, я их уже не чувствую на ноге, в переносном смысле слова. Дискомфорта никакого, завтра стельку поставлю, а то слегка свободненько ощущается. Всем еще раз спасибо за подсказку и совет!!!🥂
Кириллу особенное спасибо за хорошую подгонку!!!! 🥂Завтра катну со стельками.

Шурави 16.01.2021 20:48

Сегодня откатал в ботинках со стельками с 8:30 и до 15:00, не разу не растегнул. Просто песня, но было маленько холодно, но и неудивительно -16 было. Не один я возле кафе махал ногами и делал пробежки. А согреться было негде, кроме туалета))))

Skyclub 20.03.2023 21:29

От дива! Тільки но перестав засирати Всесвіт своєю маячнею ведмедик-коуч, так почали коментувати розумні люди.
Заліз я у пустий черевик перед дзеркалом і таки побачив, що ноги в мене кривенькі:cry:, ну, по відношенню до черевика так точно кривенькі.
і таки О, бо ж я хлопчик:ROFL:

будемо гратися .
дві гайки над пяткою точно не кантінг?

Lyubomyr 20.03.2023 21:36

А ти в устілках стояв, як у відео тому?
Щоб настроювати, треба щоб там був ексцентрик. Хоча б з однієї сторони.

Mik 20.03.2023 21:36

Здається тільки на нордиці кантинга нема. А інших ніби є.

mansrzv 20.03.2023 21:37

У темі 1 додатків
Цитата:

Коментар від Skyclub (Коментар 418352)
Хлопці, дякую, дуже цікава тема. А як можна пояснити, що О в копитах робить Х у катанні? Чому не навпаки?

В деяких людей на взутті є зтерті каблуки
Якщо зтерті з зовнішнього краю - у людини О-ноги
Якщо з внутрішнього - Х
Це самостійне вирівнювання взуття)
В лижах так само не зробиться
На малюнку видно положення ніг у людей О і Х. Якщо людина стоїть або їде прямо - лижа не буде стояти на канті, вона ляже плоско на сніг і потяне за собою ногу
Куди ботінок задавить коліно у людини з ногами О?
Коліно завалиться всередину - ноги стали Х))

Skyclub 21.03.2023 10:35

Цитата:

Коментар від Lyubomyr (Коментар 418382)
А ти в устілках стояв, як у відео тому?
Щоб настроювати, треба щоб там був ексцентрик. Хоча б з однієї сторони.

Ні, без них. Це перший крок був, що заплакати...

Sheridan 21.03.2023 12:11

@Skyclub, в Європі зара знижки. Але, якщо взагалі по дорослому, то брати черевеки тре у бутфітерів з їх роботою разом. Це дорожче. Але саме профі зможуть тобі вибрати ідеально твій черевик. Я ще до цього не доріс...

@sasha про це знає практично все.

Skyclub 21.03.2023 12:36

350 ойро біля Штубая. приходиш по терміну і за 2 години вони беруть свою болванку внутрішнього і запінюють її під твою ласту у твій горіх зовнішнього.
я зажлобив, лишився катосити, бо час...

Добавлено через 1 минуту

так і не зрозумів що куди підкладати тепер. картонки під устілки(куди які), чи з зовнішнього боку по всьому черевику?

Sheridan 21.03.2023 12:43

@Skyclub, знайди англомовного бутфітера і поговори з ним за весь цей двіж. Купа користі і тобі і нам. І це безкоштовно. Але я впевнений, він тебе вмовить на нові боти.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 00:22.