Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Остальная снаряга (https://extreme.com.ua/forum/44-ostalnaya-snaryaga/)
-   -   Какой выбрать горнолыжный рюкзак? (https://extreme.com.ua/forum/ostalnaya-snaryaga/2642-kakoi-vybrat-gornolyzhnyi-ryukzak.html)

konstanciya 02.03.2009 23:49

так, Dakine Blade - дуже непогана річ, більше звичайно для чоловіків (я подивилася його габарити та якості). а що за фотоконкурс? для професіоналів чи для всіх бажаючих?

jurabike 03.03.2009 09:22

Цитата:

Коментар від konstanciya (Коментар 19847)
спасибо за быстрый ответ! собираюсь всего понемногу, так сказать, подыскиваю универсал

так не буває:acute:

для Буковеля треба маленький рюкзачок, 20-30 літрів а для внетрасового катання значно більший. Щоб влізло більше екіпу. Я сам маю BLADE. Для Бука він явно завеликий а от для Драга чи Говерли в самий раз. Хочу наголосити що любий рюкзак вже є захистом спини...

Lone-person 03.03.2009 09:56

Dakine Chute, совсем неактуального года

Брался под именно катание с рюкзаком.
Доволен

RoSeN 03.03.2009 11:10

Четвертый год узаю Вlizzard Tour/Freeride Backpack 45 - отлично зарекомендовал себя как в вело поездках, так и при катании на лыжах.

Второй вариант - Loap MORRU 25. Надежный рюкзак для однодневных поездок. Удобен для бэккантри - крепление для лыж, сноуборда и снегоступов, крепление для ледоруба, боковой пояс с сумочкой для мелочей.

http://www.k-sport.cz/images/produkt...m_freeride.jpghttp://img220.imageshack.us/img220/9526/mor.jpg

Neon 03.03.2009 22:20

більше екіпу це скільки ?!?! 100 літровий рюкз ??? в меен дотер паудер(нова назва фрірайдер) 32 літра... бля фрірайду якраз хватає.. запхати боти 42 розміру, шолом, маску, 1,5 літри води, пару снікерсів, лавинну лдопату і купу вусяких дрібниць.... це для позатрасового катання... а для трасовго я взагалі вважаю що рюкзак не потрібен... ну реально буде там шось лежати солідних габаритів(фот великий, дехто термос з собою возить) грохнешся на бетон ше гріше буде...

30-40 літрів то максимум для рюкзака длякатання...

Цитата:

Хочу наголосити що любий рюкзак вже є захистом спини...
непогоджусь з цим твердженням... що ви розумієте під захистом ??? яхист як амортизатор чи захист як захист від твердих обєктів ?!?! попробуйте влетіти на швидкості 32 км на годину(швидкість на якій проводяться краш тести для машин) в дерево ... так шоб основний уда прийшовся на спину, і пр итому що ваша спина буде "захищена" рюкзаком без спеціальної жорскої спинки... варіантів два... перший ви самі зїдете донизу і в той день більше кататись не будете варіант 2 вас звезуть в низ в акї з серйозними травмами спини... і попробуйте провести тойже "трюк" але з жостким захистом чи в рюкзаку чи з "велосипедним" варантів знову два... перший встенете доїденте до низу і підете в готель відлежуватись через біль в спині, варіант другий: підніметесь і продовжете каталку і навіть не замітете що ви вїхали в дерево...

не думайте що я хочу щоб з вами щось сталось... але нажаль євипадки коли ПРОФЕСІЙНИЙ захисть (сертифіковані захисти, шоломи ітд ітп) неспасають в таких випаках.. а ви говорите про звичайний рюкз... якщо вже і кататись в захисті то нормальному а не імпровізувати... це майже такий самий випадок як для захисту голови вдягнути алюмінієвий баняг на голову і вважати що "любий баняк вже є захистом глови..."

сорь мож трохи грубувато получилось але я привик серйозно ставитись до безпеки і в стравах безпеки не імпровізувати... бо навчився вже на помилках інших.. нехотілося б вчитись на своїх помилках...

kationa 03.03.2009 23:17

У темі 1 додатків
Цитата:

Коментар від konstanciya (Коментар 19848)
так, Dakine Blade - дуже непогана річ, більше звичайно для чоловіків (я подивилася його габарити та якості). а що за фотоконкурс? для професіоналів чи для всіх бажаючих?

Фотоконкурс для всіх бажаючих. На тему зимових видів спорту. Сама беру участь - хочу рюбкзак:) Моя фотка

jurabike 04.03.2009 08:53

2 Neon

то певно ти до мене писав в свому посты , просто важко здогадатись без ідентифікаторів.

Прошу погодитись з тим що на Буковельских трасах лижник з ЛЮБИМ рюкзаком є більш захищеним ніж лижник без оного. Та я не заперечую що рюкзак з "хребтом" буде краще захищати спину ніж рюкзак без нього. Просто ти якось не так сприйняв мою писанину.

пи.си . про заходи безпеки згоден на всі 100.Сам катаю в шоломі, захисних шортах а після останнього падіння, певно, братиму і бодіармор

Neon 04.03.2009 08:59

всьо я так сприйняв просто мене вбила ваша фраза:
Цитата:

Хочу наголосити що любий рюкзак вже є захистом спини...
захист розприділяє силі удару на велику площу... а що зробить простий рюкзак ?! нічого

Зёбра 04.03.2009 12:01

Цитата:

Коментар від RoSeN (Коментар 19901)
Четвертый год узаю Вlizzard Tour/Freeride Backpack 45 - отлично зарекомендовал себя как в вело поездках, так и при катании на лыжах.

http://www.k-sport.cz/images/produkt...m_freeride.jpg

У меня точно такой рюкзак, очень довольна.... помещаются мои боты, лыжки тоже крепятся.... очень удобна одна вещь, сам рюкзак не "прилипает" к спине, там есть специальная сетка натянутая на "рельсики".... в общем, зимой вентиляция, да и летом не "кипиш", и при падении амортизирует..... очень хороший рюкзачок!!!:good:

konstanciya 04.03.2009 13:22

Цитата:

Коментар від kationa (Коментар 20027)
Фотоконкурс для всіх бажаючих. На тему зимових видів спорту. Сама беру участь - хочу рюбкзак:) Моя фотка

а його можна знайти в гуглі? тут же напевно посилання не можно залишати?? я б теж спробувала :oops:


Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 07:10.