![]() |
Така собі порада. Розгинання в принципі погана річ, ноги треба згинати. Але тримати один кут в поясниці теж не самоціль, плюс в динамічній їзді з поавильним релізом розгинання буде, коли ми відпускаєм ноги а тіло видовжується.
|
хороше відео!
багато знавців плутають розгинання а попереку з розгрузкою вверх Так вот вірно кажучі, розгрузка вверх виконуеться в горнолижній стійці, яка не передбачає розгинання в попереку до виравнювання повного, а змішуеться всі частини тіла равномірно з мін - мах амплітудою.. цілью є зміщення Центра Ваги до верху для більш легкого розвантаження закатованих, та навантажених лиж з подальшою перекантовкою та загрузкою.. це і є "вертикальная работа" з різним рівнем амплітуди для різних задач лижника Додано через 10 хвилин @Lyubomyr ,безперечно в різних ситуаціях є різні техники виконання.. Але красичний приклад Томаса дуже доречний, що треба всіма частинами тіла робити "вертикальную работу", а не тільки попереком! це є основа, класичне виконання.. і то є незмінне, як і горнолыжная стійка.. (є висока - туристична. карвінгова - середня, та спортивна - доволі низька) |
@igrus ,
Я написав що порада така собі, бо це неуніверсальне правило і тут є деякі але, про які не говориться. В коротких поворотах з малою амплітудою це загалом хороша порада, і все ж вузька. Це, видно, його усвідомлення останніх років, бо перед тим він вчив протилежне фактично, з того зо я бачив на відео. |
ну на "поганому" відео більше амплітуда в колінних суглобах, а ніж в попереку, та все рівно я так не вважаю, що це помилка.. так набагато легше початківцю починати розуміти рух..
класичний рух вертикальної роботи розгрузки-загрузки лиж..!! Є методи для заробляння грошей, а є методи для швидкого розуміння.. ;) тільки шлях різний.. від два-три витяга до денного заняття, чи тижневі школи по 600€ на виході з записом на наступну в 700€ але якшо воно продаеться, то чому би і ні.. ;) ну і по відео, мій підсумок такий - якшо рух вірний, та головне він в балансі та повному спокою физично-нервової сістеми, тоді сам организм лижника не буде бажати зайвих рухів вертикально, топто на підсвідовому рівні людина буде їхати як Томас на другому відрізку ролику ;) топто баланс та спокій вирішує бігато маркетингу в навчанні від топів :))) яле я можу змінити думку, коли стану на цьому заробляти гроші.. :))))) |
Ігрус пиши ісчо, гірше вже точно не буде. Хоч поржом.
|
ты можешь ржать сколько угодно, но эти мысли не для тебя дружище, в этом надо немного понимать...
Если что.. ;) почему же так вредно высказывать, то что знаешь.. в чем уверен.. :))) найдется хоть один умник, бля очень умний умник))) которому разножка не мешает, или возникает вопрос у него, чему она мешает?))) Но он так в этом уверен, что на всех обижен, и уходит... потом, не закусив видимо..в субботний обед, опять является со своим исклюзивом, бля редким исклюзивом своей необычной идентичности.. не похожий на всех... "умничка" одним похвальним словом :)))) |
Генератор випадкових слів: квадротріцепси, ісклюзив двічи. Можна переклад? Бо я не закусую, тобто не розумію.
|
давай вже якийсь висновки, шо накатав!
чого досяг, шо то темі сказати зможеш? яки висновки по останому відео.. А то якась не зрозумілиа поява "умнички" Міка в темі.. якись поради особисті.. , очінки значимості на форумі))) скільки тижнів відкатав в сезоні цьому? по ділу давай, не соромся.. ;) Додано через 3 хвилини а, ще.. скільки людей навчив за зиму?)) кому передав знання від поверху "на лабутенах" :))) |
По ділу:
Дві останні зими промайнули так швидко, що навіть сніг не встигав випадати. Оснаннє відео, все, як завжди. Диявол в деталях. Якщо дивитись на проїзди топових могуллижників, то розгинання м'яко кажучи дуже присутнє. Я себе не ототожнюю і ніколи не ототожнював з тим, чим займався або займаюсь. А на лижах я з дитинства, пара трійка років спорт школи зі зборами та змаганнями. Той накат(кількість днів на снігу мені вже ніколи не повторити). Але ти не соромся, пиши і далі про плями та інші цікаві речі. |
я 100% впевнен, шо твій шлях в совецеом баченні горних лиж то є знущання над психікою здорового катання, але це твій шлях, який я с жалобою теж поважаю, але ти зовсім не знаешь мого шляху, моїх думок з цього приводу..
то що я тут зараз пишу, то когось дивує, когось цікавить, хтось крутить у віска.. :))) як ти до прикладу.. я знаю, що я роблю.. ти знашь, шо колись робив.. Томас знає шо генерувати, бо то є новітня мода, і то є теж частково дуже вірно, але до окремого виду катання, склону, обладнання і т. п. Я може через рік теж зовсім друге почну писати, бо на кону будуть мій час та оплата за цей час кліентам, що захоче щось змінити.. ;) не дивись в минуле, живи майбутнім.. ;) |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 21:53. |