ФБУ вже заявило на завтрашню естафету список дівчат та розстановку на етапах:
Россия, Сочи. Олимпийские игры
Эстафета. Женщины (16:30 по киевс. времен.)
Стартовый номер - 2
2-1. Вита Семеренко
2-2. Юлия Джима
2-3. Валя Семеренко
2-4. Елена Пидгрушная
Список всіх країн, що біжать:
IBU DATACENTER
На першому етапі змінили Юлю на Віту; Юля хороший стартер, але боїться боротися на першому етапі, коли всі біжать як коні, топчуть по лижах та натикаються одна на одну. Юля вже падала на перших етапах, так що, в принципі, логіка тренерів зрозуміла. Валя на 3-му етапі та Олена на 4-му - це класика, Олена має залізні нерви та останнє коло біжить непогано.
По іншим командам.
Німці - незрозуміло, чого вони не виставили Захенбахер, яка бігає непогано - може страхуються від неякісної стрільби. Однак та ж Хільдебранд теж може завалити все, що хочеш.
Росіянки - склад зрозумілий, Романова хороший стартер, а Вілухіна непоганий фінішер.
Норвежки - повна перестановка всіх етапів, крім останнього, де фінішуватиме велика та ужасна Тура Бергер. Де поділась Сулемдаль? Хто така Фанні Хорн?
В принципі, норвежки все одно фаворитки, як і німкені.
Француженки - молода Анаїс Бесконд на 4-му етапі - мабуть, тому, що бігає вона краще за всіх інших.
Мене, якщо чесно, смущає склад білорусок:
6-1 KALINCHIK Liudmila
6-2 SKARDINO Nadezhda
6-3 PISAREVA Nadzeya
6-4 DOMRACHEVA Darya
Буду просити біатлонних богів, щоб Калінчик та Пісарєва провалились повністю, бо мене такі конкурентки як Скардіно та Домрачева абсолютно не влаштовують. Домрачева як священна корова практично ніколи не біжить естафету, дивно. Видно, їй ще медалей бракує.
Італійки - хороший у них склад, із 4-х три спортсменки середнячки, які можуть себе показати. У минулому році італійки взяли "бронзу" на Чемпіонаті світу у Нове Мєсто (наші - "срібло").
Польки - якщо не застріляться, то боротися будуть до кінця, там хороший рівний склад у всіх 4-х дівчат.
Решта конкурентів не розглядаю, так як там наразі 2 сильних + 2 аутсайдери.
Висновок: боротися можна і навіть треба!