Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Медпункт (https://extreme.com.ua/forum/70-medpunkt/)
-   -   Укрепление коленного сустава (https://extreme.com.ua/forum/medpunkt/8611-ukreplenie-kolennogo-sustava.html)

kotyuk 09.03.2020 22:27

Цитата:

Коментар від ПростойПарень (Коментар 344747)
Всем привет!

Подскажите поможет ли при небольших травмах суставов такая спортивная добавка как Animal Flex? Почитал про нее. Должна вроде снять воспаление и немного востановить сустав.

Давайте без ссылок на интернет магазины, ладно?

МОЖЕТ, помочь (доказанность пока хромает, но на практике может помочь) при проблемах с хрящом! При разрывах/воспалении связок - нет.

HappySkier 10.03.2020 11:45

Цитата:

Коментар від kotyuk (Коментар 345126)
МОЖЕТ, помочь (доказанность пока хромает, но на практике может помочь) при проблемах с хрящом! При разрывах/воспалении связок - нет.

Дякую за інформацію.
А чи не підкажете ще, чи є різниця між цими двома, і якщо є, то яка?

Universal Nutrition, Animal Flex Powder, Orange, 381.47 g - iHerb

Animal Flex 44 пакета (анимал флекс)

Lesya_Kl 10.03.2020 14:20

Цитата:

Коментар від HappySkier (Коментар 345131)
А чи не підкажете ще, чи є різниця між цими двома, і якщо є, то яка?

Порівняйте таблички Supplement Facts обох варіантів і самі побачите яка між ними різниця ;)
Кількість порцій в упаковці, форма (порошок/пілюлі), частка певних складових...

kotyuk 14.03.2020 00:20

Ну, на порцію, різниці великої у складі не бачу. Правда, не всі, а кілька параметрів первірив. Не бачу на сайті, наприклад, вмісту колагену в таблетках, оскільки перекривається рекламкою. Якщо хочете точніше знати, знайдіть сайт без рекламної картиник на місці заднгьої етикетки та перевірте самі усі параметри - порівняйте вміст речовин по задніх етикетках на одну дозу. Але, мені здається, що технічно легше розбити все по окремих таблетках, ніж змішати в порошку, оскільки деякі речовини можуть гірше поєднуватись. Тому я би обирав з цих двох у таблетках. Але якщо обирати між нашими магазинами і Айхербом, я би обирал Айхерб, оскльки я більш довіряю іноземним відомим платформам з продажу, аніж нашим магазинам.

HappySkier 14.03.2020 09:40

@kotyuk, Дуже дякую за розгорнуту відповідь! :good:
Є ще одне питання. Мені тут знайомі порекомендували ще ось таку штуку
Купить Куркума и бромелайн (Now Foods, Turmeric & Bromelain), 90 капсул в Киеве, Украине.

Що можете сказати гарного чи не дуже про цей препарат?

kotyuk 14.03.2020 20:52

Цитата:

Коментар від HappySkier (Коментар 345202)
@kotyuk, Дуже дякую за розгорнуту відповідь! :good:
Є ще одне питання. Мені тут знайомі порекомендували ще ось таку штуку
Купить Куркума и бромелайн (Now Foods, Turmeric & Bromelain), 90 капсул в Киеве, Украине.

Що можете сказати гарного чи не дуже про цей препарат?

Тут вчені та лікарі списи ломають в питанні чи є ефект від глюкозаміну або хондроїтину, а куркума та бромелаин мають, напевно, найслабшу доказову базу (принаймні я не зустрічав публікацій про їх ефективність у серйозних наукових виданнях). Вірогідність їх еффекту повністю заперечувати я поки що не можу, але шансів на це приблизно як від якогось зілля бабки в сусідній хаті. Може, і допомогає, але ніхто цього не досліджував))

HappySkier 16.03.2020 11:39

На мій погляд два непоганих фільми про проблеми і тренування колін.
Как сберечь КОЛЕНИ? О чём говорит ХРУСТ? Линдовер и Глазков - YouTube
(Я думаю, що @Lom-у тут буде особливо цікаво з позначки 7:10)

і
Тренировка с травмой колена | Восстановление колена - YouTube

Якщо шановний @kotyuk знайде час прокоментувати те, що тут говорять, з точки зору свого досвіду, то взагалі буде супер.

Fazer Alex 16.11.2020 18:08

Вот супруге попалось видео. Попробовала, и, говорит, буквально сразу почувствовала облегчение. Начну тоже делать, нужно попробовать
Упражнение 48 спасло миллион коленей. С вас лишь подписка и плейлист! - YouTube

igrus 16.11.2020 21:03

Таки да, не лишены логики упражнения, но подача немного напрягает ;)

А вообще этот доктор многое может объяснить по коленям, очень много полезной инфы от него
Инсту по-моему он больше ведёт ;)

https://www.instagram.com/p/CHqDLpYq6b9/?igshid=yt6724sui5et

kotyuk 17.11.2020 20:22

Цитата:

Коментар від Fazer Alex (Коментар 346481)
Вот супруге попалось видео. Попробовала, и, говорит, буквально сразу почувствовала облегчение. Начну тоже делать, нужно попробовать
Упражнение 48 спасло миллион коленей. С вас лишь подписка и плейлист! - YouTube

Повеселило видео)) В целом упржнение не плохое. Что-то подобное делали на разминке на разных видах спорта, которыми я занимался. В основном на всяких единоборствах. Возможно, для каких-то ситуация оно и не плохое. Но преподносится как панацея. Да и остальные видео Мастера Го позабавили)) Столько бреда на одном канале я давно не видел. "Суставаня жидкость восстанавливается - врачи не знают" - куда уж нам знать)) Одни мастер Го все знает)) Мениски срастаются сами... Да ну?))
А так упражнение нормальное. Одно из многих. Пользоваться можно. Это надо уметь - про одно упражнение из разминки целое видео снять))

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 21:13.