![]() |
Цитата:
|
Цитата:
А чи не підкажете ще, чи є різниця між цими двома, і якщо є, то яка? Universal Nutrition, Animal Flex Powder, Orange, 381.47 g - iHerb Animal Flex 44 пакета (анимал флекс) |
Цитата:
Кількість порцій в упаковці, форма (порошок/пілюлі), частка певних складових... |
Ну, на порцію, різниці великої у складі не бачу. Правда, не всі, а кілька параметрів первірив. Не бачу на сайті, наприклад, вмісту колагену в таблетках, оскільки перекривається рекламкою. Якщо хочете точніше знати, знайдіть сайт без рекламної картиник на місці заднгьої етикетки та перевірте самі усі параметри - порівняйте вміст речовин по задніх етикетках на одну дозу. Але, мені здається, що технічно легше розбити все по окремих таблетках, ніж змішати в порошку, оскільки деякі речовини можуть гірше поєднуватись. Тому я би обирав з цих двох у таблетках. Але якщо обирати між нашими магазинами і Айхербом, я би обирал Айхерб, оскльки я більш довіряю іноземним відомим платформам з продажу, аніж нашим магазинам.
|
@kotyuk, Дуже дякую за розгорнуту відповідь! :good:
Є ще одне питання. Мені тут знайомі порекомендували ще ось таку штуку Купить Куркума и бромелайн (Now Foods, Turmeric & Bromelain), 90 капсул в Киеве, Украине. Що можете сказати гарного чи не дуже про цей препарат? |
Цитата:
|
На мій погляд два непоганих фільми про проблеми і тренування колін.
Как сберечь КОЛЕНИ? О чём говорит ХРУСТ? Линдовер и Глазков - YouTube (Я думаю, що @Lom-у тут буде особливо цікаво з позначки 7:10) і Тренировка с травмой колена | Восстановление колена - YouTube Якщо шановний @kotyuk знайде час прокоментувати те, що тут говорять, з точки зору свого досвіду, то взагалі буде супер. |
Вот супруге попалось видео. Попробовала, и, говорит, буквально сразу почувствовала облегчение. Начну тоже делать, нужно попробовать
Упражнение 48 спасло миллион коленей. С вас лишь подписка и плейлист! - YouTube |
Таки да, не лишены логики упражнения, но подача немного напрягает ;)
А вообще этот доктор многое может объяснить по коленям, очень много полезной инфы от него Инсту по-моему он больше ведёт ;) https://www.instagram.com/p/CHqDLpYq6b9/?igshid=yt6724sui5et |
Цитата:
А так упражнение нормальное. Одно из многих. Пользоваться можно. Это надо уметь - про одно упражнение из разминки целое видео снять)) |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 21:13. |