Опросы мнения пользователей Нашего Форума |
Результати опитування: Горнолыжный стаж (сезонов)
|
1
|
|
37 |
11,28% |
2
|
|
47 |
14,33% |
3
|
|
38 |
11,59% |
4
|
|
24 |
7,32% |
5
|
|
23 |
7,01% |
6
|
|
19 |
5,79% |
7
|
|
20 |
6,10% |
8
|
|
13 |
3,96% |
9
|
|
3 |
0,91% |
10 и больше
|
|
104 |
31,71% |
22.03.2016, 19:24
|
#111 (посилання)
|
у кожного свій шлях
Зараз: поза форумом
Снаряга: Rossignol Hero Elite ST,
Rossignol Soul 7
|
Во тему раскопал.
Стал первый в сезоне 10-11, на Вышгоре, от нечего делать в зимний период.
Даже видео есть 4-ый или 5-ый раз на Вышгоре))))))
|
|
|
22.03.2016, 20:33
|
#112 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: K2 AMP 80 xti 2012
Elan Amphibio 14 2017
ARMADA TRACER 108
Ботинки LANGE
|
Ого
я впервые на лыжи стал году эдак в 2002-2004. не помню уже точно. был я тогда бедным студентом и повезло мне поехать в лыжный лагерь в Славском с организацией Пласт (украинские скауты). Инструктором у меня был Орест Дубыняк, дай ему Бог здоровья, за два часа поставил меня в плуг и отпустил кататься на Политехнике ,на второй день был Погар, а на следующий ещё одна горка, не помню уже названия (не Тростян). После этого был долгий перерыв (лыжи это в принципе дорого, а для студента тем более) до 2010 года, когда я купил лыжи и поехал в Водяныки. До 2015 года собственно весь мой лыжный опыт ограничивался двуми поездками в Водяныки да может раз 5 выезжал на Вышгору. А в начале 2015 (после тяжёлого 2014) мне нужен был отдых, разгрузка, и вообще хоть чуть положительных эмоций (кризис, служба в армии и т.д.) и я решился на поездку в Буковель. И там подхватил болезнь под названием "снегозависимость ). В этом сезоне в активе уже три выезда и отложенное строительство дачи )
|
|
|
22.03.2016, 23:08
|
#113 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: уже свои
|
А я став перший раз на лижі в далекому 1986 році.
Перший раз коли привезли в Славське в мене великі очі від кількості снігу та краси гір.Перший трансфер на Тростян коли 66 з третього разу не зміг взяти гору до центру Динамо і ми змушені були підніматися по одному на крісельній дорозі "страху перемішаного з захопленям було море". А про верх з ялинками які всі в снігу і морозі я взагалі мовчу. І наш груповий фрірайд тур в кількості 10 чол з верху по центральному склону хто на пятій точці ,хто на спині ,хто боком якось з горем пополам спустились з лижами в руках на низ центру. І з того часу почалась крапітка постановка на лижі. Два дні ми вчились ходити в верх та низ,правильно падати, в яких місцях можна стояти в яких ні і тд., і тільки після цього " плуг", перший підйом на бугелі до третьоі опори, і так ще 5 днів поки до третьоі і в низ . І в кінці десь на 8 день бугель до верху і спуск по південому склону(на центрі якісь змаганнчя були і нікого туди не пускали) Південний спуск весь в горбах і перше мое питання як засунути мій "добре поставлений плуг" між горбів.Щоб довго не описувати скажу що ми його побороли хоча сушились ще довше. Ну а дальше пішло поіхало, по 2-3 неділі сидів на Тростяні або Тисмениці(бувша база ЦСК), На Тростяні всі ліси на Західному і Північному обкатали.Особливо на північному було два яри з яких класно було пригати.Трохи встиг по змаганях поіздити, щось трохи повигравати і настав 1991 рік розвал і тд. З того часу якось не складувалося до цього року. В цьому році друзі попросили звозити іх в буковель(щоб не гнати дві машини) , і мене вговорили стати на лижі(я думав що все спочатку треба починати),скинулись снарягою дали скіпаса на пару спусків,показали як проходити через турнікет і благополучно смились по горках.В цей день я розпробував що то таке і коли кінчились рази купив другий скіпас і друзі мене насильно зняли з гори тільки на вечірньому.На другий день Драгобрат "30 спусків" в повному тумані, третій день Бук пів дня.
І ще один виізд на три дні на Буковель. Так що в мене в арсеналі вже 5 катательних днів.
|
|
|
01.05.2016, 23:02
|
#114 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: HEAD WORLDCUP REBELS I.RACE PRO,K2 Fatty, HEAD Premium, Rossignol Super7,
Bianchi Sempre Pro,Special
|
31 сезон, с 1977г.
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 0 | 0 | 32 (80%) | 8 (20%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 0 | 4 | 104 | 382 | 67 (64%) | 36 (35%) | 1 (1%) |
---|
Month | 7 | 87 | 3711 | 11336 | 2302 (62%) | 1368 (37%) | 53 (1%) |
---|
|
|
|