Наша жизнь вне Форума любые темы и идеи |
11.03.2023, 11:53
|
#3781 (посилання)
|
Ридонли
Зараз: поза форумом
Снаряга: прокатные :)
|
Добавлено через 1 минуту
поработать надо с движком из ФБ
Добавлено через 2 минуты
International Ski Community
|
|
|
11.03.2023, 16:51
|
#3782 (посилання)
|
Їжджу на внутрішній лижі.
Снаряга: Rossignol FIS GS 193, Dynastar FIS SL 165, O+ скітур, Blizzard Brahma 88, Salomon QST 106, HEAD Supe
|
@3dss ,
Я можу багато тексту написати для чого це все за умови, що є щирий інтерес. Але очевидно, що у вас є своя цінна думка тож відповідаю так: штангісти мабуть погано їдуть, а лижники які займають зі штангою їздять добре. Сила — це основа атлетизму. Для туристів нічого крім хорошого насторою і гарно пообідати в принципі не треба, а для їзди на високому рівні вже треба атлетизм. Хтось його має від природи, але більшості звичайних людей це треба розвивати, і доволі довго.
|
|
|
11.03.2023, 17:25
|
#3783 (посилання)
|
Ридонли
|
Цитата:
Коментар від Lyubomyr
@3dss ,
Я можу багато тексту написати для чого це все за умови, що є щирий інтерес. Але очевидно, що у вас є своя цінна думка тож відповідаю так: штангісти мабуть погано їдуть, а лижники які займають зі штангою їздять добре. Сила — це основа атлетизму. Для туристів нічого крім хорошого насторою і гарно пообідати в принципі не треба, а для їзди на високому рівні вже треба атлетизм. Хтось його має від природи, але більшості звичайних людей це треба розвивати, і доволі довго.
|
прошло то время пистолетиков, ходьбы гусиным шагом, стояние в присяди часами упервшись спиной о стенку, штанги и станки... НЕ НУЖНЫ СЕЧАС ТАКОГО ПЛАНА СОКРАЩЕНИЕ МЫЩЕЧНЫХ ВОЛОКОН
сейчас, в соременных горных лыжах, это резинки, степ подиумы, слеклайны, снаряды для баланса, различные фитнес утяжелители и тренажеры..
сила ушла на второстепенные роли в межсезонных подготовках уступив именно фитнес подготовке к силовым, собстенно силовые с вариациями баланса и еластичности и выход из силовых растяжкой, динамической выносливастью.. статика и силовая выносливость сейчас даже мешают в подготовке к горным лыжам
|
|
|
11.03.2023, 18:14
|
#3784 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Atomic Vantage X 80 CTI, 2017-2018;
HEAD Icon TT500, 2011-2012;
Atomic Hawx Prime 120s
|
Цитата:
Коментар від 3dss
прошло то время пистолетиков, ходьбы гусиным шагом, стояние в присяди часами упервшись спиной о стенку, штанги и станки... НЕ НУЖНЫ СЕЧАС ТАКОГО ПЛАНА СОКРАЩЕНИЕ МЫЩЕЧНЫХ ВОЛОКОН
сейчас, в соременных горных лыжах, это резинки, степ подиумы, слеклайны, снаряды для баланса, различные фитнес утяжелители и тренажеры..
сила ушла на второстепенные роли в межсезонных подготовках уступив именно фитнес подготовке к силовым, собстенно силовые с вариациями баланса и еластичности и выход из силовых растяжкой, динамической выносливастью.. статика и силовая выносливость сейчас даже мешают в подготовке к горным лыжам
|
Щось вставлене відео не хоче починатися з вказаної часової мітки.
Тому пишу ці мітки текстом: 2:27 та 1:16
Серед всіх фітнес-вправ штанга у деяких спортсменів все ж таки залишається також.
