![]() |
@Korben Dallas, я вже казав, але повторю (чи як це українською?): в тебе найкраща робота в світі. І я зараз не про лаванду. Більш найкраща тільки в Чеслава.
|
Тренувати ноги чи ні, це залежить від цілей в лижах
Якщо катати динамічно - кути нормальні, швидкість, нижня розгрузка, то нагрузка на ноги досить велика. І якось їх треба тренувати: присідати, стрибати чи багато катати, не має значення А можна їхати на прямих ногах по синьому серпантину, 30 метровими дугами, чисто “на внешних силах” - ну да, тут присідання зайві) |
хорошее замечание!
Мы вернулись к вопросу, с чего начался спор какое катание на моем видео с показных соревнований интер ски? оно относится к теме паур карв? Школа Tomass Marnics - Страница 12 - Горнолыжный Форум и чем оно отличается от корейского ролика? |
Цитата:
Це ще, як пам'ятаю, Skyclub також пропонував ще до того, як видалив всі свої повідомлення, крім першого. Бо тут, крім назви та першого повідомлення, до школи Марніца реально майже нічого вже не стосується. Дійсно у багатьох зникне бажання заводити нові теми, якщо вони перетворюються в одне й те ж саме. |
@HappySkier , я перенесу, коли час буде
|
@HappySkier, шукав, куди перенести. не знайшов. тай грець йому, хай згине в колибі
|
Трохи про те, як я розумію гірські лижі :
???????? Dong Woo Kim OLY on Instagram: "? ?? ??? ?? 2022? ??? ??? ? ??? ?? ??? ??? ????, ??? ??? 19? ?? ? ??? ??? ??? ? ??? ? |
|
Цитата:
Є звичайно від природи худенькі дівчата але навіть у них проглядаються добре підкачані м'язи стегон та сідниць. А у чоловіків то практично в усіх добре виділяються розвинені м'язи стегон і сідниць. І зважте, що стегна це м'язи, які з поміж інших досить важко качається, тому якщо вони вже візуально великі то це свідоцтво спеціальної роботи над ними. А сідниці накачати це взагалі капець, як важко. А ви погляньте на їхні "надуті" сідниці... Усе це говорить про те, що питанню сили м'язів принаймні нижче пояса та тримачів хребта приділяється особлива увага. І до речі вправи на силу м'язів стимулюють і потовщення та еластичність зв'язок, які їх тримають. Добавлено через 1 час 11 минут Цитата:
По мові не переживайте: "Бог і таких любить" ;) Особисто я розумію тих нещасних кого агресивна імперська русифікація заразила імперською пихою приналежності к "вєлікаму і магучєму" та зробила нездатними відчувати ані емпатію до колонізованих народів, ані рок моменту. А через це оті носії "вєлікава і магучєва" нездатні ані відчути біль народу серед якого живуть(і тут не так важливо чи вони етнічні росіяни, чи русифіковані манкурти українці) ані усвідомити, що їхнє вперте "ета мой вибар" забирає у нас спроможності якомога швидше збудувати стійку політичну націю адже це питання вже давно вийшло за межі особистого та стало гостро суспільним. Їхня проблема в тому, що вони сприймають підштовхування розмовляти українською, як тиск на їхню особистість та ідентичність, що звичайно можна зрозуміти. Але вони помиляються через те, що не вловлюють важливість/рок моменту для спільноти, тобто вони егоцентричні. Під моментом для спільноти я маю на увазі протидію імперському зазіханню московитів, адже очевидно, що мовне питання використовується ними, як зброя роз'єднання нашої спільноти, як привід для маніпуляції, підміни понять, як елемент звернення до чуттєвого: "нє давітє на міня , я прінял рєшєніє" "нацикі устраівают ганєнія на рускагаварящіх" ітд ітп. І у цьому ексистенційному протистоянні чим швидше українці перейдуть на українську тим швидше цим білим ходокам дійде, що вони помилялися(так, я вважаю, що вони все ж таки все ще можуть мислити хоча й поглинуті злом так сильно, що стали майже ірраціональними). В світлі вищесказаного я завершу думкою, що плекання української сьогодні є питанням формування політичної нації, а не етнічним мовним питанням. Тобто у нас нема іншого виходу, бо для створення спільноти вільних людей, для створення демократії, яка піде вперед, як свого часу наприклад Південна Корея, нам потрібно створювати власну ідентичність, як політичної нації а для цього фундаментальним інструментом є мова. Зважте, що навіть американська англійська вона інша ніж англійська Великобританії і це кодифіковано в законодавстві США і це зроблено СПЕЦІАЛЬНО, щоб відрізнятись від імперської мови Великобританії. У нас же є своя жива мова, нам не потрібно створювати "англійську #2" і до речі українська древніша ніж московська, бо є ближчою до мови Київської Русі та є більш автентичної, що прослідковується у діалектах(гуцульський, лемківський, бойківський, наддніпрянський, волинський) там є багато слів, які прослвдковуються аж до часів Русі. Але то не так важливо, бо по суті усі народи прекрасні в сенсі факту свого буття, бо краса в різноманітті, і тому я не міряюсь "піпісками" та не принижую мову московитів а лише стверджую, що наше мовне питання є основою для перемоги у протистоянні з імперією. Тому коли я перейшов на українську у 2014, то свідомо робив це не в останню чергу заради своїх дітей з урахуванням вищесказаного. П.С. Ще про егоцентричність. З іншого боку це свідкує про певну стійкість до тиску, тобто на наявність внутрішньої здатності зазищати свою гідність, що безперечно заслуговує на повага. Але трагізм такої ситуації в тому, що це постріл собі в ногу, адже л'є воду на млин московитів. Думаю, що більш достойно буде спрямувати отой внутрішній духовний стрижень як раз таки на опанування української та створення, збудування навколо себе сучасного україномовного середовища. |
@PastorMalinois ,
35-річній людині толк від присідань буде скоріше більший ніж 25-річній. В принципі, з віком ми досить добре толеруєм інтенсивність і все гірше толеруєм об‘єм, тому можна робити важкі присідання (5x3, 3x3, 85% від одноповторного максимуму) і до старості. А от об’єм в 35 вже буде і повинен бути суттєво менший, а потім ще менший. Я в 35 став суттєво сильнішим, ніж був в молодості. Перших рів року тренувань це взагалі халява, постійні персональні рекорди. Ризинки і всяка інша фігня це просто носенс. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 18:06. |