![]() |
Нехай люди знають, а то будеш стояти коло траси а в когось кріплення відірветься і знов в тебе "маленького" вліпляться.
|
Цитата:
чтоб МЭТРЫ из крепов не вылетали :)) |
Я вже поділився - забирай "несоласен":pardon:
|
А якщо чесно то по такій технології народ 20-30 років тому кріплення на спортивні лижі ставили. Це просто зараз сучасні скімени фантазують і спрощують собі роботу.
Не кожному хочеться ставити кріплення на лижі 1-2 години часу, от і сверлять більшими сверлами.... |
кстати мне тоже Елановским сверлом сверлили, под саломоновский шуруп.. и под ТИ (конус)
очень важно разбираться в этом, или доверится профи ;) Добавлено через 4 минуты Цитата:
|
Цитата:
но не зависит ли диаметр сверла от применяемых под конкретные крепы размеров винтов? И именно под этот винт, производитель крепов (а не лыж) рекомендует диаметр сверла. |
однозначно, штангенциркуль должен присутствовать
|
скі-стоп 115мм (salomon sth 14 driver) досить щільно прилягає до лижі, фактично впираючись в кант (dynastar 6th sense huge, 140-115-130, рівний боковий виріз).
Чи потрібно розгинати скі-стоп або купувати 130мм? |
Ну якшо скістоп вільно виходить при відкритті кріплення, і не зачапаєтсья за кант, то без проблем і не треба нічого розгинати! Якшо зачіпається, то полюбому треба трохи розігнути, головне не перестаратись!
|
Цитата:
Якщо, у закрітому стані, то при можливому обмерзанні можливо не чітке спрацьовування. Якщо відкріваються нормально, тобто якщо кінцівки стопів, хоча б з 5мм запасом від канту, то нормально. Фото викладіть, будьласка, для ясності. |
Обрежь канцелярским ножом пластик внутри :)
|
Думаю настало время уже присматриваться к крепам, ведь сезон то не за горами))
Ситуация такова: Лыжи - K2 Obsethed 2010 (105 мм в талии) Опыт во фрирайде - Дней 10 в прошлом году по лесам Пилипца и Драгобрата на Peak-ах 78 (тоесть опыта 0):pardon: Чего хочу - помоему это называют Freeski - катать везде и много. Особенно по мягкому). Больше нравится маневрировать в лесу. Ну и конечно хотелось бы и "прыгать" начинать по чуть-чуть)) Поделитесь опытом - какие посоветуете крепы, и еще важнее где их лучше приобрести? ПыСы: забыл добавить: рост 178, вес - пока еще 70) |
Вибираю кріплення скітур-фрірайд. Відповідно постало типове питання: Fritschi Diamir Freeride Pro чи Marker Duke 2013 ? Більше схиляюсь в бік Diamir, але є сумніви чи варто їх брати по причині максимального DIN 12 при моїй вазі 90 кг плюс спорядження (≈ 110 кг). В Duke відповідно DIN 16, але незрозуміло наскільки надійною буде оновлена модель. Вистібання черевиків при перемиканні між режимами в Duke для мене не принципове. Буду вдячний за відгуки про особливості використання цих двох кріплень і, наприклад, про зручність одягання/знімання кішок, намерзання снігу на деталі перемикання між режимами і т.п.
P.S.Тему перечитав. Можна пропозиції в приват. |
Тут варианта 2 или Дюки или Саломоновские Гардианы.
При Твоём весе меньше 16 дин брать крепы однозначно не стоит. Я этот вопрос уже расписывал где-то выше в этой теме по моему. Или в теме лыж для фрирайда. |
А кто знает, когда и где можно будет глянуть эти Саломоновские Гардианы?
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 08:09. |