Думаю, що для професійного спортсмена потрібна різностороння підготовка, а акценти зміщуються в одну чи іншу сторону в залежності від методик, стану здоров'я, стратегії підготовки до змагань, планування виходу на пік форми тощо.
|
|
|
11.03.2023, 20:07
|
#3785 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Atomic Vantage X 80 CTI, 2017-2018;
HEAD Icon TT500, 2011-2012;
Atomic Hawx Prime 120s
|
Цитата:
Коментар від Korben Dallas
Я останній раз штангу тримав ще в універі...як катосити далі після цього розуміння?🤔
Вкладення 46761
|
Ну я трохи пізніше, але також недалеко відірвався. Останні рази тягав штангу до 30 років, коли ще активно займався спортом, але ж я зараз і не спортсмен кубку світу.
А Вам, думаю, після Ваших щоденних цілодобових присідань та нахилянь на лавандовому полі з весни до осені у передсезонній підготовці, вже ніяка штанга не потрібна.
|
|
|
11.03.2023, 20:25
|
#3786 (посилання)
|
Ридонли
|
Цитата:
Коментар від Lyubomyr
а для їзди на високому рівні вже треба атлетизм. Хтось його має від природи, але більшості звичайних людей це треба розвивати, і доволі довго.
|
это ваше мнение, и пути к пониманию и исплонению только переходят из сезона в сезон не меняя особо ниченго, только и убеждение остается..
но зная хотябы основопологающих два первых закона Ньютона, можно выстроить логическую цепочку как можно передвигаться в пространстве не расходуя свои собственные сили и это поверхносно описано в соседней теме в статье топовых демонстраторов еще в 2015 году, да и на форуме кто-то эту тему подымал...
а убеждение останется до тех пор, пока не появятся новые знания,а тем более закрепленые практикой!
только тогда появятся изменения, какие опровергнут старые убеждения
только поиск нового может генерировать прогресс..
|
|
|
11.03.2023, 20:25
|
#3787 (посилання)
|
у кожного свій шлях
Снаряга: Rossignol Hero Elite ST,
Rossignol Soul 7
|
Цитата:
Коментар від HappySkier
Ну я трохи пізніше, але також недалеко відірвався. Останні рази тягав штангу до 30 років, коли ще активно займався спортом, але ж я зараз і не спортсмен кубку світу.
А Вам, думаю, після Ваших щоденних цілодобових присідань та нахилянь на лавандовому полі з весни до осені у передсезонній підготовці, вже ніяка штанга не потрібна.
|
нафіг йому штанга, йому трактор потрібен
ну хіба електро сапка
|
|
|
11.03.2023, 20:53
|
#3788 (посилання)
|
Снаряга: Rossignol FIS GS 193, Dynastar FIS SL 165, O+ скітур, Blizzard Brahma 88, Salomon QST 106, HEAD Supe
|
Не розумію, чому тут декому пригоріло. Я ж казав, рекомкндація стосується тих, хто всерйоз зібрався робити так званий Power Carving.
Хто ж не збирається, тому можна бавитися в резинки і медитація на одній нозі
|
|
|
11.03.2023, 21:35
|
#3789 (посилання)
|
|
Це все офтоп і треба перенести кудась звідси.
В мене теж комплекс неповноцінності в цьому відношенні, вже давно )
З іншої сторони, про вимоги до фізичних кондицій ми можемо говорити навіть чисто з точки зору теорії.
|
|
|
11.03.2023, 21:55
|
#3790 (посилання)
|
Bukovel Skischool
Снаряга: Salomon X-Race SW/165 2017
Atomic Hawx Ultra 110
|
Я додам ще трохи теорії))
Свого часу, я для себе зрозумів, що якщо я хочу чогось досягти в лижах, чогось більшого, аніж середньостатистичний турист, то на лижах мені потрібно бути більше...і я вирішив податись в інструктори😁 Не можна відчути лижі вдома на дивані, теоретично можна, але без практики то все фігня. Чотири роки вже живу на схилах і розумію, що це тільки трохи більше ніж початок шляху. Це як секс через камасутру і без практики)) Ніби то про секс, але таке собі...))
|
|
|
Тут присутні: 3 (учасників - 0 , гостей - 3)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 0 | 0 | 37 (74%) | 11 (22%) | 2 (4%) |
---|
Yesterday | 0 | 3 | 38 | 93 | 37 (74%) | 11 (22%) | 2 (4%) |
---|
Month | 5 | 99 | 3757 | 12064 | 2308 (61%) | 1410 (37%) | 54 (1%) |
---|
|
|
|