МТБ территория двухколёсный адреналин |
14.08.2018, 16:48
|
#181 (посилання)
|
Райдер-Байкер
Зараз: поза форумом
Снаряга: ARMADA JJ + Full Tilt StMr.
|
Неділю і понеділок провів на Буковелі. В неділю поселявся, трохи капав дощ , тому висів з сімєю в басейні . В понеділок в 9 ранку був на 14 витягу. Виявилось що він на сервісі , тому двинув на 2 . Катав там увесь день . Там зараз 4 повноцінних траси . Всі траси вичухані , контрнахили щойно відновлені . Зустрів на горі шейперів , шукають нові траєкторіі, будуть копати нову трасу. Якось на дренажній траншеї пробився , в велопрокаті любязно допомогли поклеїтись . Під обід розкаатвся , але й зголоднів . Замість аби як всі нормальні люди шукати чай по 150 грн та снікерси по 200 , поступив як останній лох : зайшов на горі 2 в корчму Фільварок . Замовив там бульйон ( з лапшою та налисниками з мясом ) . Коштувало це неподобство аж 95 грн !!! Шок . Як там можна ?! Позаяк мав в кишені тіки сотку , то попросив пити стакан води . Дали задурно ... взагалі збоченці. Ще був комплімент від закладу в вигляді сала з часником та хліб . То вже був верх наглості тих працівників . Аби їм добро було.
День прогайнув як одна година . Дякую ББП за чудовий день ))
Про Країнську Гору , там 6 трас , вони переплітаються , тому їх ніби 10 )) . Частину з них копали букошейпери з ЮкрейнГравіті. Тому , хто хоче в тижневий тріп , то воно саме то . А мені по старіковськи домашній Буковель пасує найбільше . Бо близько , бо всі свої, бо на уїкенд куди ще ??
про готель : жили в вілла Бланк . Враження двоякі - авторський дизайн і київські ціни в ресторані ( вищі за чисто Буковельскі ) , а страви так собі . Тоому вечеряти їздили в Високий перевал. Там варіант безпрограшний - і не так дорого і надзвичайно смачно . Рекомендую .
|
|
|
14.08.2018, 22:24
|
#182 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: salomon: Roker2 11-12 \K2 obSETHed 11-12/Volkl Recetiger Speedwal Uvo SL 15-16\Stumpjumper FSR/Cube
|
@jurabike ,туда хочу..
Это 8 мин. и десятая часть треков с одной стороны, и куча жести с другой стороны..)
38 евро (кажется) за три дня если берёшь до начало сезона (июнь)
За это стоит платить деньги и даже за 1 600 км приехать имхо конечно,
А на бук, да на выходных можно..
|
|
|
21.08.2018, 15:01
|
#183 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: stumpy evo
|
Посетил школу от Ukraine Gravity - Startseite | Facebook. В школьный пакет входит проживание в отеле крепдешин, 3-х разовое питание, 3 дня подъемников и занятия с тренером. Нас тренировал Саша. Мне не с чем сравнивать конечно, но проходить повороты и неровности под конец обучения я стал намного лучше. Так же увеличилась скорость/ уменьшилось время прохождения трассы. Начальный уровень в даунхиле был вообще 0, поэтому до прыжков не дошли. За 5700грн очень хороший вариант как по мне.
Из дополнительных трат были только аренда велика+фб шлема на 3 дня (690 грн за день), 3литра негазированной воды и 0.5 пивка в день перед сном.
Востаннє редагував Sashko: 21.08.2018 о 20:21.
|
|
|
22.08.2018, 08:03
|
#184 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: salomon: Roker2 11-12 \K2 obSETHed 11-12/Volkl Recetiger Speedwal Uvo SL 15-16\Stumpjumper FSR/Cube
|
@sasha ,
Школа конечно хорошо, но практика все же формирует навыки и умения.
Видимо ты что-то для себя решил этой школой, так?
|
|
|
22.08.2018, 08:23
|
#185 (посилання)
|
Всегда на форуме
|
@igrus, не совсем вопрос понял, если честно.
|
|
|
22.08.2018, 08:39
|
#186 (посилання)
|
Всегда на форуме
|
Видимо ты решил заниматься этим видом деятельности, как ДХ на велосипеде в байк парках?
Или понял, что это не твоё..
|
|
|
22.08.2018, 09:08
|
#187 (посилання)
|
Всегда на форуме
|
@igrus, да. Понравилось. Буду и дальше катать.
|
|
|
24.08.2018, 10:12
|
#188 (посилання)
|
Райдер-Байкер
Снаряга: ARMADA JJ + Full Tilt StMr.
|
@igrus, я бачу ситуацію з велошколою в тому самому ключі , що й з лижною школою. Без неї прогрес буде , може . Але дуже повільний . Тобто поїхати в магазин по хліб майстерності вистачить , а навалювати поза дорогами не дуже . Школа не вчить тільки даунхіл і все . Школа вчить правильно і вчасно переносити вагу тіла , правильно гальмувати та проходити повороти . Там так само є сотні нюансів . А я їх не знаю (((( Бо самоучки то є самоучки. Ти знаєш , що в повороті треба дотискати раму коліном ?? Я не знав до цього літа )). Школа вчить їхати , а вже людина обирає собі свій байк та стиль - чи то ендуро чи ФР чи просто крос-кантрі. Я й сам піду на школу . Шкода втрачати час. Його мало ))
Добавлено через 4 минуты
|
|
|
24.08.2018, 12:08
|
#189 (посилання)
|
Всегда на форуме
|
Не, согласен с тобой..)
Но когда тебе услуга навязывает где тебе жрать, срать и спать... То это уже какая-то странная услуга по обучению навыкам))
Добавлено через 36 секунд
Хотя да, удобно за деньги
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 1 | 7 | 15 | 5 (71%) | 2 (29%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 0 | 1 | 140 | 424 | 85 (61%) | 54 (39%) | 1 (1%) |
---|
Month | 5 | 97 | 3864 | 12283 | 2368 (61%) | 1442 (37%) | 56 (1%) |
---|
|
|
|