![]() |
1. Не бездоганно
2. Ржу ) |
У темі 1 додатків
1.Ржи собі на здоровячко, аби тобі було добже, Друже!:friends:
2. Хто їде бездоганно на твій смак? 3. Що конкретно мені з того, що хтось десь бездоганний? 4. Звідки в тебе взялось таке нейприйняття Томаса і постійне бажання або його потролити, аби знайти в нього якийсь недолік? Має ж бути якась причина. 5. Як тобі ця фоточка? Краще тут пошукай, тут вони є:oops: |
1. Шифрін і ще пару сотен спортсменів
2. Ти хочеш стати краще? Ну бро ) 3. Тобі здається. Покажу тобі скріни нашого спілкування за 4 роки. Але вони москальською ) 4. Ти здивуєшся, але тебе тут скоріше похвалю я, Любомир, Яковіна та Харб, ніж Томмі. В тебе каунтер, бро!!! Не пиши нич за плечі і голову. Таз головний ))) Я тобі більше скажу. Ставлю 500 євро, шо за 2 роки Томмі поїде в каунтері теж. Низько, з флекс+реліз, і з каунтером. Тому шо тільки рейсери вміють катати. Все інше - сова на глобус. |
@Skyclub, контрротація по вашому, бро. І на фотці і на аватарці. Тому шо ти рейсер. І коли вчився, копіював їх.
Томмі та більшість альпіських шкіл в середніх та великих дугах зовнішньо косплеять Лігеті. Але, якщо вміти бачити, то це тільки ззовні схоже. Це складніша тема, замахаюсь писать. Але ти рейсер. В Томмі тільки кути більші. Не лякайся згинати внутрішню. І не забувай забирати з неї вагу. Саме в такому сенсі - не давити зовнішню, а забирати вагу з внутрішньої. І тягнути її назад. Взагалі глянь в гуглі суперфантом. Ця вправа тобі зараз зайде ідеально. Я теж хочу, щоб ти став краще. Я хочу, щоб всі стали краще. Не пизжу. Я такий прост |
Не бачу. Але заціни чемпіонку )
Lara Colturi ???? SPEED GIRL | They are just turns, but they are never the same turns. It is just snow, but it is never the same snow. They are just mountains, but they... | Instagram Мене дивує інше. Чому ти бачиш конфлікт? В мене його нема. Давай просто спілкуватись, і шукать логіку та істину. Це цікаво. Додано через 6 хвилин Ще одна чемпіонка. Це сг. Бачиш різницю? Візуально це виглядає як корпус вниз. А у Томмі інклінація - заклон по-вашому. Норм компенсований ангуляцією. Це гарно, не спорю. Але я за рейсінг. Kiki Alexander | With @monttremblant World Cup coming up this weekend, it is making me so excited to be back on skis!! Ready to cheer on the girls at our... | Instagram Додано через 4 хвилини Цитата:
Каунтер треба дивитися біля воріт, коли лижі їдуть вбік, тіло орієнтовно вперед. Додано через 4 хвилини Отут все побачиш. Перекрут для демонстраторів - YouTube |
|
Цитата:
А ми всі по ютубу вчимося. Бо інших варіантів немає. В Україні півтора спортсмена залишилося. Цитата:
Добре, шо Томмі нарешті погодився визнати нижню розгрузку. Менше тем, які в тебе викликають конфлікт. Він поїде каунтер. Ще пару разів катне з Кіллі Вайбел чи іншими про чуваками, і поїде. Його школа це динамічний процесс. Вона теж зміниться. Побачиш. 500 євро? |
Цитата:
Додано через 56 хвилин Цитата:
|
@Skyclub, ви що на вєлі перекаталися?
Той "ведмедик" вам вже мариться... Він живе своїм життям, ви різні. "серете" в цій темі зараз ви. |
У темі 1 додатків
Гаврюша! Які люди, які розмови!
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 23:30. |