Снаряжение для фрирайда и бэккантри широкие лыжи и прочий стафф |
12.02.2012, 19:41
|
#221 (посилання)
|
Новичок
Зараз: поза форумом
Снаряга: Armada JJ 185, Scott Punisher 182, Dalbello Krypton Cross I.D.
|
Народ, прошу совета - здеся!
|
|
|
11.03.2012, 15:25
|
#222 (посилання)
|
Недавно на форуме
Снаряга: Elan Deep ;
marker duke;
Giant Glory1
|
нуждаюсь в совете общественности
откатав на tecnica attiva vrt comfortfit с жесткостью 75 (размер 26), захотела сменить их на неплохую 100.
взяла Lange Exclusive 100 FR 25,5.
по ощущениям, Рио вот здесь как будто про меня написал
внутренний ботинок у Lange на пол см меньше, пальцем достаю до стенки при прямых ногах, фиксирует ногу хорошо. В пятницу успела их даже потестить. Сперва я была в диком восторге, чувствовала себя как в тапочках Легкие, пружинят отлично. По сравнению с техникой - небо и земля.
Но вот после нескольких спусков ноги начали неметь в области подъемов, а к обеду стопы просто горели) Плюнула и пошла переставлять старые боты.
Теперь сижу и думаю что делать. Говорят, термофит не пойдет, т.к. у внутреннего сапожка набивка с пухом. Почитала статьи, сейчас буду проверять кантинг.
Короче, может у кого есть еще какие советы, а то пробовать их возвращать обратно не хочется, уж больно они мне нравятся
|
|
|
11.03.2012, 16:14
|
#223 (посилання)
|
Координатор Форума
Снаряга: Dynastar Sweet Trouble, Atomic Race SL 10, Fischer Competition RC 4, боти Tecnica Viva Inferno Crush
|
Цитата:
Коментар від Kate
нуждаюсь в совете общественности
откатав на tecnica attiva vrt comfortfit с жесткостью 75 (размер 26), захотела сменить их на неплохую 100.
взяла Lange Exclusive 100 FR 25,5.
|
А чому не взяти ту ж Текніку Аттіву, але із більшою жорсткістю, скажімо, 100? У Lange, вроді би, колодка інша. А як п"ятка себе у Текніці почувала, не вискакувала? У вас нога вузька чи широка?
У мене боти Tecnica Viva Inferno Crush із жорсткістю 100 - прекрасні боти; перед тим дуже довго шукала.
Тут справа або в колодці, яка може або підходити, або ні, або у розмірі (треба визначитись, який все таки у вас розмір, це дуже важливо - я, до прикладу, завжди вважала, що для мене найбільш комфортний розмір 24, 5, а згодом виявилося, що таки 24-й) - у вужчих і менших ботах спочатку так завжди - комфорт повний, а потім починаються проблеми.
|
|
|
11.03.2012, 16:20
|
#224 (посилання)
|
Недавно на форуме
marker duke;
Giant Glory1
|
власне у текніці п"ятка якраз гуляла. у текніці розмір йде 26 см (по таблиці чітко мій - 40) , але вона булу трохи вільною.
в ланджах 25,5 . вони вужчі, але ногу фіксують добре, п"ятка нікуди не ходить.
нога у мене не дуже слоняча - в ширині 11 см (по характеристикам у ланджів колодка 95-99 мм)
|
|
|
11.03.2012, 16:32
|
#225 (посилання)
|
Координатор Форума
Снаряга: Dynastar Sweet Trouble, Atomic Race SL 10, Fischer Competition RC 4, боти Tecnica Viva Inferno Crush
|
Цитата:
Коментар від Kate
власне у текніці п"ятка якраз гуляла. у текніці розмір йде 26 см (по таблиці чітко мій - 40) , але вона булу трохи вільною.
в ланджах 25,5 . вони вужчі, але ногу фіксують добре, п"ятка нікуди не ходить.
