Места и отчёты покатушки в больших горах и большом снегу |
03.12.2012, 10:34
|
#241 (посилання)
|
Всегда на форуме
Зараз: поза форумом
Снаряга: K2 Seth
K2 Hell Bent
|
Граждане BC, кто-то на выхах 1-2.12.12 ходил на Говерлу? Может издплека видели?
Че там? Бело?
Хлопаки, я не москаль. СЛАВА УКРАЇНІ!!!
Чи був хто на Говерлі ціми днями? Сніг є? Скільки?
|
|
|
03.12.2012, 11:28
|
#242 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Salomon QST 106, Salomon Guardian 16, Völkl Racetiger Speedwall GS R 188
Dalbello LUPO AX 120,
|
25 числа ходили на Говерлу з бажанням покататись, але катабельних було метрів 10,і то для любителей гострих відчуттів, та катанню по камінню-снігу-траві)
фото з вершини.
|
|
|
03.12.2012, 11:42
|
#243 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: K2 Seth
K2 Hell Bent
|
за 25 знаю. Тому і питаю за 1-1.12
|
|
|
25.12.2012, 11:25
|
#244 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Salomon ElDictator 2012,Salomon Quest PRO,Salomon STH 16
|
|
|
|
|
+
Sheridan, Slavko_D, Rio, nep4uk, Pertutto, Paradox, klepakoff, Sova, OneWay, narayan, ev, Oscar, Gora, vorigg, Vols, Moric, Zbishko, Semyel, Keks, geolog, Dimitry, gopchuk, bene, Deimos |
16.01.2013, 18:34
|
#245 (посилання)
|
Miss Freeride
Снаряга: Icelantic Oracle/ Volkl Nanuq/ Rossignol B3W
|
Говерла/ Брескулець
Цієї неділі прогулялися Карпатськими вершинами. Погода сприяла, компанія тішила.
Зібралася досить велика банда- на скітурах, на сплітбордах, на снігоступах, а хто на своїх двох.
Сніг був хороший, на підйомі фірну майже не було, що дало змогу піднятися на скітурах від Заросялка аж до вершини.
На вершині як завжди людно, дивні персонажі з обмотаними кульками на ногах, дамочки в дубльонках, хлопці в зв'язці та альпіністських кішках...
Трішки перепочивши почали спускатися з вершини- це було щось! Рідко на Говерлі потрапляєш на такий шикарний сніг, бо переважно там фірн і заструги, а тут справжній пухкий сніг! І нехай весь світ зачекає!
Далі був підйом на Брескулець
і приємне завершеня мандрівки - спуск до машини)
тато, за сумісництвом фотограф )
Того дня гори зробили нам величезний подарунок!
Але пам'ятайте- в Карпатах і досі лавинонебезпечно!
|
|
|
|
+
birdmilk, Moric, igrus, nep4uk, Rio, griig, AndriyP, geolog, bene, Rain, Severin, Gora, Rossteg, Keks, ssb, Muadib, ev, vorigg, Dimalew, Dolce, Dimitry, Vols, Bogus, Zbishko, Junior, wwa, LASO, Sheridan, Bob_Kneissl, Мих, nomeaning, Sova, oleg.ptr, inney, hali, jurabike, Pertutto, Karmen
:)
drunkmaster |
17.01.2013, 22:55
|
#246 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Salomon ElDictator 2012,Salomon Quest PRO,Salomon STH 16
|
Маленький відеозвіт за минулий тиждень з Драга, ПЛП і Буки)))
D on Vimeo
|
|
|
|
+
igrus, Drunk3nSa1lor, Bogus, Oscar, jurek, Gora, ev, Zbishko, Powder, Yurez, Moric, Vols, Keks, dr_che, wwa, d1c0br4z, LASO, veter gor, Pertutto, vorigg, гарбуз, Bob_Kneissl, taranchik, badi.stryj, gopchuk, AndriyP, Spin, Мих, Константин, Sova, Dimalew, inney, hali, IgorUA, jurabike, drunkmaster, Semyel, svitoch
:)
OneWay |
20.01.2013, 13:18
|
#247 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: salomon: Roker2 11-12 \K2 obSETHed 11-12/Volkl Recetiger Speedwal Uvo SL 15-16\Stumpjumper FSR/Cube
|
|
|
|
20.01.2013, 20:23
|
#248 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Salomon QST 106, Salomon Guardian 16, Völkl Racetiger Speedwall GS R 188
Dalbello LUPO AX 120,
|
Були сьогодні на Драгобраті,дорога на верх ок, порівняно з минулими вихідними ситуація не така весела Сьогодні був сильний вітер , туман і сніг який на одежі і масці перетворювався на льод моментально, траса на трієчку , з камінцями, позатрасами нікуди не йшли видимості не було, все що розкатали біля трас, то пух зверху з коркою.
Щодо поперднього посту , при такій видимості загубитися реально дуже легко, навіть знаючи місця, тому не варто зїжати далеко від трас.
|
|
|
23.01.2013, 13:06
|
#249 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Salomon Czar, Dynafit Radical, Dynafit Vulcan, Beacon_Mammut Barryvox Pulse
|
Це мої друзі. Вони придурки але я їх люблю.
Антихудожній фільм про антибеккантрі )
|
|
|
31.01.2013, 00:18
|
#250 (посилання)
|
Новичок
Снаряга: Palmer P-Line
|
Здравствуйте!
Подскажите пожалуйста, собираемся на несколько дней в БЭККАНТРИ в районе горы Пiп Iван (я так ни разу не был, но друг был несколько раз летом. я хожу в походы по 5 раз за сезон, но в Закарпатье, а так же зимой, опыт имеется, снаряга тоже), ищем есть ли там рядом колыба со стационарной печкой, которая не разбирается на зиму. Буду благодарен за любую информацию и за координаты.
Спасибо!
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 0 | 0 | 34 (68%) | 16 (32%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 1 | 12 | 35 | 117 | 34 (68%) | 16 (32%) | 1 (1%) |
---|
Month | 7 | 89 | 3609 | 11094 | 2242 (62%) | 1332 (37%) | 52 (1%) |
---|
|
|
|