![]() |
@Sheridan , ширина її лижики більша чим її лапка.
|
Цитата:
|
@Lyubomyr, та да (
|
У темі 1 додатків
@Skyclub, вгадай байкера з першої спроби. Я не сперечаюся, що цей елемент працює. Потестую, скажу
Вкладення 46762 |
|
Бойчук красунчик, правда? Дивно, що не дивиться в поворот ))) Тому, що дивиться на фотографа. Теж завжди так роблю. Тільки катати не вмію )
https://bukovelskischool.com.ua/wp-c...a5097-carv.jpg |
У темі 1 додатків
@Korben Dallas в мене для тебе дивні новини. Я вже давно писав, і вчора казав тобі телефоном, що Томас за три роки поїхав все нижче і нижче. Але це ще не все )
Він мене радує тим, що не припиняє вчитися навіть в той час, коли є практично ідолом для багатьох. *написав купу букв, а потім подумав... Чому б мені не повести себе так, як чомусь стало модно в цьому році? Буду ставити питання, ахаха Що ви тут бачите? Вкладення 46773 |
@Sheridan ,мужика бачу на лижах...гарна, сонячна погода...якийсь льодовик в Альпах походу...
Додано через 36 хвилин @sheridan, так, особисто я , прийняв рішення щось бачити або на уроках, або коли разом на схилах. Всі інші варіанти вважаю тепер неприйнятними для себе, набрид трохи весь цей гвалт 🤗 |
то, что на фото и вы его обзываете двумя английскими словами у него со дня появления в буковеле как наставника бук ски скул.
у Михаила Бойчука это очень явно выражено, так как Томас видимо очень ему это акцентировал в свое время |
Якщо б було, Ігрус би про це писав. Не писав - значить не було. Так які там два слова ярко виражені?
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 11:25. |