09.09.2013, 11:59
|
#181 (посилання)
|
Всегда на форуме
Зараз: поза форумом
Снаряга: Тайга-Нововятск,
Armada JJ
|
Минулого тижня дівчині зробили словацький туристичний мультік, дали на 2 роки. Не халява?
|
|
|
09.09.2013, 13:06
|
#182 (посилання)
|
Хочу в райдери. Навчіть?
Снаряга: Dynastar Cham 117;
Armada ARG;
Honda CBF 600S
|
Попробуйю тоді і я
|
|
|
09.09.2013, 19:54
|
#183 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Head iSupershape Magnum 177, 2011
|
Щодо питання з дорученням. Повернувся щойно з Болгарії, на нашому кордоні (Україна-Румунія, Сірет ) поклав в паспорт 50 грн., питань до доручення ( доречі в мене не перше доручення, а друге, тобто не від власника, а від іншої людини ) не виникло, хоча підозрюю що пустили б й так, проте ризикувати не став.
Добавлено через 54 секунды
Цитата:
Коментар від nep4uk
Попробуйю тоді і я
|
А в стільки він зараз обходиться?
|
|
|
09.09.2013, 20:17
|
#184 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Свои :)
|
Цитата:
Коментар від narayan
Щодо питання з дорученням. Повернувся щойно з Болгарії, на нашому кордоні (Україна-Румунія, Сірет ) поклав в паспорт 50 грн., питань до доручення ( доречі в мене не перше доручення, а друге, тобто не від власника, а від іншої людини ) не виникло, хоча підозрюю що пустили б й так, проте ризикувати не став.
|
Я так розумію і без доручення теж канає?
|
|
|
09.09.2013, 21:43
|
#185 (посилання)
|
Всегда на форуме
|
Думаю що ні бо митник просив предявити техпаспорт та доручення. Також читав в інтернеті що потрібно щоб в дорученні було вказано "з правом виїзду закордон". Хоча, мабуть, купюра потрібного номіналу може все вирішити.
|
|
|
10.09.2013, 09:36
|
#186 (посилання)
|
Всегда на форуме
Armada JJ
|
Цитата:
Коментар від narayan
поклав в паспорт 50 грн., ...., хоча підозрюю що пустили б й так, проте ризикувати не став.
Добавлено через 54 секунды
А в стільки він зараз обходиться?
|
Нічого особистого, але типовий гнилий укр підхід, перестрахуватися і дати налапу , потім не нарікай що даїшники, таможники, лікарі, вихователі в садках, школвх.. хуйові.
Якщо так робиш, краще про це хоч не пиши, це гниль і до того ж не законно
"А в стільки він зараз обходиться?" - 35 євро + бронь готелю
|
|
|
10.09.2013, 15:07
|
#187 (посилання)
|
Всегда на форуме
|
Я з тобою цілком згідний, проте, дуже часто, у нас завжди такі правильні погляди поки самі з цим не стикнемось. Перша година ночі, дитина 3р. в машині та ще 3 пасажири, жодної 100% точної інформації чи я зможу виїхати чи ні я не знайшов, тому поступив так. Якщо б я знав на 100% що я правий, ніколи б не дав, проте жодного документу з однозначним трактуванням я не знайшов.
|
|
|
10.09.2013, 16:04
|
#188 (посилання)
|
Всегда на форуме
Armada JJ
|
Цитата:
Коментар від narayan
у нас завжди такі правильні погляди поки самі з цим не стикнемось
|
І з якою ситуацією стикнувся ти? Завтикав зробити страховку, чи впадла було 300грн за неї дати?
А не можна просто зробити її? І мати чисту совість, не стимулювати цей гниляк, і не порушувати 369 статтю ККУ.
Тебе пре, що куди не тикнись, "треба" платити?
Приклад:
У нас дибіли купують права, навіть не спробувавши вивчити і здати (наслідки, сподіваюсь, всі розуміють). Чому? бо ти відразу отримуєш настановку (у вигляді чуток) що сам ніяк не здаш, і обісравшись, куруючись описаною тобою логікою навіть не пробують.
Так само дибіл закінчує медфак і стає лікарем, потім не може відрізнити ангіну від стоматиту.
Короче можна писати дохера, і все з чим стикався особисто, не буду. Те що платити "треба" сидить в тобі.
|
|
|
10.09.2013, 16:30
|
#189 (посилання)
|
Всегда на форуме
|
При чому тут страхівка? Нашим митникам вона не потрібна, проблема була в тому що я не був впевненим в тому що мене випустять на машині по другому дорученню, читай уважніше.
Ті приклади про які ти написав, тут зовсім до нічого, занадто глибока тема, краще щоб модери потерли.
В принципі дискутувати не бачу сенсу, ти правий і твої погляди мені близькі, проте я не настільки радикальний, а якщо ти дійсно настільки "ідейний" що, наприклад поспішаючи на поїзд, не даш даішнику, який тебе зупинив за перевищення швидкості (коли ти дійсно перевищив), 50 грн., а "заставиш" його скласти протокол, ризикуючи спізнитись, ну тоді респект і уважуха, я ще до цого не дійшов.
|
|
|
10.09.2013, 22:11
|
#190 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Зараз:
на форумі
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
narayan, меня за такие 50 гривен гаишнику всегда минусуют. Прекращай. Не давать, а писать об этом
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 2 | 8 | 12 | 7 (88%) | 1 (13%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 0 | 5 | 156 | 671 | 99 (63%) | 55 (35%) | 2 (1%) |
---|
Month | 7 | 96 | 3791 | 11967 | 2343 (62%) | 1395 (37%) | 53 (1%) |
---|
|
|
|