01.03.2010, 17:11
|
#61 (посилання)
|
Давно на форуме
Зараз: поза форумом
Снаряга: K2 Ski Fujative + Salomon SТН 12
|
Чаще всего катаюсь без музыки... Но с музыкой кататься люблю. Если подготовленый склон, мало людей - наушники, звук на максимум и вперёд!!
Если же присутствуют люди в количестве больше чем мало--- тогда просто звук тихо, так чтобы было слышно окружающую среду или же прсото наушники висят на шее не переставая горлапанить
Если хорошо подобрать треклист то музыка заряжает необыкновенной энэргией и драйвом!!
|
|
|
02.03.2010, 11:11
|
#62 (посилання)
|
Недавно на форуме
Снаряга: Snowboard Drake Empire
Wake LiquidForce Remedy
Bike Specialized HardRock Disc
|
Найкраща музика в горах - це музика самих гір, доповнена додатково звуками кантів, розрізаючих схил, шумом вітру повз тебе. Такої музики не відчути вдома. Така музика існує тільки там.
|
|
|
02.03.2010, 18:48
|
#63 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Salomon Original Emerald 2009
|
Музыке - да! Но, только тем, кто хорошо владеет лыжами! Сама очень люблю динамичную музыку, которая подпитывает энергией драйва! А сама пока что не очень катаю и побаиваюсь слушать во время спуска. Слушаю свои ноги, руки, дыхание. Но думаю, что со временем и ко мне придет мастерство, и тогда я оторвусь по полной, вместе с музыкой!
Р. S. Когда то давно, лет 15 назад, только только училась водить авто, и мне музыка тогда тоже мешала, зато теперь - как без нее долететь до Буковеля, не разу не клюнув носом?
|
|
|
17.05.2010, 21:08
|
#64 (посилання)
|
Новичок
Снаряга: Elan Magfire 78 (2009-2010)
|
Ответил - ДА! Но только слушать на подъемнике или по дороге на склон от базы. На самой трасе нужно слушать то что происходит вокруг тебя. И наслаждаться спуском если получится.
|
|
|
19.01.2011, 00:28
|
#65 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Ботинки Atomic C:9
Хочу Magfire 78ti 182 cm :)
|
От музыки на трассе отказался после случая:
Трасса 1В на Буковеле, я включаю группу AudiSille, и под песню "Геть з моєї землі" еду вниз.
В конце спуска начался припев, я товлекся и забыл что нужно тормозить. Вылетел с трассы прямо в сетку.
После этого выключил плеер и сейчас либо катаюсь либо слушаю музыку.
|
|
|
19.01.2011, 00:36
|
#66 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: ARMADA AR7, ARMADA TST, SEBA FR2, NORCO SHORE ONE + 888sl ata
|
как-то это жестко совсем))
Я люблю катать под регги, раггамафин не громко только чтоб, но качественно. Как-то настраивает что-ли на позитив....)
|
|
|
19.01.2011, 09:25
|
#67 (посилання)
|
off piste
Снаряга: Armada TSTw,
Völkl Bash 116
|
Після усіх буковипадків-буковиродків ломів, музику під час катання слухати трохи страшно, оскільки вона трохи релаксує, поглинає тебе, відволікає і шанс бути вбитим психом-ломом зростає...
Колись прослухала цілу виховну годину на тему: музика на схилі)))
Іноді класно просто слухате мелодію моїх лижок: шух-шух по сніжку)))
А так, то слухаю драйвову музіку хіба на далеких малолюдних схилах Тростяну типу Північ, Долина Казок, к5, чи в лісах Пилипця...коли снігу по коліно, і ти в ритм розсікаєш пухлячок...ммм...ех, але коли таке було?) ще в далекому 2010... )))
|
|
|
19.01.2011, 09:38
|
#68 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: K2 Seth
K2 Hell Bent
|
Раскажу, я вам детки, одну беларускую байку...
Худенький и маленький мужиченка взобрался на очень крупную тетю. Ну такая, Гуливер, дородная тетя. Кровь с молоком.
И старается мужиченка, тянется поцеловать, - выпадат с другого места. Тянется поправить и попасть куда нужно, - не может поцеловать.
Ерзался так, ни туда ни сюда.
Не выдержала тетя и говорит: - Ты два дела не раби, або цалуй, або я.и!
, вот про музыку, где то так же
|
|
|
19.01.2011, 09:50
|
#69 (посилання)
|
artifact
|
Цитата:
Коментар від Netka
музику під час катання слухати трохи страшно, оскільки вона трохи релаксує, поглинає тебе, відволікає...
|
то ти слухала Enigma!?
переходь на Kya Bamba, Damian Jr Gong Marley та Elephant Man
Цитата:
Коментар від Netka
то слухаю драйвову музіку хіба на далеких малолюдних схилах Тростяну типу Північ, Долина Казок, к5,
|
Північ? Як на мене, коли багато снiгу - Північ це як Майдан Незалежностi...
вiн же ж вузький
Счуханий в лiд Центр з буграми по пояс - оце да!
Ну i Пiвдень - є куди ухилитись вiд якогось слайдера
|
|
|
19.01.2011, 10:00
|
#70 (посилання)
|
extreme.com.ua
Снаряга: вдома
|
Нетка мала на увазі північні швейцарію, телевізори і усілякі унітази, де людей мало, навіть коли є багато снігу.
Цитата:
Коментар від Netka
Колись прослухала цілу виховну годину на тему: музика на схилі)))
|
Це була не виховна година, це були виховні тижні
|
|
|
Тут присутні: 2 (учасників - 0 , гостей - 2)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 1 | 7 | 14 | 7 (78%) | 1 (11%) | 1 (11%) |
---|
Yesterday | 0 | 3 | 150 | 491 | 78 (52%) | 68 (45%) | 4 (3%) |
---|
Month | 7 | 96 | 3828 | 12188 | 2359 (62%) | 1414 (37%) | 58 (2%) |
---|
|
|
|