Гірськолижний форум
Горные лыжи ArmadaГорные лыжи Armada Горные лыжи Elan Маски и одежда Oakley Горнолыжные маски Bolle
Защита Dainese Термобельё Craft Спортивные носки X-Socks Термобельё X-Bionic
Реєстрація Головна Розділи Нові Біржа Транспорт
МОБІЛЬНА ВЕРСІЯ : НАШ FACEBOOK : RSS : Гірськолижний форум > Разговоры обо всём > Наша жизнь вне Форума > XXII зимові Олімпійські ігри в Сочі
Наша жизнь вне Форума любые темы и идеи

Відповідь

Параметри теми Пошук у темі
Старий 19.02.2014, 13:45   #251 (посилання)
The Last Boyscout

Зараз: поза форумом

Снаряга: Elan Magfire 10 Fusion
" Олимпиада уже не та..." (я)

Вот в чём смысл отказа? У футболистов, например, выступить с повязкой нет проблем.
Чтобы зрители не задавались вопросами "а чего они с повязками?" и российские комментаторы не знали, что ответить ?
Так всё-равно же отвечать на вопрос "почему не выступают??"
Бред
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 19.02.2014, 14:06   #252 (посилання)
Координатор Форума

Снаряга: Dynastar Sweet Trouble, Atomic Race SL 10, Fischer Competition RC 4, боти Tecnica Viva Inferno Crush
Цитата:
Коментар від wwa Переглянути коментар
От придурки. В країні така біда, а вони - хартія.

Сьогодні взагалі ОІ не дивилась - а тут мій улюблений Тед Лігеті "золото" виграв . Порвав усіх у своїй улюбленій дисципліні . Тішуся за нього і американців. І Пінтуро теж молоток, бронзову медальку захопив. У слаломі, думаю, Хіршер ще своє візьме, сьогодні йому трохи не вистачило і от має дерев"яну.
Сочи-2014. Горные лыжи. Гигантский слалом. Лигети победил, Мисилье – 2-й, Нойройтер – 8-й - Лыжные виды - Sports.ru

А росіяни у сноуборді вже третю медаль взяли - ну нічого собі...
Сочи-2014. Сноуборд. Уайлд выиграл золото в параллельном гигантском слаломе - Лыжные виды - Sports.ru
Сочи-2014. Сноуборд. Параллельный гигантский слалом. Куммер победила, Заварзина – 3-я - Лыжные виды - Sports.ru

І знову одна медаль - заслуга натуралізованого іноземця. Реально, непонятка, хто із ким змагається.
Старий 19.02.2014, 14:10   #253 (посилання)
wwa
рандоннер

Снаряга: Elan Magfire 14-168см; Salomon Shogun-191см; Armada AKJJ-195см; Salomon Quest 14; GT Karakoram 2.0
Українська жіноча команда не стартувала в спринті через травму Катерини Сердюк

ЗВЕРНЕННЯ ОЛІМПІЙСЬКОЇ ЗБІРНОЇ УКРАЇНИ НА ХХІІ ЗИМОВИХ ОЛІМПІЙСЬКИХ ІГРАХ В СОЧІ
Старий 19.02.2014, 14:15   #254 (посилання)
Координатор Форума

Снаряга: Dynastar Sweet Trouble, Atomic Race SL 10, Fischer Competition RC 4, боти Tecnica Viva Inferno Crush
Думаю, Бринзак із головним тренером Карленком сьогодні та у всі наступні дні таки виставлять біатлонні команди на старт - ФБУ дуже обережно ставиться до усіх подій на Майдані. У дівчат і так депресуха, що нічого не взяли, крім однієї медалі у спринті. Нашим не можна втрачати шанси поборотись - все таки до цієї мети вони йшли 4 роки.
+ wwa
Старий 19.02.2014, 15:11   #255 (посилання)
Всегда на форуме

Снаряга: Dynastar legend pro rider 186, dalbello krypton pro, wilson k factor six.one 95
Жесть... финны раскатывают российский хоккейный дрим-тим, в первом периоде 2-1, ггггг
3-1 и меняют Варламова....

Востаннє редагував CAESAR: 19.02.2014 о 17:40.
Старий 19.02.2014, 15:17   #256 (посилання)
Координатор Форума

Вибачте, але після цього назвати його великим спортсменом я не можу:

Плющенко: планирую выступить на своей пятой Олимпиаде — Рамблер-Новости

Евгений Плющенко собирается ехать в Челны | Новости ТАТАРСТАНА

Жалюгідний симулянт, який попав на ОІ по блату, усунув талановитого хлопця-суперника, покатався за команду, потім зсимулював біль, знявся із змагань, зараз робить такі заявочки, а після цього цього поїде на гастролі по Росії косити бабло.
Старий 19.02.2014, 17:18   #257 (посилання)
wwa
рандоннер

Снаряга: Elan Magfire 14-168см; Salomon Shogun-191см; Armada AKJJ-195см; Salomon Quest 14; GT Karakoram 2.0
Дереземля ушел на штрафной круг!
Даже трёх доп. патронов не хватило.
Старий 19.02.2014, 18:04   #258 (посилання)
Координатор Форума

Цитата:
Коментар від wwa Переглянути коментар
Дереземля ушел на штрафной круг!
Даже трёх доп. патронов не хватило.
Це повний фейспалм....
1 етап, Бурдига - отлічно! Стрільба, хід - все нормально! Повноціний 5-й номер збірної.

2 етап, Панфілова - посередньо, хід втратила, впала, але трохи відіграла, стрільба на 4. Загалом може бути, але на наступний рік її треба серйозно підтягувати.

