![]() |
Your skipass is ready | By Ski Partner - infopoint for snow sport
Добавлено через 1 минуту поработать надо с движком из ФБ ;) Добавлено через 2 минуты International Ski Community |
@3dss ,
Я можу багато тексту написати для чого це все за умови, що є щирий інтерес. Але очевидно, що у вас є своя цінна думка тож відповідаю так: штангісти мабуть погано їдуть, а лижники які займають зі штангою їздять добре. Сила — це основа атлетизму. Для туристів нічого крім хорошого насторою і гарно пообідати в принципі не треба, а для їзди на високому рівні вже треба атлетизм. Хтось його має від природи, але більшості звичайних людей це треба розвивати, і доволі довго. |
Цитата:
сейчас, в соременных горных лыжах, это резинки, степ подиумы, слеклайны, снаряды для баланса, различные фитнес утяжелители и тренажеры.. сила ушла на второстепенные роли в межсезонных подготовках уступив именно фитнес подготовке к силовым, собстенно силовые с вариациями баланса и еластичности и выход из силовых растяжкой, динамической выносливастью.. статика и силовая выносливость сейчас даже мешают в подготовке к горным лыжам |
Цитата:
Щось вставлене відео не хоче починатися з вказаної часової мітки. Тому пишу ці мітки текстом: 2:27 та 1:16 Серед всіх фітнес-вправ штанга у деяких спортсменів все ж таки залишається також. Думаю, що для професійного спортсмена потрібна різностороння підготовка, а акценти зміщуються в одну чи іншу сторону в залежності від методик, стану здоров'я, стратегії підготовки до змагань, планування виходу на пік форми тощо. |
Цитата:
А Вам, думаю, після Ваших щоденних цілодобових присідань та нахилянь на лавандовому полі з весни до осені у передсезонній підготовці, вже ніяка штанга не потрібна. ;) |
Цитата:
но зная хотябы основопологающих два первых закона Ньютона, можно выстроить логическую цепочку как можно передвигаться в пространстве не расходуя свои собственные сили и это поверхносно описано в соседней теме в статье топовых демонстраторов еще в 2015 году, да и на форуме кто-то эту тему подымал... а убеждение останется до тех пор, пока не появятся новые знания,а тем более закрепленые практикой! только тогда появятся изменения, какие опровергнут старые убеждения ;) только поиск нового может генерировать прогресс.. |
Цитата:
ну хіба електро сапка :pleasantry: |
Не розумію, чому тут декому пригоріло. Я ж казав, рекомкндація стосується тих, хто всерйоз зібрався робити так званий Power Carving.
Хто ж не збирається, тому можна бавитися в резинки і медитація на одній нозі :) |
Це все офтоп і треба перенести кудась звідси.
В мене теж комплекс неповноцінності в цьому відношенні, вже давно ) З іншої сторони, про вимоги до фізичних кондицій ми можемо говорити навіть чисто з точки зору теорії. |
Я додам ще трохи теорії))
Свого часу, я для себе зрозумів, що якщо я хочу чогось досягти в лижах, чогось більшого, аніж середньостатистичний турист, то на лижах мені потрібно бути більше...і я вирішив податись в інструктори😁 Не можна відчути лижі вдома на дивані, теоретично можна, але без практики то все фігня. Чотири роки вже живу на схилах і розумію, що це тільки трохи більше ніж початок шляху. Це як секс через камасутру і без практики)) Ніби то про секс, але таке собі...)) |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 18:08. |