Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Стайл (https://extreme.com.ua/forum/102-stail/)
-   -   Хочу катать ньюскул (https://extreme.com.ua/forum/stail/11848-hochu-katat-nyuskul.html)

Powder 10.02.2009 15:38

Цитата:

Коментар від Neon (Коментар 17575)
я на пабліках зараз катаю.... досить хороша лижа.. але незнаю де ви її тепер знайдете... тепер пабліків не випускають... але аналогічна лижа цього сезону(той самий паблік тільки розмальований по іншому :) ) модель EXTREME

фуджаси трохи мягші за пабліки і більш пристосовані до паркового катання.. в основному пайп... але їх теж вже не випускають... зараз замість них Silenser але особисто мене їхній дизайн не запер :)

Посмотри К2 линеку 2010 там есть Fujas:)

Neon 10.02.2009 15:48

сорі профтик.... минуло сезонних аналогів KUNG FUJAS німа... а я мав наувазі... FUJATIVE... але і з нимим наплутав... в цьому сезоні аналогу німа... Silenser і в минулому і в цьому сезоні... одинакові... сорі за плутанину :pardon::pardon:

Neon 12.02.2009 22:13

шукаю місцевих!!! (львівських) однодумнів... шоб в суботу якшо снігу норм насипе піти в парк культури трамп насипати... і трохи поскакати ...

p.s. бо на буку ніяк..... поча збирати гроші на 1010 :wink:

Powder 13.02.2009 02:16

Лутше собирай на Boomerang. Я думаю они зачетней будут:) Rocker рулит, поверь мне на слово у меня 2 пары с обратным прогибом:)

Wakerunner 13.02.2009 11:07

Цитата:

Коментар від Powder (Коментар 17936)
Лутше собирай на Boomerang. Я думаю они зачетней будут:) Rocker рулит, поверь мне на слово у меня 2 пары с обратным прогибом:)

Видел я эти водные лыжи на ИСПО. Дизайн прикольный но где на них у нас катать непонятно. К тому же если говорить о нью-скуле а не фрирайде, это не совсем те лыжи на которых нужно учиться делать трюки... особенно в наших зимних условиях. В линейке Элан есть более специальные модели для фриста и бэккантри фриста.
Что касается обратного прогиба - у Саломон в 08/09 2 модели с рокером(обратным прогибом) а в 09/10 аж 4... тенденции так сказать на лице :)

П.С. Снега с каждым годом всё меньше (по карйней мере у нас) а широких лыж у производителей во всевозможных вариациях всё больше :(

Sheridan 13.02.2009 11:26

Антоха, я в этом году поймал паудера больше чем за последние 5 лет. Даже на Буке это была фантастика. Главное, оказаться в нужном месте в нужное время и с правильными лыжами.

Фрирайд и фристайл это единственное направление в глыжах, которое не пострадало от кризиса. По остальным падение в среднем 17%. У Элана 5% :)

2Neon, я интуитивно чувствую, что Бумеранг прикольнее окажется, чем 1010. Ну ничо, потестишь и то и другое. Скоро. Правда Бумер в 190 росте :)

Neon 13.02.2009 11:27

мені з моїми 183 якраз норм буде :)))

непринципово на шо збирати )) я так прикидую шо вони +- одинаково коштують ))) просто у Львові 20 см снігу якщо небільше... і нема з ким піти поскакати....

CLS 15.02.2009 13:26

А что скажете про K2 Nancy?

Neon 15.02.2009 17:21

так як ніхто з лижників невідгукнувся... прийшлось шукати допормоги в рядах бордерів... і таки знайшов.. вчора побудували гікер.. і залишили його наніч шов встоявся.... зранку прийшли і порбачили картину .... кікер на 20 см нижчий... хтось по нього гуд поїздив в ночі.. поки він ще мягким був... але нічо.. пострибали і з такого... зробили цирк для всіх хтобув на схилі... а їх там було дофіга...

перших пару розминочних стрибків... і на 3 стрибку невдале приземлення на спину... після чого ледве встав... і вирішив нічого складнішого за звичайні стрибки з гребами... якщо до завтра відійду напевно підемо ще щось робити.. але спочатку добудуємо кікер... пару фот можливо викладу пізніше... але нічого оцікавого німа :)

Powder 16.02.2009 09:12

Цитата:

Коментар від CLS (Коментар 18206)
А что скажете про K2 Nancy?

Я сомниваюсь что кто то может чтото сказать про Nancy. Разве что что то из прочитаного в журналах. По моему ето теже "PE" тока облегченые:)

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 05:36.