Наши Встречи по датам и курортам |
17.10.2009, 12:25
|
#51 (посилання)
|
Рождённый в СССР
Зараз: поза форумом
Снаряга: Salomon Roker2 122 192 13/14, Fischer RX 8 180 05/06,
Line Prophet 90 179 11/12
|
Только что звонил Natusik, погода отличная (правда на верху не много тумана), снег отличный (каша не наблюдается), на Тростяне отратрачены склоны!!!!!! Работает креселка и бугель на Центр. На склоне были замечены Neon (молодец, собрался и поехал) и Waterboy.
|
|
|
|
+
Sheridan, Константин, A888, Albertowych, CLS, Lyudalyu, dima13, Katyata, Sanches, Rain, bog74, Зёбра, igrus, Андрей12, Pertutto |
17.10.2009, 18:51
|
#52 (посилання)
|
добрая фея
Снаряга: Elan Mag Spice, Elan Vario
|
Востаннє редагував waterboy: 19.10.2009 о 11:13.
|
|
|
|
+
Константин, Sanches, Rain, A888, Зёбра, Sheridan, Vols, Lyudalyu, Katyata, Keks, Yurez, Андрей12, Albertowych, Pivoman, Krava, Pertutto, Vyacheslav |
17.10.2009, 19:14
|
#53 (посилання)
|
extreme.com.ua
Снаряга: вдома
|
Ёмаё! мы едем! завтра будем! =) до встречи на Тростяне!
|
|
|
17.10.2009, 19:44
|
#54 (посилання)
|
Swell Lady
Снаряга: Armada TST 2013, Elan Twist 2011
|
Слов нет, чтобы выразить все эмоции!!!!!!!!!!!!!!!!!! было офигенно!!! все, кто не побоялся рискнуть и приехал сегодня, - молодцы! Минимально снеготоксикоzzzzz нейтрализировали
|
|
|
17.10.2009, 19:54
|
#55 (посилання)
|
Хочу в райдери. Навчіть?
Снаряга: Dynastar Cham 117;
Armada ARG;
Honda CBF 600S
|
Ну чому мінімально, я останні рази по чайник-штрассе катався бо ноги не тримали
|
|
|
17.10.2009, 20:02
|
#56 (посилання)
|
Swell Lady
Снаряга: Armada TST 2013, Elan Twist 2011
|
То, мабуть, всі так) Я на останньому спуску разів 10 підсніжники шукала, бо ноги не тримали і втрачали контроль над дошкою)))
Ну сьогодні жагу втамували, а завтра захочеться ще... а потепліє на наступному тижні і буде ще більше хотітися. а в другій половині листопада взагалі знов буде башню рвати))
Але насправді сьогоднішній день це просто здійснення мрій! сиджу за компом і здається, що все наснилося... і зима, і гори, і сніг...))
|
|
|
17.10.2009, 20:05
|
#57 (посилання)
|
Берёзкин. Грубиян :)
Снаряга: Atomic Bent Chetler 185 (14/15) + STH2 WTR16
|
SEZON OTKRUT !!!!!!!
Pervuj den otkatali otlichno!
Snega bolee chem dostatochno=ego nerealno mnogo!
Videli kuchu nashuh..zavtra ojudaem eshe ludej.Ochen zdorovo katat i videt na gorke znakomue lica!
Priamo na centre nakopali adskij big air(prolet do 9 metrov).Segodnia nemnogo rasprugali.Zavtra budem mochit zlo!
Vse, kto zavtra ne priedet,Budete puskat slyni na fotki iz nashego otcheta!
waterboy
Востаннє редагував waterboy: 19.10.2009 о 11:21.
|
|
|
17.10.2009, 20:07
|
#58 (посилання)
|
Новичок
Снаряга: Elan MO2/
K2 Seth
|
УРА!!!!сезон відкрито
хто не поїхав однозначно їхати завтра
незважаючи на туман і льодову корку над пухляком(яка порізала мені штани, а декому обличчя ) каталка була на 5 !!!
|
|
|
17.10.2009, 20:28
|
#59 (посилання)
|
Паблик Энеми
Снаряга: Armada JJ + Marker Grifon
Dynafit Beast 98, Dynafit Radical ST2, Dynafit Vulcan
|
Закоханим в тростян НЕ ЧИТАТИ !!!!
сни снами... але трос як був так і лишився .... чим ви зрозумієте в кінці цого маленького звіту...
почну напевно з приємного:
1) ми всежтаки відкрили сезон
2) в електричці зустріли Natusik
3) на схилі зустріли Діму його брата і GORa
ну а тепер все що вплинуло на мою думку про тростян і славськ в цілому
1) перше що мене вразило це рівень цін на житло і транспорт... ціни реально не поступаються околицям буковеля(по житлу) і драгобрату (по транспорту)
2) ціни на підйоник... ну не скажу шо мега дорогі.. але за ТАКІ підйоми і за "ТАКІ відратрачені" траси стільки брати...(знайомий бордист за цілий день 2 рази виїхав.... )
3) сама говра мене вбила... колись я думав що там горби люди роблять... а сьогодні зрозумів що це сама гора горбатаі сніг вже лягує по тих горбах...
4) Спаси і патруль просто ніякі... реально таких тре бити... їдемо ми з Дімою.. нам кажуть, що десь нижче лежить дівчина з зломаною челюстю... ми підїхали... подивились.. помогли піднятись і виїхавши на ратрачену частину траси чекали її... тут підїхав патруль... ми сплавили її їм... цеж типу їхня робота... я так поняв шо в патрулі були якісь л***и яким просто дали безрукавки, щоб ті нашару кататлись... в результаті через 10 хв сидимо в низу пємо чай... бачимо патруль який в прогулочному темпі спускаєтсья по центру без цієї дівчини...
такшо я на трост ніногою... та навіть в славськ...
сорі але мій вердикт га***о
але зачот що включили підйомники
|
|
|
17.10.2009, 20:48
|
#60 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
Неонушка, why so seriuos?
Ищи положительные моменты в жизни и они будут сами тебя искать
|
|
|
Тут присутні: 3 (учасників - 0 , гостей - 3)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 1 | 11 | 23 | 9 (64%) | 5 (36%) | 1 (1%) |
---|
Yesterday | 0 | 1 | 177 | 594 | 96 (54%) | 78 (44%) | 3 (2%) |
---|
Month | 3 | 109 | 5105 | 16302 | 2647 (52%) | 2285 (45%) | 124 (2%) |
---|
|
|
|