Гірськолижний форум

Гірськолижний форум (https://extreme.com.ua/forum/forum.php)
-   Украинские горнолыжные школы (https://extreme.com.ua/forum/65-ukrainskie-gornolyzhnye-shkoly/)
-   -   Школа Tomass Marnics (https://extreme.com.ua/forum/ukrainskie-gornolyzhnye-shkoly/29463-shkola-tomass-marnics.html)

Korben Dallas 18.12.2023 16:19

Єбать я вчора перебрав...мені наснилось, що я в цій темі домовлявся з Сашею катнути разом і обіймались навіть на радощах...😁😁😁

igrus 22.01.2024 09:27

У темі 1 додатків
Вкладення 47314
вот цікаво, скільки би ти дав сотен, а може і тисяч € за контент з такої камери, докладний аналіз та нарешті за 4 ри години навчив би тебе базовому короткому повороту? :)))
Чи не надто ти іконезуешь, то в що віриш?)

igrus 22.01.2024 09:50

я поставив тобі смайлик, бо дууууже доречно коментувати телефон за безкоштовно!)))
Ти сам росписуешься в нерозумінні, шо по тих відео дуже складно не профі щось роздивитися.. це треба мати нехілу квалифікацію, щоб коментувати такі видео.. ;)
це ще більше коштуе, а ниж електронний налаштований на шаг по часу ззум, де дуже зручно відокремити мух від сала :)))
А в загалі, ти даже не уявляешь який зараз рівень катання в Буковелі.. :)))
одне безкоштовно - в тебе є зміни, твій Артём майже не відрізняється від тебе, просто обом треба більше уваги звертати на себе ;)

igrus 22.01.2024 10:39

нах я сюди пишу, сам не розумію.. 🤔

Додано через 11 хвилин

та поясню..
Ти сам провокуешь як до тебе ставитись..
в що ти віриш, ставитись..
що ти робиш, ставитись..
Ти пропагандуешь то, в чому ледь розуміешь. то, шо тобі в лом робити годинами на схилу..
Ти всіх принизуешь, за то, в шо не розділяють, чи мовчки не підтримують прагнень оточуючих тебе мрій..
тобі в собі по-перше треба розібратись, школи тут до чого?
особистості до чого?
до чого тобі особисто це все?
не розумію я такого підходу до прагнення чогось нового
соррі, якшо шо..

Lyubomyr 22.01.2024 19:06

На довгорадіусних лижах краще виходить їхати довгі повороти, там уе натурально виходить. На короткорадіусних треба ще менеджити спецефекти і переставати кантувати лижі в якийсь момент. Я особисто це взагалі не люблю.

Це я до того, що тобі на лижах 17-19 метріа мало б бути зрозуміліше їхати довгий поворот.

Lyubomyr 22.01.2024 19:45

Я б сказав, що лижі в першу чергу визначають поворот :) зїхати можна всяке, але зазвичай лижа яка зараз на тобі краще всього робить той чи інший поворот. Деколи два. І витискати з неї шось на що вона не оптимізована, не прикольно.

Я коли беру слаломки, то більше всього дюблю слаломні повороти. А якщо гігантки, то гігантські. Але можу на гігантках короткі, краще на дуже крутих схилах. Можу на слаломках довгий, але неприємно і каряво це виходить.

Добавлено через 4 минуты

На яких лижах були інші учасники?

Lyubomyr 22.01.2024 20:12

Ви мабуть тримаєте довгорадіусні лижі на кемп Короткі Повороти :)

Sheridan 03.02.2024 16:27

Шарить
Tomass Marnics on Instagram: "? - координация и баланс ? - ритм ? - стабильность корпуса ? - независимая, точная работа ног ? - аккуратность движений ?

Sheridan 12.02.2024 13:14

З бандою Томас взагалі вогонь. Норм валять Facebook

Sheridan 02.03.2024 08:45

Що таке "разгібаніє в поясніце"?
Tomass Marnics on Instagram: "Уменьши разгибание в пояснице и твое катание станет более динамичным, ты сможешь лучше и быстрее реагировать на меняющи

Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 02:39.