14.04.2010, 16:19
|
#121 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Зараз: поза форумом
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
Мне стыдно признаццо, но я ни разу в жизни не был в горных походах. Я не могу себе представть себя с 70-тикилограммовым рюкзаком. Я не могу себя представить наверху без байка или лыж. Я ни разу в жизни не спал в горах в палатке. Я не пью водку, не играю на гитаре, люблю горячую воду и ледяное бочковое пиво.
Что я делаю не так?
|
|
|
14.04.2010, 16:40
|
#122 (посилання)
|
Загублена в Montenegro
Снаряга: Elan Snow Blades, K2 Miss Demeanor, Giant Revel 0
|
Водки не треба! 70 кг теж! І гітари.
Уявити себе будь-де за певних обставин, в яких ти раніше не бував, неможливо. Спершу пробуєш, потім рішення - подобається, чи ні.
А все просто: вибираєш нудні вихідні, коли нема з ким куда покатати. Пакуєш рюкзак, кооперуєшся з кимось до душі, хто би міг поводити на перший раз, і все. Іванку не забудь.
|
|
|
14.04.2010, 16:43
|
#123 (посилання)
|
Хочу в райдери. Навчіть?
Снаряга: Dynastar Cham 117;
Armada ARG;
Honda CBF 600S
|
1. Не треба носити 70-кілограмовий рюкзак, 70-літровий хватить.
2. Можеш взяти лижі
3. Можна спати на вулиці
4. Вода гаряча є в чаї .
5. З пивом нічого не пораджу, пий водку
|
|
|
|
+
Sheridan, Malaya, Yurik_7_, Мих, Rio, klepakoff, Volchica, Dolce, MiroBachi, Зёбра, _Atom_
Не согласен
Maxik |
14.04.2010, 16:51
|
#124 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
per4uk: зачёёёёттт!!!!!!
|
|
|
14.04.2010, 17:43
|
#125 (посилання)
|
Паблик Энеми
Снаряга: Armada JJ + Marker Grifon
Dynafit Beast 98, Dynafit Radical ST2, Dynafit Vulcan
|
Цитата:
Коментар від nep4uk
2. Можеш взяти лижі
5. З пивом нічого не пораджу, пий водку
|
по п2. нічого смішного нема... ми в кінці СЕРПНЯ заставали 40-50 метрові язики снігу на мармароському хребті.
по п5. а без алькоголю ніяк ?! шоб побухати не тре їхати аж в гори.. можна і вмісті, накрайняк декілька км за містом.
|
|
|
14.04.2010, 18:28
|
#126 (посилання)
|
Two beer or not two beer?
Снаряга: Лыжи. Любимые:)
|
Да, с пивом в горах-проблема. Зато оно кажется трижды вкуснее, когда в цивилизацию возвращаешься.
Я сначала с рюкзаком потаскался по Крыму и Карпатах, а потом подружился с байком. В-итоге пешие походы заменил на вело. Интереснее : больше успеваешь увидеть, и сложнее, т.к. железного коня иногда приходится тащить на себе.
Чатыр-Даг - первая Гора, на которую я поднялся когда-то в Крыму, поэтому очень памятно было залезть туда с байком :
Палатка, котелок и прочие вещи легко вмещаются в велоштаны и небольшой рюкзачок.
А это - как правильно использовать флягодержатель :
Цитата:
Коментар від Neon
а без алькоголю ніяк ?! шоб побухати не тре їхати аж в гори.. можна і вмісті
|
Да как-то оно ... пару рюмашек в горах вдали от цивилизации у вечернего костра да под вкусненький супчик из котелка ... феньшуйненько .... аж слюнки потекли ...
|
|
|
|
+
Sheridan, Olddog, Константин, Junior, nep4uk, SMR, Yurkis, Natusik, Rio, klepakoff, Bob_Kneissl, Dolce, griig, Зёбра |
14.04.2010, 20:58
|
#127 (посилання)
|
Хочу в райдери. Навчіть?
Снаряга: Dynastar Cham 117;
Armada ARG;
Honda CBF 600S
|
Цитата:
Коментар від Neon
по п5. а без алькоголю ніяк ?! шоб побухати не тре їхати аж в гори.. можна і вмісті, накрайняк декілька км за містом.
|
Ну спирт то не для бухати, а щоб краще спалося.
Я взагалі-то був противник цього, але людина, яка Боржаву маркувала, сказала, що якщо не буду пити - він мене з собою більше не візьме в гори ...
а тепер я втягнувся
|
|
|
14.04.2010, 21:04
|
#128 (посилання)
|
Паблик Энеми
Снаряга: Armada JJ + Marker Grifon
Dynafit Beast 98, Dynafit Radical ST2, Dynafit Vulcan
|
імхо фігово спиться після 3 тисяч... в нас таких висот нема а в карпатах на чистому повітрі, після хорошого(ходового) дня спиш як немовля.. і не тре ніякого спирту
|
|
|
14.04.2010, 21:22
|
#129 (посилання)
|
Новичок
Снаряга: Volkl :-)
|
горілка помагає.... в помірних к-тях - 100-150 грам вечором до смачної вечері після 20-25 км переходу, з'являється плинність мови, особливо якщо передбачається гітара, пісні...
PS. Є досвід з 1993 року ;-) 4-6 денні походи Горгани, Свидівець, Чорногора, Чивчини...
люблю сурйозних людей
|
|
|
15.04.2010, 07:44
|
#130 (посилання)
|
Стропобалансер
Снаряга: K2 Public Enemy 176см
|
+Neon'у.
Я тоже ярый противник алкоголя в горах.
Разве что небольшого количества в аптечке, которое еще ниразу не пользовал.
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
Схожі теми
|
Тема |
Автор |
Розділ |
Відповідей |
Останній коментар |
Ужоцкий перевал - Пикуй
|
Funcarver |
Украина |
4 |
08.07.2009 12:32 |
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 1 | 7 | 15 | 5 (71%) | 2 (29%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 0 | 1 | 140 | 424 | 85 (61%) | 54 (39%) | 1 (1%) |
---|
Month | 5 | 97 | 3864 | 12283 | 2368 (61%) | 1442 (37%) | 56 (1%) |
---|
|
|
|