![]() |
У темі 1 додатків
Вкладення 47509
Є подібна вправа на швидкість. Максимальна кількість поворотів на якійсь відстані ( хай буде 100 м.) |
Ще раз підкреслює дніще ціх, хто тут ще лишився...)))
Один знавець питає... 🤔 Другий це назвав Могул )))) Третій на швидкість ))) Чекаємо четвертого знавця, може він всеж прочте коменти, подумає.. відслідкує календар шкіл Томаса, з виходом цего роліка, прокладе складні логічні слідство-часові ланцюжки..))) та видасть щось логічне?))) А то може візьме в кишеню 2000 евро, як мін, бо це мін за яки гроші Топ видає секрети. (Окремі, та один за ті гроші якщо учень такий тупий..).:))) та піде на навчання? Щоб бути в темі форумних питань.... :)))) Яке ж тут ‘дно‘ лишилось, бо дно не хоче порівнювати себе з обізнаннюстью, та бажанням чогось знати..))) |
ігрус, ти вибач за дурне питання, але якщо тут лишилось тільки "дно", то скажи мені, що ти тут робиш? Раз ти теж тут лишився, то роблю висновок, що ти теж частина "дна". Все правильно?
|
а в інших темах вас не цікавить зміст, форма спілкування, слова до особистостей, яки не мають бути в цівілізаціонному форматі та рамок спільноти, на громадських платформах..
А може мені власник цього форума щось роскаже за період підколів, коли мій змінений мною пароль ніка (навмисно) був тестований в моему приват 24))) це теж було тестування на "дружність" :)))) невже він думає, що навколо всі такі тупі, як його маніпулятивне коло?))) раніше хватало.. зараз люди розуміють щось. . ;) я так думаю, що розуміють.. Так шо давай, шановний адмін, зауваження роби всім в темах загальних, а не особисто, в приват (ще надію маю, що таке відбуваеться) .. А тут загално зрозуміло, хто є хто.. він не читає мене.. сміх.. :))) бо в зеркало подивився :))) |
то що каже в інтернет, то одне важливо..
то що за гроші то значно цікавіше.. ;) ця вправа зовсім про друге.. якшо не володіешь тим, то зберай гроші на секрети... :)) я знайшов як боротись з заходом сюди! читати дічь та зневагу один до одного, 👍 тру всі посилання на форум з гаджетів.. а набирати завжди влом...спробую так ;) |
@Skyclub , тепер мені подобається, як ти пишеш, як відносишся, як стібешся і не ведешся на образи. Тому що ти став вище цього. Респект 😉
Не забувай - інтернет доступний кожному. Психіатрична допомога - не всім 😁 |
@Skyclub , жжош, бро 😁 шо які плани? скікі ще каталки буде? хоча я вже чекаю на твої весняні фотки - завжди краса нереальна
|
@Skyclub , най здійснюються. чекаємо фоточок
|
У темі 1 додатків
Вкладення 47518Поламався Ігрус. Клони будуть в цьому році?
|
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 12:09. |