Цитата:
Коментар від wwa
Дереземля ушел на штрафной круг!
Даже трёх доп. патронов не хватило.
|
Це повний фейспалм....
1 етап, Бурдига - отлічно! Стрільба, хід - все нормально! Повноціний 5-й номер збірної.
2 етап, Панфілова - посередньо, хід втратила, впала, але трохи відіграла, стрільба на 4. Загалом може бути, але на наступний рік її треба серйозно підтягувати.
3 етап - Дериземля - ужас! Перша стрільба і перше коло - відмінно, друга стрільба - завал! Коло штрафу
. Це кінець, Дериземлі точно пора на пенсію. Це остаточний і безповоротній діагноз.
Норги вже виграли естафету - чехи злиються, а от за "бронзу" буде сумашедша боротьба.
Добавлено через 3 минуты
4-й етап - Семенов! Йде восьмим. Стрільба нормальна, хід теж. Думаю, восьмими будемо. Загалом 2 хв 44 секунди програє лідеру.
Цікаво, чи Фуркад відіграє відставання.
Добавлено через 3 минуты
Ну і пре Лукі Хофер! Реальна заявка Італії на "бронзу"!
Кегля - чемпіон! Норвегія біжить за своїм чесно заробленим "золотом"!
У Моравца 1 мах і він біжить другим, але ззаді Хофер, а Хофер дуже швидкий!
Добавлено через 5 минут
Україна і США боряться за 8-ме місце
Мартен Фуркад програл 30с на 900м - схоже, він впав.
Свендсен фінішував, Норвегія перша.
Моравєц із чеським прапорцем пішки прийшов на фініш. Лукі Хофер прибіг третій - Італія із "бронзою".
У німців - дерево.
Добавлено через 1 минуту
Антон Шипулін таки прибіг 5-м, словаки - 6-ті.
Мартен Фуркад - 7-й, Сергій Семенов - 8-й.
Добавлено через 8 минут
Ну що, Норвегія однозначний фаворит у чоловічій та жіночій естафетах.
Наші мужчини - біда. Один Семенов чогось вартує; його треба більше загружати і тоді він показує кращі результати. Дериземлю пора списувати - так стріляти це треба совість. Я б на його місці закінчила кар"єру і звільнила місце у команді для Тищенка та Кільчицького.
Бурдига - молоток! Трохи підтягнути хід та стрільбу і це рівноцінна першій четвірці спортсменка. З Панфіловою треба щось робити.
От подумайте, поставили б сьогодні тренери дівчат із основного складу і що? Дери твою земля і так би завалив всі шанси на медалі.
Так що нехай наші дівчата готують штурмувати жіночу естафету 21-го, а чоловіки неспішно прогуляються 22-го по біатлонному стадіоні "Лаура".
Добавлено через 6 минут
В мене взагалі таке враження, що якщо із жінками тренери ведуть більш-менш нормальну роботу, то підготовка чоловічої команди не витримує ніякої критики.
У збірну потрапляють перспективні хлопці, які за рік-два зупиняються у розвитку - хід посередній, стрільба як вийде. Десь помилка у підготовці. Прийшов росіянин Русинов у збірну - 2 роки не можуть собі дати з ним ради.
Семенов молодець, але ним треба займатись - якщо минулого року він брав подіуми, то цього року - голяк. Ходом він починає багато програвати, не розвивається.
Добавлено через 6 минут
А дедушка побив новий рекорд:
Сочи-2014. Бьорндален выиграл 13-ю медаль и стал самым титулованным спортсменом в истории зимних видов - Биатлон - Sports.ru
Думаю, післязавтра у чоловічій естафеті у нього буде ще +1 "золото"
.