![]() |
|
А я наконец смог с удовлетворением проголосовать в опросе поставив "ДА"! :)
У всей семьи мультик на 2 года!:oops: |
Цитата:
В Ужгороді і Тернополі таких проблем як у Львові вроді не було. |
Цитата:
|
nomeaning, Тернопіль забитий баригами-посередниками. Проте, в статті про Тернопіль ні слова, дивно...
|
Недавно також довелось пройти процедуру реєстрації у візовому центрі. Через сайт зареєструватись не реально, колл центр постійно зайнятий. Місяць так прочекавши з надією на зміни вдався до радикальних кроків. На телефон була встановлена програма Автодозвон, яка через 2,5-3 години безперервного набору номеру все таки додзвонилась в колл центр і я нарешті зареєструвався (доречі, якщо у вас телефон на дві картки, до перед тим як запускати дану програму в налаштуваннях телефону потрібно вибрати картку з якої дзвонити по замовчуванню).
Шкода що візу отримав не таку як хотілось, перший шенген, подавав на піврічну бізнес візу, відкрили 60/20/2 вїзди, скнари :beee: . Все було б нічого, та по теперішньому курсу віза обходиться майже в 1000 грн. і це без будь яких посередників, дорогувато як за 2 місяці :(. Підскажіть хто знає, наступну візу на який термін можуть відкрити, якщо я цю прокатаю нормально? |
narayan, ніхто не знає... в консульствах все занадто індивідуально і суб'єктивно і ніхто жодних гарантій не дасть. Все інше бла-бла-бла відносно спрощення поки що виглядає номінальним, ИМХО
|
Цитата:
PS. От даты звонка в колл-центр на подачу документов да получения паспорта прошла примерно 4 недели. без посредников |
Цитата:
|
В паспорте за последние 36 месяцев 3 одноразовых туриста (Греция, Венгрия, Австрия). Хочу подаваться в Словакия на мультик (еду в Ясну на 7 дней). В колл-центре сказали, что таких в негласных правил как в Польше (наличие хоть одной Польши для мультивизы Польши), не существует. Я понимаю, что все индивидуально, но все же спрошу - не будет ли наглостью у словаков просить сразу мультик и, на 2 года? :oops:
Спасибо. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 11:46. |