Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Остальная снаряга (https://extreme.com.ua/forum/44-ostalnaya-snaryaga/)
-   -   Выбор шлема (https://extreme.com.ua/forum/ostalnaya-snaryaga/188-vybor-shlema.html)

SMR 26.02.2010 19:21

Цитата:

Коментар від Sheridan (Коментар 62478)
...Следующий будет Болле. На температурные режимы придётся проверять самому.

Сам нахожусь в процессе выбора. Отчего так категорично - "Следующий будет Болле?" Если можно, привидите аргументы "за".

Инструктор 26.02.2010 23:03

Взял себе месяц назад шлем BLIZZARD, доволен. Единственным недостатком считаю мягкие уши. Считаю оптимальным шлем с жесткими ушами. Убедился на личном примере. Месяц назад меня сбили, был похож на чемпиона по боям без правил, после часового боя. Если бы был шлем с жесткими ушами таких последствий бы небыло.

Albertowych 26.02.2010 23:10

Цитата:

Коментар від SMR (Коментар 62488)
Сам нахожусь в процессе выбора. Отчего так категорично - "Следующий будет Болле?" Если можно, привидите аргументы "за".

А ти сам собі наведи достойні аргументи.
Не тисне, голова не потіє, не зимно, зручно. А бола він чи неБола, яке то має значення? В мене шлємак той, який на балду зручно сів, навіть не паматаю як він обзивається.

Добавлено через 1 минуту

Цитата:

Коментар від Вуйко (Коментар 62552)
...... меня сбили, был похож на чемпиона по боям без правил, после часового боя. Если бы был шлем с жесткими ушами таких последствий бы небыло.

Жах, що було би без шлємака :D

SMR 26.02.2010 23:17

Цитата:

Коментар від Albertowych (Коментар 62554)
Не тисне, голова не потіє, не зимно, зручно. А бола він чи неБола, яке то має значення? В мене шлємак той, який на балду зручно сів, навіть не паматаю як він обзивається.

То є так, дядько. Але питання не до Вас, чи може у Вас є мєлафон?:) Чи Ден поруч сидить?

Инструктор 26.02.2010 23:24

Цитата:

Коментар від Albertowych (Коментар 62554)

Добавлено через 1 минуту

Жах, що було би без шлємака :D

Был бы без шлема, оказался бы в реанимации

Работа такая. Кажен день пытаются сбить, нехорошие дяди (ломики которые):evil:

Albertowych 26.02.2010 23:26

Цитата:

Коментар від SMR (Коментар 62558)
То є так, дядько. Але питання не до Вас, чи може у Вас є мєлафон?:) Чи Ден поруч сидить?

питання, яке задане на форумі є до всіх, тому і відповів. Ден, я думаю сидить серед колючок ( в кактусі), мєлафон викрали злі пірати, і тому нажаль, а може на щастя навіть не знаю яку кнопку на ньому натискати.
Але!. Осноане в шлємаку, це те, щоб його на голові не відчувати.

Добавлено через 1 минуту

Цитата:

Коментар від Вуйко (Коментар 62559)
Был бы без шлема, оказался бы в реанимации

Работа такая. Кажен день пытаются сбить, нехорошие дяди (ломики которые):evil:

і що ж це за робота? :shock:

Инструктор 26.02.2010 23:37

Есть работа такая:crazy: Кажный день на склоне:secret: Увернутьса самомому:mosking: и не дать сбить своего подопечного:wink: А ломики так и норовят тебя зацепить:(

waterboy 26.02.2010 23:42

2All: харош болтать. Общие вопросы по шлемам уже обсудили. Будет Дэн - всё скажет по конкретике.

jurabike 27.02.2010 09:38

Цитата:

Коментар від SMR (Коментар 62488)

поки Ден доїдає какутуси чи закусує куктусівку :beer: попробую висказати своє бачення його фрази. Думаю що у всіх ПРО- та ЕКСПЕРТрайдерів на перше місце після зручності виходить поняття фен-шую. Тобто з трьох однаково зручних шоломів вибирається самий модний або самий любимий бренд. Початківці цим не заморочуються, беруть саме дешеве чи беУ. Мені імпонують деякі бренди , я ними користуюся і довіряю а десятки інших я навіть не розглядаю.

Sheridan 27.02.2010 11:36

SMR, мне практически нечего добавить к вышесказанному.

И дополнительным фактором выбора Болле к удобству и внешнему виду я добавлю только своё предпочтение мягких сьёмных ушей у этих шлемов.

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 11:51.