Всім привіт!
Оскільки тут багато людей ділиться інформацією яка всім допомогає, яка і мені дуже допомогла, хочу і я поділитись.
Так от, були куплені черевики Dalbello Surge 110 flex 2010 р. 25,5 розмір ( респект
Anton_Yakovina з АСС) з внутрішнім черевичком
dalbello intuition thermo custom fit.
Куплені були без примірки, при отриманні та примірці, розмір виявився мій, але помірявши, перше враження , висока жосткість внутрішнього лайнера, відсутність облягання по нозі, твердість, висока плотність при одягнутому черевику, при тривалому часі ботів на нозі, ноги дуже обжимали, навіть троха затікали аж.
Промайнула думка повернути, але Антон, порадив покачатись на них в лижах в них, після чого, з'явилось відчуття простору, тоді вирішив все таки залишити їх.
Далі тема запікання.
Живу у місті де спеціалістів по бутфітінгу немає, тому прийшлось задовбати усіх, Катю з магазину Кант,
Kirill ,
Anton_Yakovina ,
waterboy і форум само собою
, як правильно запікати в домашніх умовах.
Спочатку нарив в місцевому магазині фен для нагрівання, але
Kirill сказав що мало ефективно, тоді згадав, що є знайомі, які працюють в місцевому центрі протезування, в яких є термо піч для запікання протезів
(вдома пічки з градусником немає)
Там і все зробив.
Перед запіканням, взяв у дружини тоненькі носки капронки, ( чому тоненькі, тому, що, товстіші не можна, багато простору з'явиться після запікання ) щоб, потім болісно не віддирати скотч зі своїх волосатих ніг
обклеїв по них ватними дисками місця де кісточки, підйом, місця натирання при примірці та основне це пальці ніг облеїв, для простору.
Потім одягнув по цьому всому термоноски, та очікував, коли лайнери нагрівались.
За порадою
Kirill, поставив у піч лайнери на 10 хвилин та поставив температуру 115 градусів. У моїх внутрішніках були в комплекті внутрішні стельки, які я не витягував при нагріванні, кажуть що може покрутити лайнер при нагріванні.
Після 10 хвилин, витягнув внутрішні черевички, одів на ноги, та всунув в шкорлупу.
Нижні застібки защіпив троха сильніше ніх верхні, але защіпання, повинно бути як при примірці, сильно не затягувати. Після чого порухався, та походив, покачався з пятки на носок, дочекався поки остигнуть та й власне все.
Потім зняв усі накладки, та нижні тоненькі капронки, одягнув назад термоноски, та взув вже відформовані черевики.
Народ, я несподівався на такий ефект, це не перевершено
Думав не сядуть, різниця суттєва, до і після.
Сіли по нозі ідеально, прийняли форму ноги, знялись всі потертості, натискання, з'явився простір в пальцях ніг, короче капєц як кльово, як кажуть на Тернопіллі
Велике дякую всім , хто радив та вислуховував мої задовбування ,
Anton_Yakovina ,
Kirill за поради, що як робити,
waterboy ,
Sheridan, за такий форум, якби не форум, я б не знав цих всіх людей та тонкощів роботи, форумчан які мені в цьому всьому допомогали, він єдиний, хто може дати повну та вичерпну інформацію по всіх потрібних питаннях в яких компетентний.
тепер до каталки!
Всім багато снігу!