Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Наша жизнь вне Форума (https://extreme.com.ua/forum/7-nasha-zhizn-vne-foruma/)
-   -   Насоветуйте смартфон (https://extreme.com.ua/forum/nasha-zhizn-vne-foruma/10541-nasovetuite-smartfon.html)

Terumo 12.07.2013 10:44

Цитата:

Коментар від Rain (Коментар 221152)
А можете насоветовать планшет?

ASUS Fonepad

Хороший 7" IPS 1280x800 екран, проц Intel® Atom, алюмінієвий зад, неймовірна автономність і функція дзвонилки.
Друг купив такий, тому мав можливість поюзати. Гопро відео з нета в найкращій якості, в гугл хром відкрито 5 вкладок в яких 3 з них відео, відкрито фейсбук і ще щось, вже не памятаю, все це разом одночасно йде без проблем. Всього за 2000-2150 грн.

Rio 12.07.2013 10:51

Цитата:

Коментар від J1u4HocTb (Коментар 221157)
А оця заглушка...та...мене вона теж дуже хвилює, що в один момент тупо візьме і відірветься, але наразі, абсолютно жодних нарікань!

Я не о том, что она оторвется, это вряд ли. О том, что она не очень плотно закрывается и может пропускать воду. Вся водонепроницаемость может улетучится если она откроется.

J1u4HocTb 12.07.2013 10:53

Rio, в мого друга і дівчини такий же ж телефон, знущались аналогічно. Заглушка справляється на ура!

Rain 12.07.2013 11:01

Цитата:

Коментар від Terumo (Коментар 221164)
функція дзвонилки

хм, не знаю, чи є зміст переплачувати за дзвонілку, бо реально вона не потрібна в планшеті.

Добавлено через 2 минуты

Цитата:

Коментар від Neon (Коментар 221161)
Nexus 7/10

у тебе 7? Екран норм, щоб фільми дивитись? Нексус приваблює ціною.

Terumo 12.07.2013 11:14

Цитата:

Коментар від Rain (Коментар 221168)
чи є зміст переплачувати за дзвонілку

дзвонилка безкоштовно :)

Нексус приваблює ціною.

Залежить який нексус :wink:

Neon 12.07.2013 12:07

Terumo, не дивись на ціни в україні :) тут вони дуже неадекваті.

Rain, так, в мене сімка. в принципі гуд, але це залежно з чим порівнювати ) якщо з аймаксом то ніяк ) якщо з великим ноутом то вже краще ) але для дороги і всяких виїздів саме воно. 10ка завелика, і треба акуратно слідкувати при пакуванні. а сімка поміщається в задню кишеню чоловічих джинсів.
по функціоналу питань взагалі нема, залізо робилось спеціально під тугенький дроїд, а враховуючи що в останніх версіях він пошустрішав то і вся система почала працювати не гірше мега плавного і розрекламованого WP7/8.
всі ці асусівські фонпади це невдала спроба переплюнути нексус, який вони ж самі і роблять. але я рекомендую почекати місяць - два і дочекатись Nexus 7 v2 він має бути ще кращий ) з тоюж ціною

Fazer Alex 12.07.2013 18:30

Цитата:

Коментар від Rain (Коментар 221168)
7? Екран норм, щоб фільми дивитись? Нексус приваблює ціною.

У малой уже 2 мес такой. Из рук не выпускает, фильмы, игрушки, книжки. На день заряда хватает

Kirill 13.07.2013 22:16

Rain, Ipad 64gb 3г !!!!! Ну просто все что надо ! Джеигбрейк и все отлично в режиме гпс 10 часов проверенно лично .
соотношение не сравниваю потому что нафиг не надо . Говорить остальное считаю излишне.

TheGhost 14.07.2013 01:58

Цитата:

Коментар від Rain (Коментар 221152)
А можете насоветовать планшет?
Бюджетный и без понтов лишних

Цитата:

Коментар від Kirill (Коментар 221216)
Rain, Ipad 64gb 3г !!!!!

ну да, планшетка от Айпонт-компании как раз дешевая и без лишних понтов))

Витек 14.07.2013 09:09

Цитата:

Коментар від Neon (Коментар 221175)
Terumo, не дивись на ціни в україні :) тут вони дуже неадекваті.

Rain, так, в мене сімка. в принципі гуд, але це залежно з чим порівнювати ) якщо з аймаксом то ніяк ) якщо з великим ноутом то вже краще ) але для дороги і всяких виїздів саме воно. 10ка завелика, і треба акуратно слідкувати при пакуванні. а сімка поміщається в задню кишеню чоловічих джинсів.
по функціоналу питань взагалі нема, залізо робилось спеціально під тугенький дроїд, а враховуючи що в останніх версіях він пошустрішав то і вся система почала працювати не гірше мега плавного і розрекламованого WP7/8.
всі ці асусівські фонпади це невдала спроба переплюнути нексус, який вони ж самі і роблять. але я рекомендую почекати місяць - два і дочекатись Nexus 7 v2 він має бути ще кращий ) з тоюж ціною

Rain, я тоже за нексус 7.
До него был самсунг 10, как по мне немного тяжеловат и громоздок.
Пробовал ipad mini - офигенен, но цена и ios - на любителя.
Нексус 7 должен обновиться или уже обновился. Очень рекомендую посмотреть сразу на 3Г комплектацию.

Про 7 полностью согласен с Neon. В карман здний влазит ( если без чехла).

deema 14.07.2013 10:23

Я бы советовал айпад мини. Имея оба девайса (его и нексус 7) на руках - могу смело рекомендовать именно айпад мини. Удобнее соотношение экрана, дольше держит батарея, больше хорошего софта, наконец просто приятнее лежит в руках. Разница в цене в штатах - примерно 70 долларов, я бы на неё не сильно обращал внимание.
Как это ни странно - но при том что на телефоне меня андроид сильно радует а IOS сильно раздражает - но на планшете радуют обе операционки. Я особо не чувствую ограничений IOS. Даже без джейлбрейка всегда есть куча софта который заметно расширяет функционал девайса.
Еще один аспект - на чем у тебя телефон. Для него наверное уже есть куча купленного софта который можно поставить и на планшет.

Neon 14.07.2013 12:42

під андроїд є платний софт ? :)

Витек 14.07.2013 13:45

Neon, пришлось купить 3 приложения за все три года пользования андроидом. Просто не знал, что можно взять на форПДА :)

deema,
согласен, что эргономика и "плавность" софта и оболочки на минике лучше чем у 7 нексуса, но у нас нексус значительно дешевле и телефон у меня в самом деле на андроиде :)

deema 14.07.2013 15:07

Да. посмотрел цены на розетке - нексус примерно на 50 евро дешевле чем у нас а айпад - наоборот на столько же дороже. При такой разнице конечно копеечка голосует за нексус :)

Джигит 14.07.2013 16:01

Вот по моему уже и не бюджетнинький Леново смартфон Купить Lenovo K900 Intel Powered 2.0GHz 5.5 Inch FHD Screen 2G 16G Android 4.2 по лучшей цене в Одесской области и Украина
причем рекламирует его ни кто иной как КБ24 (Черная мамба Браянт) жаль на 1 карту

Добавлено через 3 минуты

Себе хотел Купить JIAYU G4 Advanced, Quad Core, 2GB RAM, 32G ROM "ПРЕДЗАКАЗ" по лучшей цене в Одесской области и Украина но взял Соньку Аукро S т.к вышла не намного дороже и :girl_in_love: Sony уже давно

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 23:03.