Цитата:
Коментар від Igorco
(Коментар 291198)
Ти читав повністю? Можна конкретизувати, з чим саме не згідний?
|
повністю не читав, тому що друга частина, яка стосується продаж мені малоцікава, оскільки маю повний імунітет до маркетингових уловок і рахую другу частину нудною (так, пробігся). Цікавила перша частина в контексті Жорсткого менеджменту, оскільки останні роки в банківській сфері вона топова і всі її впровадять в життя. Не згідний з базисами, відношенням до персоналу, відгородженням, віджиманням останніх соків і закликами до миттєвих звільнень. Власний приклад... перший мій керівник дотримувався авторитарного стилю керівнитва (за три роки його понизили до рядової посади через постійні конфліти), через рік на наступній роботі мені попався деспотичний диктатор зациклений на власному "Я", який вносив хаос и сваркі в колектив протягом 5 років аж до пенсії, після чого я очолив даний підрозділ, яким керував наступні 10 років на принципах рівності і робота стала нашою другою сім'єю. За останні 10 років наш підрозділ не програв жодної справи в суді, аудит не записав нам жодного порушення, а по показникам діяльності невеличке Рівне завжди було в 10 всіх областей.
Тому я досить негативно ставлюсь до бізнес-книжок, тренінгів, семінарів і інших неадаптованих до нашої країни псевдореформ.
|