![]() |
Любомир бачить тут каунтер. Чекаємо на наступні відоси.
Tomass Marnics | Чем плавнее ваши движения, тем более предсказуемо и чисто поедут ваши лыжи. #wearetwoblades #skiingisfun #letsgo #skiing #learningprocess... | Instagram |
я би не сказав
але закручування тоже немає ну і розгрузка не той во)) |
Я з Любомиром не сперечаюся 🥹
|
Шкода, Скаклаб не пояснить, але 2 момента:
РАЗДЕЛЕНІЄ 1. Це грьобаний москальський термін НЛИ 2. Шо в них там начінаєт раздєляться? ИНСТРУКТОР / ТРЕНЕР ПО ГОРНЫМ ЛЫЖАМ | Нэшнл ски скуф | Instagram |
Ден, :friends:, маю до тебе проханнячко, чергове, плііз.
Ну не треба мене постійно тягти у бесіду, яка завжди починається у такій зневажливій манері:shock: Я, каюся, що створив цю тему 2 роки тому, бо дурень:crazy:(хотів , як краще), а прибити її не можу, бо ти не даєш:cry: Мало того, ти ще й повитягав все, що я потер(маніпулюючи постами -щось витяг -щось ні, зручно-незручно). НЕ БАЖАЮ СПІЛКУВАТИСЬ ДАЛІ(маю право). Так, "обідився":skiing: Бо за 2 роки тут не було нічого корисного, але було вдосталь хейту та зневаги, причому не на мене, а на тих, до рівня кого ти ніколи навіть не наблизишся. Сам подумай, ну нахіба воно мені?:pardon: Є такі категорії шановного панства, доводити яким незвичну їм точку зору- просто себе не поважати, (навіть не доводити, а просто озвучити), бо це безглуздо. Такі шановні добродії, як: -ковідобєси всіх мастєй -Свідки Ієгови та іже з ними -поціновувачі януків, піаністів, арестовичей, та інших безуглих -трампісти та харбісти(хоча їхній гуру проти трампа, що дуже дивно) Бо вони сектанти. А сектанти в принципі не спроможні почути аргументи ТУТ І ЗАРАЗ, які не вкладаються в те, що їм вложив Мессія(потім проходять роки і їм трохи соромно за бездумне фанатіння від мантр типу "50 на 50", "сядь на тумбочку", Ігрус наш Гуру, і таке інше, але вони НІКОЛИ цього не визнають вголос, бо визнавати помилки -це "удєл сильних та розумних") Тож ти тут і далі упражняйся у красномовності без мене, ок? А я буду просто читати, бо за цим дєйством цікавіше спостерігати, не втручаючись :beer: |
Цитата:
P.S. Знав, шо за РАЗДЄЛЄНІЄ ти не поясниш ))) Моя пропозиція про 500 євро ставки на каунтер Томаса в силі. Ти програєш навіть не прийнявши її Катни там за мене. В нас тут зими нема ( |
Цитата:
Залюбки, Друже! А на баттл все одно не вийду:acute: Бо цей ключовий момент :slalom: треба буде пояснювати від Різдва Христова. В мене ще 3 тижні лижків попереду. Аза вікном вже крокуси вилізли:fool:, хоч до цвітіння їм ще далеко |
@Skyclub, я тебе люблю насправді. я взагалі людей люблю, хоча останні роки шось мені не дуже вдається. з 2019го десь. але я не люблю конфлікти. тому тобі здається, шо я сектант чи мені не подобається Томмі.
Ніхто не пам'ятає, шо я писав, шо мені не подобається як Харб їде (може тепер запам'ятаєте). Воно якесь олдскульне і неагресивне. Але мені дуже подобається, як валять спортікі. Тому я від нього взяв флекс реліз (тут до різдва без ютуба не пояснити, бо це сама правильна рейсерська нижня розгрузка, яка не використовує енергію лижи), фантом та суперфантом і вагу з внутрішньої в ноль. Більше нічого. Навіть каунтер для мене поки незрозуміла штука. Хочу катать *плаче |
Ти ж можеш дуже просто покласти мене на лопатки - пишеш у фб на сторінки Одермата, Бріньоне, Гут, Шіфрін, Ноєля чи Крістофферсена, або хоч до Лігетті з Хіршером, набери з 10 сучасних топів і питаєш в них, чи вважають вони Харба своїм вчителем і чи вони їдуть "точно по Харбу".
І вивалюєш тут їх відповіді, і якщо вони пишуть "так, я навмисне кручусь тушкою назовні повороту, бо каунтер - це святе" - то все , бінго, я кажу, шо я був неправий в оцінці Харба, і всі спортікі його учні. В чому проблема?;) |
@Skyclub, я не знаю, кого він саме вчив. але він тренер рейсерів. таких тренерів вистачає. але вони не ведуть свої кемпи чи ютуби. вели б, я сумніваюся, шо я б вибрав вправи Харба...
Всі інші ютубери - демонстратори. Навіть з фіс поінтамі, можливо, але вони не працювали тренерами ніколі. Ну, чи я поки ще не знайшов... |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 23:30. |