Цитата:
Коментар від Lyubomyr
@Sheridan ,
Існують, але це рідкісні навики. Зазвичай це якесь одне секретне місце в регіоні, де роблять спортсмени черевики. Є якісь відносно масові продукти, але лижники до яких я прислухаюсь застерігали використовувати устілки sidas і всякі інші такого типу. Якщо я буду купувати нові боти, навітт не знаю що я буд робити. Устілка в мене вже надламалася, але ще жива. Все складно. Навіть розглядав здобути цю кваліфікацію в США, самому собі це все робити. Але це поки на рівні помріяти.
|
Я думаю застерігали від готових сідас. Бо багато спортиків та про фрірайдерфв роблять собі кастомні сідас (ну в Європі точно). Просто тому що це найпоширеніша заготовка.
Додано через 9 хвилин
Цитата:
Коментар від Skyclub
як назвати людей, які хочуть отримати на шару у профі те, що коштує грошей?
бутфітер - для замовлення черевиків, це його хліб, , інформація нашару-друзі на форумі,
|
1. Знаходите класного бутфітера. Зазвичай я шукаю у гуглі best bootfitter around (insert your area). Також потім додаю до пошуку форуми типу teton gravity, ski talks, snow heads.
2. Дізнаєтесь коли можна прийти на попередню консультацію.
3. приходите зі своїми ботами. Спілкуєтесь.
4. А далі вирішуєте чи будете взагалі щось робити, чи почнете з устілки, чи зразу бот. Чи щось інше.
За попередню консультацію грошей не беруть зазвичай.
Гарний бутфітер і з knee alignment, і навіть з fоre/aft допоможе.
І краще на тюнінг ботів десь тиждень закладати. Або декілька поїздок у сезон.