Медпункт травмы, лечение, профилактика |
08.04.2010, 19:04
|
#21 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Зараз: поза форумом
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
|
|
|
08.04.2010, 19:06
|
#22 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Fischer RC 4 Worldcup GS,
Fischer RC 4 Race SC PRO
|
Всім прівет. Дякую за совіти. Зняли сьогдні гіпс, обійшлося без операції (перелом лівої ключиці )плюс залишився невеликий осколок. Жити можна. Сьогодні пішов на масаж для розробки .
Нікого не хочу обіжати но страховка Буковельська до одного м,,,,,,,,,.
На рахунок лікарів постаралися.
В Яремчі робив ренген, Ціни космос 55 грн. за ренген плюс 100 грн лікарю за осмотр.
Приїхав в Сваляву ренген 9 грн. повторно.
|
|
|
08.04.2010, 19:29
|
#23 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
Цитата:
Коментар від StasV
Евгений Ваганыч, зрители спрашивают, как правильно падать с велосипеда ?
|
MTB: Правильное падение - ГОРНОЛЫЖНЫЙ ФОРУМ
|
|
|
08.04.2010, 19:53
|
#24 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Зима: waveflex 78 TI
Лето: Specialized HR Sport
|
Цитата:
Коментар від Solva_st
но страховка Буковельська до одного м,,,,,,,,,.
|
Прошу поподробнее отписаться в соответствующей теме, например тут - http://extreme.com.ua/forum/razgovor...F5%EE%E2%EA%E0
Какие попытки делались для получения компенсации от страховой?
Почему ничего не вышло?
Вопрос реальности буковельской страховки очень многих здесь интересует.
Любой положительный или отрицательный опыт будет полезен.
|
|
|
08.04.2010, 20:19
|
#25 (посилання)
|
Стропобалансер
Снаряга: K2 Public Enemy 176см
|
Цитата:
Коментар від Sheridan
Это несложно. Нужно научится падать.
|
Напомнило пункт одного из приколов Айкидок...
"Вы уже слишком долго занимаетесь Айкидо если ... Вы начинаете учить своего ребенка кататься на велосипеде с отработки правильных укеми."
Укеми - это кувырок, при правильном кувырке в 90% случаев спасает от травм и болезненных чуств. После 3х лет обучения(активного и еще года 3 пасивного, тоесть не ходя на тренировки, а тренируясь в любых доступных местах и в любое время) это очень чуствуется. Эти Укеми исполняются по разному из многих очень неудобных позиций. За последние 4 года ниодного неудачного падения, ни на лыжах, ни при игре в футбол по росе(летние Карпаты ), да и банально при гололеде в Киеве.
|
|
|
08.04.2010, 21:19
|
#26 (посилання)
|
Новичок
Снаряга: Kastle MX78
|
Падіння різні бувають.Я 10 років серйозно займався боротьбою, нападався дай боже, і все без єдиної травми.А тут після падіння на верхній частині траси 8а мене понесло вліво і я несучись на спині вниз головою врізався в залізний ящик через який ідуть кабеля для підключення пушок, в результаті перелом лівої ключиці і відламаний кусок тазової кіски.В супроводі інструктора з'їхав з 8-ки і через 5-ку спустився до медпункту де за 20грн зробили рентген і скинули на CD,потім за рульом відкатав, ще 130км додому.Це взагалі мої перші переломи в житті, надіюсь і останні.
|
|
|
08.04.2010, 21:33
|
#27 (посилання)
|
Стропобалансер
|
Цитата:
Коментар від Va-Gon
Падіння різні бувають.Я 10 років серйозно займався боротьбою, нападався дай боже, і все без єдиної травми.А тут після падіння на верхній частині траси 8а мене понесло вліво і я несучись на спині вниз головою врізався в залізний ящик через який ідуть кабеля для підключення пушок, в результаті перелом лівої ключиці і відламаний кусок тазової кіски.В супроводі інструктора з'їхав з 8-ки і через 5-ку спустився до медпункту де за 20грн зробили рентген і скинули на CD,потім за рульом відкатав, ще 130км додому.Це взагалі мої перші переломи в житті, надіюсь і останні.
|
Это разные вещи. "упал" ты правильно, но врезатся в железный ящик навыки борьбы и любые другие не помогут.
Это основные навыки могут наработатся во всяких единоборствах до автоматизма, а в других видах просто надо научится некоторым дополнительным техникам остановки.
Конечно ваше падение я не видел, но возможно(!!!) было время перевернутся ногами вниз и притормозить кантами. Зависит от времени скольжения до ящика. Где то были фотки Фанкарвера вроде, там о правильном падении и торможении на лыжах.
|
|
|
08.04.2010, 21:35
|
#28 (посилання)
|
Адепт Харбариума
|
Rio, прокомментируешь, когда тебя положит в кулуаре, ок?
|
|
|
08.04.2010, 21:43
|
#29 (посилання)
|
Стропобалансер
|
Цитата:
Коментар від Sheridan
|
А я о фрирайде ничего и не говорю .
Да и знаю, что на некоторых подготовленных трассах есть такие места где практически нереально остановится.
|
|
|
08.04.2010, 21:46
|
#30 (посилання)
|
Белый Брат
Снаряга: Здоровым спорт не нужен ,а больным он вреден (С)
|
Цитата:
Коментар від Sheridan
|
Я не Rio, но примерчик в исполнении Metr напомню
|
|
|
|
+
Sheridan, Natusik, Vredinka, Traffic_Jam_[TJ], Rio, vitalik0303, Neon, Danik, Yurez, Sanches, griig, Bob_Kneissl, inney, Solva_st, klepakoff, Kateryna, Зёбра, Keks |
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
Схожі теми
|
Тема |
Автор |
Розділ |
Відповідей |
Останній коментар |
Травмы голени и стопы
|
Malaya |
Медпункт |
114 |
01.02.2021 14:26 |
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 0 | 0 | 34 (77%) | 10 (23%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 1 | 5 | 32 | 94 | 34 (77%) | 10 (23%) | 1 (1%) |
---|
Month | 8 | 77 | 3596 | 10899 | 2227 (62%) | 1336 (37%) | 49 (1%) |
---|
|
|
|