вчора знову катав в ББП. Зробив 9 спускв по новій червоній трасі і не надоїло.
Після змагань на ній зявилось десятки нових траєкторій. Щоразу можна міняти кути та швидкість заїзду в повороти. Все добре ,тільки напрягають туристи які вже гуляють не тільки по мосту , а по всій трасі. Увесь час треба кричати - люди лякаються. інколи падають . Ну це єдиний нефеншуй.
На трасі катало бульше десяти райдерів . Зважаючи на змагання в Пилипці я думав що буду сам
). Та були райдери з Яремче, Дніпра , Тернополя та інші з кими не встиг познайомитись...
помив свый байк
Випадково зустрівсь з менегером, поговорили про минулі змагання та плани ББП на майбутнє. 5 підйомник в 2012 не відкриють. А відкриють ... 7 ! На ньому будуть траси для дітей .
Я запропонував зробити там серію діртів та трасу для 4кросу. Нахил якраз той що треба і місця зліва під лісом завались.
про 2 схил обіцяи не забути , а збудувати ще декілька трас. Я запропонував збудувати під опорами трасу для ПРОфіків - з максимальною кількстю деревяних конструкцій типу шорів , волрайдів та трампів ( можна буде і зимою щось катати
)
ще поговорив про розвиток свого кемпінгу, буду розвивати його далі. По дорозі додому "назбирав" білих .
Уїкенд минув супер, буду їхати ще.
)