нога у мене не дуже слоняча - в ширині 11 см
наразі пробую бавитись з мікрорегулюваннями і розуміти що відчуваю.
|
В Текніці п"ятка гуляла можливо через недостатню жорсткість - мені серед Текніки не підходили жодні інші боти із жорсткістю 70, 80, 90, крім тих, які мали 100. Чим більша жорсткість, тим вужчий бот - для моєї дуже вузької ноги це була справжня знахідка, так як із решти бот різних виробників у мене п"ятка просто вискакувала і не фіксувалась; так само було і з пальцями, які "гуляли" у носку черевика.
Скільки у вас мм колодка в старих і нових ботах - 98, 102, 103, 104? Порівняйте ширину колодки із жорсткістю і міряйте, міряйте, міряйте.
P.S. По моїм соображеніям, якщо вам підходила колодка 99 мм у Ланге із жорсткістю 100, тоді не бачу проблеми поміряти ту ж Текніку із такою самою жорсткістю 100 і колодкою 98 мм - вона б мала підійти.
|
|
|
11.03.2012, 16:51
|
#226 (посилання)
|
Недавно на форуме
marker duke;
Giant Glory1
|
Jolie, дуже дякую за поради, гадаю, буду міряти і міряти щось інакше))
|
|
|
15.03.2012, 16:55
|
#227 (посилання)
|
Новичок
Снаряга: Rossignol Scratch Brigade 2008, Salomon Scrambler 2005,
Байк - Specialized Demo 7 II 2008
|
Зібрався прикупити собі черевики salomon ghost, хтось катає на таких? Як враження?
Досвід катання якби є, основне призначення їх буде беккантрі, фрірайд, трошки парку.
|
|
|
15.03.2012, 17:46
|
#228 (посилання)
|
Хелискиер
Снаряга: Хеликоптер, ну и Armada JJ
|
Цитата:
Коментар від edelweiss14
Зібрався прикупити собі черевики salomon ghost, хтось катає на таких? Як враження?
Досвід катання якби є, основне призначення їх буде беккантрі, фрірайд, трошки парку.
|
На сколько я знаю, ребята из ЭкшенБразерс в таких катают, и фрирайд, и парк. Но! Они в них не ходят в бэккантри. А если и ходят, то от подъемника и не далеко
Для бэккантри у Сала есть Квесты 10 или 12. Но не думаю, что они подойдут для парка. Хотя нужно понимать, что ты называешь парком и как ты в нем катаешь.
Забыл написать чего они в них не ходят - эти боты жесткие для ходьбы.
Великие райдеры фрирайда в них катают, но их на гору вертушкой высаживают. У них даже ноги не успевают затечь если пережали
|
|
|
15.03.2012, 18:03
|
#229 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: salomon: Roker2 11-12 \K2 obSETHed 11-12/Volkl Recetiger Speedwal Uvo SL 15-16\Stumpjumper FSR/Cube
|
Цитата:
Коментар від edelweiss14
|
я, вот, буду ждать сл. сезона
уж очень привлекательны модели 12-13
Добавлено через 6 минут
Цитата:
Коментар від Кирычъ
Забыл написать чего они в них не ходят - эти боты жесткие для ходьбы.
|
мерил на выставке 110 ghost, показались немногим мягче моих фальконов 110. но вот квесты ну уж очень "тапочки" в таких бы не знаю как бы катал - мягкие ОЧЕНЬ!
|
|
|
15.03.2012, 18:09
|
#230 (посилання)
|
Хелискиер
Снаряга: Хеликоптер, ну и Armada JJ
|
Цитата:
Коментар від igrus
мягкие ОЧЕНЬ!
|
Да, есть такое дело. Тоже не решился брать. Но читал много иностранных отзывов и большинство их хвалило. Допускаю, что они все по Бритиш-Колумбийскому павдеру катались.
|
|
|
Тут присутні: 6 (учасників - 0 , гостей - 6)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 0 | 0 | 43 (73%) | 16 (27%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 0 | 5 | 90 | 292 | 90 (73%) | 33 (27%) | 1 (1%) |
---|
Month | 7 | 94 | 3719 | 11576 | 2329 (62%) | 1372 (37%) | 52 (1%) |
---|
|
|
|