![]() |
Якщо ми всі підемо звідси, то з ким ми будемо катати, зустрічатись, про щось спорити?...
Додано через 2 хвилини У нас є вчора, у нас є сьогодні...а завтра може і не бути...не забуваємо про то ;) |
@Korben Dallas, дай мені свою новупошту, я тобі ще рома відправлю :beer:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
У темі 1 додатків
Цитата:
|
У темі 1 додатків
@Skyclub , бро, нічого особистого, але тут прийшло в чятік питання. А я реально не можу відповісти. Ти випадково не цікавився, чому Томмі вже 6 років без сертифікату ісіа? В нього якийсь інший чи я чогось не розумію?
Вкладення 47162 |
@Skyclub, вкатався, вже валить ))) сумую за його норм шмотом (
|
Складається враження, що Томас не зовсім розуміє що коїться навколо. 2023 рік. Українці вже другий рік страждають від повномасштабного вторгнення русні, українізуються, намагаються витіснити будь-який російський та російськомовний контент.
Але людина, у якої багато друзів в Україні (сам не знаю, лише чутки), вважає нормальним зробити рекламу російською для україномовних. Мені було огидно побачити цю рекламу у своїй стрічці. |
@Sashko, так він не знає української взагалі - прибалт. та й на курси до нього їде 80% узкіх. але я розумію, про що ти...
шо за реклама, до речі? лінк? |
Стандартна реклама профілю в інстаграм сторіз. Щось розповідає про гарну погоду та старт курсів.
Додано через 3 хвилини Цитата:
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 14:44. |