![]() |
|
У Штірліца от болі сжалась сєрцє, веть Пастор савсєм нє умєл хадіть на ліжах...
Добавлено через 1 час 4 минуты Цей видосик демонструє, як проходять ворота у гіганті СУЧАСНОЮ технікою. коли є так можливість |
@Skyclub , не видумуй )
|
Цитата:
|
У темі 1 додатків
Ден, диви, як воно бува.
Це ж слалом - тобто малий радіус. Різні фази повороту, це важливо Верхній -хтось скаже, що це каунтер:ROFL::ROFL::ROFL:, а я скажу, що це початок падіння. Те саме розділення. "Дєлєніє". Нижній -куди у хлопа дивиться вся тушка? Куди голова-добре видно по шолому. Куди тушка-добре видно по плечах. Щє раз - це навіть СЛАЛОМ, не гігант. |
@Skyclub, коменти в тому пості набагато корисніші. Почитай, англійську знаєш. Дремучій олдскул, просто дегенерати та позери. Єдиний, хто там вміє катати - Mark Shaxted.
Цитата:
|
Це типова пострадянська проблема - повна неповага до опонента.
Ден, я тобі на вушко нагадаю, що все, що ти пишеш ТУТ- ти пишеш у темі про школу Томаса, яка твоїми зусиллями перетворилась на харбаріум. Я цю тему зробив(вже 100 пожалкував) , бо я у Томаса вчився і трохи про це знаю. Це таки не Харбаріум, де ти вчився по ютубу, і у якому ти цілком аргументовано можеш відстоювати ту точку зору. Але по феншую це робити ТАМ, тобі не здаєься? Каюся, я теж цим грешу - я там відстоював точку зору Томаса, і це також некомільфо. Пропоную домовитись - кожен пише про те, у чим хоч трохи розбирається. А кращє прибий цю тему, нахіба воно вам? Є ж 7 самураїв на Буковелі, на чолі з Пасанецьким-зроби таку тему, це ж логічно,:friends: Раз вони тобі подобаються, то може хоч вони катосять по Харбу? :pardon: |
Саня, з тобою ітак ніхто спілкуватися не хоче, крім мене. Припини казати всім, шо їм робить )
Давай спробуємо зупинитися на аксіомі, що лижи це дінаміка. І профі коректують стійку, корпус і все інше так, як їм треба в конкретний момент. Нема єдино вірного каунтера чи перекрута. Ді на мі ка! Не статика. Всьо Цитата:
|
Цитата:
Раз зі мною НІХТО тут спілкуватись не хоче, крім тебе,:friends:, але люди з цього форуму, :friends:, чомусь таки приїздять до мене у Доломіти, кожен рік, та чомусь лишаються задоволеними:pardon:, то я і буду писати ТІЛЬКИ В ТІЙ темі, тобто тільки ДЛЯ НИХ, для :friends: Ну, там же ж люди хочуть зі мною спілкуватись, тож я і писати буду там, логічно ж. Купу часу заощаджу на письмо, але з задоволенням буду дивитись, як з тобою тут спілкуються, то ставити лайки :oops: Про початок падіння, щоб я таки не пішов по англійські, і не зззззїїїїзжав з теми, ок:preved: :ROFL::ROFL::ROFL::ROFL::ROFL::ROFL::ROFL::ROFL::R OFL::ROFL::ROFL: Панове, далі трохи ЛІКБЕЗУ, спешіал фо ютубних єкспертів та харбістів:help: Падіння - це не тільки тоді, коли людина банально падає мордякою об схил:acute: Якщо хтось справді сучасний гірськолижник, то він має розуміти такі терміни, як -РОЗДІЛЕННЯ(це і є початок нового повороту) та -ПАДІННЯ(це і є головний моент у створенні кутів) ПАДІННЯ - це просто назва ФАЗИ повороту. Не більше. Тобто я весь цей час втрачав сили на хлопа, хоч і класного, ріаллі, :friends:, але який геть не розумів про що мова. Весь цей час, вже 2 РОКИ:cry::cry::cry: Ден, :friends:, ти ж можеш у Валери про це спитати:music: Бувай, Друже, будеш далі підтримувати цю тему без мене, :skiing: |
Вперше чую такі назви. Пішов в гугл.
Додано через 10 хвилин Не знайшов. Спитав Любомира. Каже, це буковельскі терміни. Це Томмі придумав? Боже, навіщо? Додано через 5 хвилин Сепарація це міжнародний термін. Як можна було його прямо перекласти і назвати взагалі інше? У всього світу фази пронумеровані. Шо там розділяється в першій фазі? Я в шоці Бойчук мені цього не казав. А спілкуємось ми огого. Я спитаю, коли він Вістлер відкатає. Відпишуся |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 23:30. |