Останній пост тут написаний 9 років тому. Апну тему )
В зв'язку з закритими кордонами, в моті стало сильно менше сенсу. Україна для мотоподорожей мене ніколи не цікавила - тут небезпечно, й нема серпантинів. Тому в цьому сезоні я повернувся на вєл. Не пожалкував, тому що Київ вражає.
За всі ці роки, які я пропустив, а це мінімум 12 років, тут набудували нереальну кількість трейлів, дьортів, памптреків та навіть запустили цілий байкпарк на Протасі. Я встиг вже катнути памп на Соломі, Дарікі, Мишоловку та й декілька разів був на Протасі. Прикольно, бо на лижах я там не був і навіть бажання не виникало ніколи )
Прикольні відчуття, як і 15 років тому. Адреналину набагато більше, ніж на лижах. Навантаження теж не порівняти. Катка на Даріках чи Мишоловці по кілокалоріям вірогідно схоже на якийсь скітур, але я не скітурив і не знаю. Але 2500 ккал за трійку годин катки це норма.
Само собою, що я самий ретробайкер в тусовці. Купа молоді та дорослих чуваків. Мене бережуть, підказують, на якій трассі я не вб'юсь одразу. Але тусовка прикольна - всі чудові і люблять пиво. Кльовий спорт, чесно )))
Я не продам вєл, коли мот знову стане актуальним. Трейли - тема. В цьому катанні дуже багато схожих моментів з карвінгом. Корпус, ноги, погляд. Розписувати тут все це сенсу немає. Перетнемося тут чи на Буці чи ПЛП, обговоримо.
Всім чудового завершення сезону, наскільки це можливо. Скоро зима