Мастерская ремонт и обслуживание снаряжения |
21.03.2023, 12:52
|
#311 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Зараз: поза форумом
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
@Skyclub, нє, Саня. Саме це - його робота. І перше, що він має зробити, це пояснити тобі, чому черевики з магазину це фігня. І знає він набагато більше навіть за Кирила нашого. @Sasha був у декольких бутфітерів в Італії та Лівіньо. Там мілліард нюансів. Але висновок один - хочеш стати максимально технічним карвером - тільки кастом. Спочатку бренд, потім шкарлупа, потім інтуішн лайнер, потім кастом устілки. Хто тобі це розкаже без скана твоїх гомілок? На Форумі? Це неможливо
|
|
|
21.03.2023, 13:31
|
#312 (посилання)
|
Їжджу на внутрішній лижі.
Снаряга: Rossignol FIS GS 193, Dynastar FIS SL 165, O+ скітур, Blizzard Brahma 88, Salomon QST 106, HEAD Supe
|
Більшість бутфітерів не шарить нічого в аирівнюванні. Їх основна робота — це робити комфорт ногам.
|
|
|
21.03.2023, 13:39
|
#313 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
@Lyubomyr, ммм, я ідеалізую саме тих, хто реально шарить. Типу Харба. Вони ж існують?
|
|
|
21.03.2023, 14:38
|
#314 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Atomic D2 SL
|
Цитата:
Коментар від Skyclub
так і не зрозумів що куди підкладати тепер. картонки під устілки(куди які), чи з зовнішнього боку по всьому черевику?
|
на малюнку, там де О- ноги, показане природнє їх положення. Коли ми на лижах, лижа лягає плоско на сніг і тягне за собою гомілки в положення Х
Щоб гомілки залишились в своєму природньому положенні цей червоний клин (на малюнку) треба вставити між лижею і ботом
|
|
|
21.03.2023, 14:43
|
#315 (посилання)
|
Всегда на форуме
|
Робота бутфітера підігнати ботінок так, щоб він сидів щільно (для макс контроля лиж) і ніде не тис
А вирівнювання це вже потім, при потребі
|
|
|
21.03.2023, 17:15
|
#316 (посилання)
|
Парапланерюга
Снаряга: ATOMIC SL 12 2008 спортцех
|
тобто у моему випадку а - ля це супінатор як для плоскостопих клишоногих?
запхати якусь скошену резину між внутрішнім та зовнішнім, чи просто супінатор устілку зробити-зрізати зайве з другої устілки?
Як та у Харкба робили?
Сендвіч?
|
|
|
21.03.2023, 17:29
|
#317 (посилання)
|
Всегда на форуме
|
ну устілка помагає, з неї треба починати
потім кантінг
якщо вистачить цього - чудово
якщо ні, то або під кріплення підкладають прокладку (тоді тільки ці лижі будуть вирівняні), або накладки на підошві бота сточують з одного боку, а ранти з протилежного нарощують (щоб вони в кріплення заходили ідеально) - самий хороший варіант
|
|
|
21.03.2023, 23:02
|
#318 (посилання)
|
Снаряга: Rossignol FIS GS 193, Dynastar FIS SL 165, O+ скітур, Blizzard Brahma 88, Salomon QST 106, HEAD Supe
|
@Sheridan ,
Існують, але це рідкісні навики. Зазвичай це якесь одне секретне місце в регіоні, де роблять спортсмени черевики. Є якісь відносно масові продукти, але лижники до яких я прислухаюсь застерігали використовувати устілки sidas і всякі інші такого типу. Якщо я буду купувати нові боти, навітт не знаю що я буд робити. Устілка в мене вже надламалася, але ще жива. Все складно. Навіть розглядав здобути цю кваліфікацію в США, самому собі це все робити. Але це поки на рівні помріяти.
Добавлено через 4 минуты
@Skyclub ,
Спробуй нвлвштувати манжети від черевиків для початку. Якщо в тебе все таки є ексцентрик(и), це найдоступніше що в тебе є. Якшо проблема це твоя слабка стопа (пронована), то може дещо працювати і якась стокова тверда устілка.
Добавлено через 12 секунд
Добавлено через 2 минуты
Але так, як писав Sheridan. Варто задуматися про інвестицію в черевики, якщо в тебе серйозне ставлення до лиж і маєш плани. Це має дуже великий вплив.
Добавлено через 1 минуту
@mansrzv ,
В мене накладки на підошвах, фактично черевики стали вищі.
|
|
|
21.03.2023, 23:13
|
#319 (посилання)
|
Всегда на форуме
|
@Lyubomyr, а поки підбирали скільки потрібно сточити клеїли на підошву армований скотч?
|
|
|
21.03.2023, 23:27
|
#320 (посилання)
|
|
Ні, в них є такі наперед виготовлені вставки, які ти кладеш під пятку. Складається з двох частин: одна частина розміром на пів пятки і вона має плавний градієнт який створює потрібний кут. Друга — просто виконує функцію ручки, щоб тобі було зручно спозиціонувати основну частину. Між ними перегин. Тренери мають іх в кишені досить багато і роздають. Зі скотчем тепер їжджу я. Але непогано було б навчится виготовляти ті тимчасові, тоді можна легко робити багато експериментів за день або комусь дати.
|
|
|
Тут присутні: 2 (учасників - 0 , гостей - 2)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 0 | 0 | 43 (73%) | 16 (27%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 0 | 5 | 90 | 292 | 90 (73%) | 33 (27%) | 1 (1%) |
---|
Month | 7 | 94 | 3719 | 11576 | 2329 (62%) | 1372 (37%) | 52 (1%) |
---|
|
|
|