3 етап - Дериземля - ужас! Перша стрільба і перше коло - відмінно, друга стрільба - завал! Коло штрафу . Це кінець, Дериземлі точно пора на пенсію. Це остаточний і безповоротній діагноз.

Норги вже виграли естафету - чехи злиються, а от за "бронзу" буде сумашедша боротьба.
Добавлено через 3 минуты

4-й етап - Семенов! Йде восьмим. Стрільба нормальна, хід теж. Думаю, восьмими будемо. Загалом 2 хв 44 секунди програє лідеру.

Цікаво, чи Фуркад відіграє відставання.

Добавлено через 3 минуты

Ну і пре Лукі Хофер! Реальна заявка Італії на "бронзу"!
Кегля - чемпіон! Норвегія біжить за своїм чесно заробленим "золотом"!
У Моравца 1 мах і він біжить другим, але ззаді Хофер, а Хофер дуже швидкий!

Добавлено через 5 минут

Україна і США боряться за 8-ме місце
Мартен Фуркад програл 30с на 900м - схоже, він впав.

Свендсен фінішував, Норвегія перша.
Моравєц із чеським прапорцем пішки прийшов на фініш. Лукі Хофер прибіг третій - Італія із "бронзою".

У німців - дерево.

Добавлено через 1 минуту

Антон Шипулін таки прибіг 5-м, словаки - 6-ті.

Мартен Фуркад - 7-й, Сергій Семенов - 8-й.

Добавлено через 8 минут

Ну що, Норвегія однозначний фаворит у чоловічій та жіночій естафетах.

Наші мужчини - біда. Один Семенов чогось вартує; його треба більше загружати і тоді він показує кращі результати. Дериземлю пора списувати - так стріляти це треба совість. Я б на його місці закінчила кар"єру і звільнила місце у команді для Тищенка та Кільчицького.

Бурдига - молоток! Трохи підтягнути хід та стрільбу і це рівноцінна першій четвірці спортсменка. З Панфіловою треба щось робити.

От подумайте, поставили б сьогодні тренери дівчат із основного складу і що? Дери твою земля і так би завалив всі шанси на медалі.

Так що нехай наші дівчата готують штурмувати жіночу естафету 21-го, а чоловіки неспішно прогуляються 22-го по біатлонному стадіоні "Лаура".

Добавлено через 6 минут

В мене взагалі таке враження, що якщо із жінками тренери ведуть більш-менш нормальну роботу, то підготовка чоловічої команди не витримує ніякої критики.

У збірну потрапляють перспективні хлопці, які за рік-два зупиняються у розвитку - хід посередній, стрільба як вийде. Десь помилка у підготовці. Прийшов росіянин Русинов у збірну - 2 роки не можуть собі дати з ним ради.

Семенов молодець, але ним треба займатись - якщо минулого року він брав подіуми, то цього року - голяк. Ходом він починає багато програвати, не розвивається.

Добавлено через 6 минут

А дедушка побив новий рекорд:

Сочи-2014. Бьорндален выиграл 13-ю медаль и стал самым титулованным спортсменом в истории зимних видов - Биатлон - Sports.ru

Думаю, післязавтра у чоловічій естафеті у нього буде ще +1 "золото" .
Старий 19.02.2014, 18:20   #259 (посилання)
wwa
рандоннер

Цитата:
Коментар від Jolie Переглянути коментар
А дедушка побив новий рекорд:

Сочи-2014. Бьорндален выиграл 13-ю медаль и стал самым титулованным спортсменом в истории зимних видов - Биатлон - Sports.ru

Думаю, післязавтра у чоловічій естафеті у нього буде ще +1 "золото"
Точно!
Я как-то вообще об этом даже и не подумал! И на эстафету шансы у них высоки!
Джул, в аналитике биатлона тебе нет равных!
Старий 19.02.2014, 21:35   #260 (посилання)
Я видел Паудер!!!

Снаряга: Rossi B-Squad, LINE MOTHERSHIP & EPPRO, K2 obSETHed & HellBent & Pontoon & McConkeyTribute Skis. Vo
Новости от моей хорошой знакомой, Богданы.
Bogdana Matsotska
Ми, члени Національної олімпійської збірної команди України: Мацьоцька Богдана та Мацьоцький Олег, вкрай обурені останніми діями президента України В. Януковича, який замість того, щоб вирішити конфлікт переговорами з Майданом (чого ми до кінця сподівалися їдучи на Олімпійські Ігри в Сочі), потопив найостанніші надії Українців в крові. Порушивши при цьому одвічний принцип Олімпійських Ігор - Мир під час проведення.
В знак солідарності з борцями на барикадах Майдану, та в знак протесту проти бандита – президента та його холуйського уряду, ми відмовляємося від подальшого виступу на Олімпійських Іграх в Сочі 2014 року.
Вічна пам'ять полеглим героям за Волю України!
Слава Україні та її Героям!!!

Очень горжусь тем что знаком и катал с Даной.
Відповідь Є непрочитані сторінки Головна Новi 

Тут присутні: 4 (учасників - 0 , гостей - 4)

Ваші права у розділі

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній коментар
Наші зустрічі: Зимові змагання із пішого мандрівництва Marta-Maria Наши Встречи 1 04.02.2013 23:09

При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
New UsersNew PostsVisitsPageviewsSearch EnginesDirect TrafficReferring Sites
Today000043 (73%)16 (27%)1 (2%)
Yesterday054211143 (73%)16 (27%)1 (1%)
Month7943670113952281 (62%)1355 (37%)51 (1%)