17.02.2010, 11:28
|
#121 (посилання)
|
АКУЭНА!!!
Зараз: поза форумом
Снаряга: ARMADA AK JJ, Felt Q520, Suzuki M800 Intruder
|
Цитата:
Коментар від Ненависть
2 Эмми =) Осталось выяснить нахрена тебе твины, если за 4 года ты так и не научилась катать...жертва моды?
|
Либо красивые цветочки нарисованы либо ниче дороже не нашлось ......
на них еще и задом ездить можно??? заверните две пожалста....
Добавлено через 7 минут
че-то подумал чтоб максимально быстро и безболезненно перейти с плуга на параллельную технику - продай одну лыжу......
Добавлено через 43 секунды
|
|
|
|
+
Ненависть, Rain, Sheridan, Bob_Kneissl, griig, Natusik, Rio, Vredinka, Moric, Junior, Kaya, Yurez, Keks, Afro Samurai
Не согласен
nomeaning |
17.02.2010, 14:28
|
#122 (посилання)
|
Ридонли
Снаряга: Carving Ski Geeine
|
Цитата:
Коментар від klepakoff
Либо красивые цветочки нарисованы либо ниче дороже не нашлось ......
|
Банальное мышление, но к сожалению нет =)
Не все девушки так банальны и просты к сожалению, а может и к счастью
|
|
|
17.02.2010, 15:43
|
#123 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Gotama + Marker duke, Big hit, Seba fr1, Cabrinha sb, North Dice
|
Якщо хтось не використовує всі можливості твін типів, то він не має права на них кататись?
І якщо дійсно так переживаєте за її техніку, то можливо краще спочатку побачити як людина катає насправді і вже тоді починати її вчити або давати підказки? І собі +, що комусь рівень підняв :wink:
|
|
|
17.02.2010, 15:55
|
#124 (посилання)
|
extreme.com.ua
Снаряга: вдома
|
Цитата:
Коментар від nomeaning
...то можливо краще спочатку побачити як людина катає насправді і вже тоді починати її вчити або давати підказки?
|
так людина сама чітко каже, як катається:
Цитата:
Коментар від Эмми =)
Катаю плугом, выровнять не могу...
|
|
|
|
17.02.2010, 16:03
|
#125 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Gotama + Marker duke, Big hit, Seba fr1, Cabrinha sb, North Dice
|
Може не все так страшно як здається, адже ключові слова:
Цитата:
Коментар від Эмми =)
Катаю плугом, выровнять не могу, но пытаюсь.
|
Тут краще відео в студію і до кашпіровських.
|
|
|
17.02.2010, 16:38
|
#126 (посилання)
|
Хочу в райдери. Навчіть?
Снаряга: Dynastar Cham 117;
Armada ARG;
Honda CBF 600S
|
Я катаю КРУТА!!!! ))))
|
|
|
21.02.2010, 01:13
|
#127 (посилання)
|
Ридонли
Снаряга: Dynastar Speed Course TI 2009
|
Цитата:
Коментар від Jolie
Цього року при зустрічі з народом з сусіднього дружнього форуму мене відверто діставало, коли люди кілька разів запитували і підколювали: чого, мовляв, я катаюся у своїх старих черевиках замість того, щоб купити собі нові і модні, в тебе що грошей нема?
|
Вопрос про "В тебе що, грошей нема?" вообще один из самых деградантских в жизни...
|
|
|
21.02.2010, 05:12
|
#128 (посилання)
|
Недавно на форуме
Снаряга: Salonom Amber , женская линия
|
Ещё подкину темку для поржать....
Мой стиль до сегодняшнего дня назывался ТАБУРЕТОЧКА (лыжи параллельные, на кантах, одна нога отдыхает, другая нагружена, попа присаживается на невидимую табуреточку возле разгруженной ноги в сторону склона), и только сегодня я узнала, что это начало великой жизни карвингиста
Сутки лежу за компом, в перерывах лыжи снятся.... И всё больше недопонятки...Книги заумные с кучей слов и терминов...Куча расхождений. Вот например: внутренняя нога это та, которая ближе к горе? Закантовывать - это переносить вес на упорную ногу и врезать её в снег? И вот, что я вижу: одни показывают, что закантовывать нужно внешнюю ногу, а внутренней просто подруливать и разгружать ногу для отдыха. А другие наоборот, что грузить нужно внутреннюю ногу.... Это как??? Я наверх горы поеду с такой техникой...Лыжникам- профи самим нужно определиться что есть правильно и гуд, а затем издавать учебные пособия....
|
|
|
21.02.2010, 08:20
|
#129 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Rossignol Radical R9S Ti, Elan Pogo Sticks, Specialized Hardrock
|
Цитата:
Коментар від Gamachka
Сутки лежу за компом, в перерывах лыжи снятся.... И всё больше недопонятки...Книги заумные с кучей слов и терминов...Куча расхождений. Вот например: внутренняя нога это та, которая ближе к горе? Закантовывать - это переносить вес на упорную ногу и врезать её в снег? И вот, что я вижу: одни показывают, что закантовывать нужно внешнюю ногу, а внутренней просто подруливать и разгружать ногу для отдыха. А другие наоборот, что грузить нужно внутреннюю ногу.... Это как??? Я наверх горы поеду с такой техникой...Лыжникам- профи самим нужно определиться что есть правильно и гуд, а затем издавать учебные пособия....
|
На все Ваши вопросы ответ уже давно дан - почитайте чуть подольше этот форум и все найдете
|
|
|
21.02.2010, 18:40
|
#130 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: правильна
|
карвинг
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 9 | 19 | 8 (62%) | 5 (38%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 0 | 4 | 133 | 351 | 73 (55%) | 58 (44%) | 2 (2%) |
---|
Month | 6 | 62 | 3280 | 9027 | 2115 (64%) | 1161 (35%) | 37 (1%) |
---|
|
|
|