Склавши докупи прогноз погоди і анонс про закриття байкпарку , махнули в суботу в Буковель.
запаркувались на кемпінгу , вбрались в захист і покотили на 2 витяг. Витяг на 14 закрився вже давно. Всі робочі траси в ІДЕАЛЬНОМУ стані : контрнахили відновлені та вилизані . Дуже сподобалось як пофіксили ТРАСУ №1 , та що ЧОРНА, там де мільйон коріння і був трамплін , що кидав через дорогу в траншею. До трампа добудували стіл і тепер то все їдеться навіть чайниками)). Ну то я про себе .
ПРО ШКОЛУ : можна роками говорити про її необхідність чи навпаки , але розкажу то що бачив. Людина в липні придбала собі "горнік" , ми разом поїхали на бук і я розказував їй ази катання по даунхілу . За місяць часу людина купує собі Демо , йде з ним на школу. Так от - в суботу ця людина тікає від мене на всіх поворотах , їде всі деревяні тЄми і привозить мені майже 30 секунд.... я в шокі . Народ , я далеко не спортік , я самоучка який катає з 2008 року по байк-парках Криму , Карпат , Леоганг , тощо. Я сам давно бачу , що в мене затик по катанню, що мені потрібна ця школа . І тут така "подача" . Замість того щоб 10 років корячитись-самоучитись, 2 дні школи роблять з абсолютного новачка райдера по ДХ. Звичайно , що можна дого філософити , що 5700 то мегадорого .
АЛЕ , не треба забувати , що в суму входить проживання не в хостелі , а в КРЕПДЕШИН . І 3-разове харчування . Домовились , що в наступному році декілька шкіл поселимо в нас на кемпінгу . Це суттєво зібЄ ціну . Намет , то не Крепдешин.
ПРО КВИТОК : заплатили по 450 грн , витяг цього разу мотав швидко , ще до 15.00 катнули по десять разів. Могли б й більше , якби не зморились і не дощ. Тому ХЗ , дорого то чи ні .
Тому величезне дякую БуковельБайкпарк , Gravity Ukraine та всім причетним до функціонування парку та школи .