більше екіпу це скільки ?!?! 100 літровий рюкз ??? в меен дотер паудер(нова назва фрірайдер) 32 літра... бля фрірайду якраз хватає.. запхати боти 42 розміру, шолом, маску, 1,5 літри води, пару снікерсів, лавинну лдопату і купу вусяких дрібниць.... це для позатрасового катання... а для трасовго я взагалі вважаю що рюкзак не потрібен... ну реально буде там шось лежати солідних габаритів(фот великий, дехто термос з собою возить) грохнешся на бетон ше гріше буде...
30-40 літрів то максимум для рюкзака длякатання...
Цитата:
Хочу наголосити що любий рюкзак вже є захистом спини...
|
непогоджусь з цим твердженням... що ви розумієте під захистом ??? яхист як амортизатор чи захист як захист від твердих обєктів ?!?! попробуйте влетіти на швидкості 32 км на годину(швидкість на якій проводяться краш тести для машин) в дерево ... так шоб основний уда прийшовся на спину, і пр итому що ваша спина буде "захищена" рюкзаком без спеціальної жорскої спинки... варіантів два... перший ви самі зїдете донизу і в той день більше кататись не будете варіант 2 вас звезуть в низ в акї з серйозними травмами спини... і попробуйте провести тойже "трюк" але з жостким захистом чи в рюкзаку чи з "велосипедним" варантів знову два... перший встенете доїденте до низу і підете в готель відлежуватись через біль в спині, варіант другий: підніметесь і продовжете каталку і навіть не замітете що ви вїхали в дерево...
не думайте що я хочу щоб з вами щось сталось... але нажаль євипадки коли ПРОФЕСІЙНИЙ захисть (сертифіковані захисти, шоломи ітд ітп) неспасають в таких випаках.. а ви говорите про звичайний рюкз... якщо вже і кататись в захисті то нормальному а не імпровізувати... це майже такий самий випадок як для захисту голови вдягнути алюмінієвий баняг на голову і вважати що "любий баняк вже є захистом глови..."
сорь мож трохи грубувато получилось але я привик серйозно ставитись до безпеки і в стравах безпеки не імпровізувати... бо навчився вже на помилках інших.. нехотілося б вчитись на своїх помилках...