![]() |
Цитата:
Если в планах много прыгать и заниматься фристайлом на неподготовленных склонах - JJ. Если 90% времени катать пухляк, а не жесткий снег...пофиг, в зависимости от стиля и предпочтений. |
Огрехи присутствуют. значит Norwalk а ростовку какую брать, JJ думал 185, а Norwalk 189, кажется великовата будет?
|
189 бери. Будет ок.
|
А с Magic J, все то же самое что и с JJ? Или можно их как вариант рассматривать?
|
сьогодні тестив ТSТ і прозрів... відлига, бугри. Лижа просто ідеально ріже схил, ті ж бугри і щоповороту додає ходів. Таке враження що хтось відпускає тетиву і лижка вистрілює... Прикатавсь до неї з третьої дуги. Відсутність заднього рокеру добавила стабільності якої мені часто бракує на JJ. В кожному повороті чекаю по старій памяті, що зараз має бути зрив задніка. Але тут , навпаки, можна ще глибше лягати. Реально , на фініші, пищав від задоволення і емоцій. Але дизайн... бе. Хто ТАКЕ намалював ??
якось подумалось . що JJ це пружинка, а TST струна. ПРо Норволки : нічого не зрозумів, не прикатавсь за два спуски. Може іншим разом. пи.си. Міняти свої JJ навіть не подумав. ТSТ дуже динамічна лижка, але вертлявість та фановість мені дорожче . |
А навіщо міняти:) мені теж дуже подобаються JJ. Але я от думаю ще подивитись, як себе поведуть Norwalk у фрірайд зонах Ясен. (Тим більш, є деякі цікаві нюанси у колекції 13/14 :)) І якщо все буде гуд, то будуть у JJ нові друзі :friends:
В Гудаурі і т.д. їдтуь JJ, в ПЛП, ПДБ, Драг їдуть Norwalk чи навпаки, чи разом:shock::crazy: |
А какие norwalk 2014 будут?
Фото с описанием в студию. |
Что-то будет! Клепаков уже AK JJ продает.
|
....
Что тот не то в Датском королевстве... |
Клепа шукає себе ?
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 14:07. |