Гірськолижний форум
Горные лыжи ArmadaГорные лыжи Armada Горные лыжи Elan Маски и одежда Oakley Горнолыжные маски Bolle
Защита Dainese Термобельё Craft Спортивные носки X-Socks Термобельё X-Bionic
Реєстрація Головна Розділи Нові Біржа Транспорт
МОБІЛЬНА ВЕРСІЯ : НАШ FACEBOOK : RSS : Гірськолижний форум > Снегозависимость > Мастерская > Подгонка горнолыжных ботинок
Мастерская ремонт и обслуживание снаряжения

Відповідь

Параметри теми Пошук у темі
Старий 21.03.2023, 12:52   #311 (посилання)
Адепт Харбариума

Зараз: поза форумом

Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
@Skyclub, нє, Саня. Саме це - його робота. І перше, що він має зробити, це пояснити тобі, чому черевики з магазину це фігня. І знає він набагато більше навіть за Кирила нашого. @Sasha був у декольких бутфітерів в Італії та Лівіньо. Там мілліард нюансів. Але висновок один - хочеш стати максимально технічним карвером - тільки кастом. Спочатку бренд, потім шкарлупа, потім інтуішн лайнер, потім кастом устілки. Хто тобі це розкаже без скана твоїх гомілок? На Форумі? Це неможливо
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 21.03.2023, 13:31   #312 (посилання)
Їжджу на внутрішній лижі.

Снаряга: Rossignol FIS GS 193, Dynastar FIS SL 165, O+ скітур, Blizzard Brahma 88, Salomon QST 106, HEAD Supe
Більшість бутфітерів не шарить нічого в аирівнюванні. Їх основна робота — це робити комфорт ногам.
Старий 21.03.2023, 13:39   #313 (посилання)
Адепт Харбариума

Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
@Lyubomyr, ммм, я ідеалізую саме тих, хто реально шарить. Типу Харба. Вони ж існують?
Старий 21.03.2023, 14:38   #314 (посилання)
Всегда на форуме

Снаряга: Atomic D2 SL
Цитата:
Коментар від Skyclub Переглянути коментар
так і не зрозумів що куди підкладати тепер. картонки під устілки(куди які), чи з зовнішнього боку по всьому черевику?
на малюнку, там де О- ноги, показане природнє їх положення. Коли ми на лижах, лижа лягає плоско на сніг і тягне за собою гомілки в положення Х
Щоб гомілки залишились в своєму природньому положенні цей червоний клин (на малюнку) треба вставити між лижею і ботом
Мініатюри додатків
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  кантінг1.jpg
Переглядів: 30
Розмір:  105,9 КБ
ID:	46808  
Старий 21.03.2023, 14:43   #315 (посилання)
Всегда на форуме

Робота бутфітера підігнати ботінок так, щоб він сидів щільно (для макс контроля лиж) і ніде не тис
А вирівнювання це вже потім, при потребі
Старий 21.03.2023, 17:15   #316 (посилання)
Парапланерюга

Снаряга: ATOMIC SL 12 2008 спортцех
тобто у моему випадку а - ля це супінатор як для плоскостопих клишоногих?
запхати якусь скошену резину між внутрішнім та зовнішнім, чи просто супінатор устілку зробити-зрізати зайве з другої устілки?
Як та у Харкба робили?
Сендвіч?
Старий 21.03.2023, 17:29   #317 (посилання)
Всегда на форуме

ну устілка помагає, з неї треба починати
потім кантінг
якщо вистачить цього - чудово
якщо ні, то або під кріплення підкладають прокладку (тоді тільки ці лижі будуть вирівняні), або накладки на підошві бота сточують з одного боку, а ранти з протилежного нарощують (щоб вони в кріплення заходили ідеально) - самий хороший варіант
Старий 21.03.2023, 23:02   #318 (посилання)

Снаряга: Rossignol FIS GS 193, Dynastar FIS SL 165, O+ скітур, Blizzard Brahma 88, Salomon QST 106, HEAD Supe
@Sheridan ,
Існують, але це рідкісні навики. Зазвичай це якесь одне секретне місце в регіоні, де роблять спортсмени черевики. Є якісь відносно масові продукти, але лижники до яких я прислухаюсь застерігали використовувати устілки sidas і всякі інші такого типу. Якщо я буду купувати нові боти, навітт не знаю що я буд робити. Устілка в мене вже надламалася, але ще жива. Все складно. Навіть розглядав здобути цю кваліфікацію в США, самому собі це все робити. Але це поки на рівні помріяти.

Добавлено через 4 минуты

@Skyclub ,
Спробуй нвлвштувати манжети від черевиків для початку. Якщо в тебе все таки є ексцентрик(и), це найдоступніше що в тебе є. Якшо проблема це твоя слабка стопа (пронована), то може дещо працювати і якась стокова тверда устілка.

Добавлено через 12 секунд

Добавлено через 2 минуты

Але так, як писав Sheridan. Варто задуматися про інвестицію в черевики, якщо в тебе серйозне ставлення до лиж і маєш плани. Це має дуже великий вплив.

Добавлено через 1 минуту

@mansrzv ,
В мене накладки на підошвах, фактично черевики стали вищі.
Старий 21.03.2023, 23:13   #319 (посилання)
Всегда на форуме

@Lyubomyr, а поки підбирали скільки потрібно сточити клеїли на підошву армований скотч?
Старий 21.03.2023, 23:27   #320 (посилання)

Ні, в них є такі наперед виготовлені вставки, які ти кладеш під пятку. Складається з двох частин: одна частина розміром на пів пятки і вона має плавний градієнт який створює потрібний кут. Друга — просто виконує функцію ручки, щоб тобі було зручно спозиціонувати основну частину. Між ними перегин. Тренери мають іх в кишені досить багато і роздають. Зі скотчем тепер їжджу я. Але непогано було б навчится виготовляти ті тимчасові, тоді можна легко робити багато експериментів за день або комусь дати.
Відповідь Є непрочитані сторінки Головна Новi 

Тут присутні: 2 (учасників - 0 , гостей - 2)

Ваші права у розділі

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній коментар
Выбор Горнолыжных Ботинок kaha Выбор горнолыжных ботинок 3567 05.02.2024 22:16
Термоформовка, запекание ботинок RRR77 Мастерская 209 06.03.2020 14:41
SNB: Термоформировка сноубордических ботинок slavič Снаряга 14 20.03.2013 07:47
Как снять горнолыжный ботинок? :) vorigg Выбор горнолыжных ботинок 4 06.11.2011 22:53

При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
New UsersNew PostsVisitsPageviewsSearch EnginesDirect TrafficReferring Sites
Today000043 (73%)16 (27%)1 (2%)
Yesterday059029290 (73%)33 (27%)1 (1%)
Month7943719115762329 (62%)1372 (37%)52 (1%)