![]() |
На трохи крутішому схилі початківець не завжди може повернути в плузі, верх 7 навіть. А приставити якось ногу тим більше не може. Але, якщо він почне розкантовувати, то поверне.
Дехто з інструкторів буки це також використовує в роботі. Але в методиці цього немає. З плуга до карвінга один і той самий рух. Діапазон відрізняється. |
Цитата:
|
@A888 , привіт, Енді! Чудова українська!
|
Питання номер 1. Була мова що якась дівчинка на широких не здвла тест. А чому супер тренер не відправив ту дівчинку в прокат? Чому не мказав що ширина лижики більша чим їх бот? Чи 200 євро то 200 євро? Ви тут носитесь з ним як з іконою, хоча я там бачу тупо непоганого демонстратора.
Добавлено через 4 минуты Питання стафу ніхто не піднімає. Бот 30 і бот 25 то вчетаки різні? Не?. І мізінець і пятка також? Хоча як давиш мізінець відповідно працює пятка . |
@yuraja, давай так, щоб було понятно. А то я чота не дуже розумію. Як і Саня.
Про дівчинку на широких згоден. А що за боти 25-30? |
Ідеальний вчитель для ідеальних учнів.
|
Цитата:
Цитата:
|
@Skyclub, ну я би володарю профільного значка так не писав. Але це таке...
|
Я думав, що всі думати полюбляють. Трохи вище йшла мова про значок, але не ясно з якого виду спорту. В декого з даного.
Не в мене, звісно. Мабуть такі люди, зі значком, розуміють про що пишуть. |
@Skyclub, ця тема була про школу лише на першій сторінці. А потім була перетворена на " а вам слабо". Чітко збережені причинно наслідкові зв'язки, на мою думку.
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 08:17. |