Цитата:
Коментар від Anton_Yakovina
(Коментар 191198)
У Вас неправильное понимание фрирайда. В правильном понимании ( правда всегда одна, так сказал фараон...) фрирайд - это и есть горные лыжи как таковые. Горные лыжи - чтоб ездить по горам. Везде. По трассам и не по трассам. Где хочется. По настроению. Все уметь и со всем справляться, легко и непринужденно.
А кататься на пределе не надо. На пределе катаются, когда мало умения. А чтоб было умение, надо чтоб научили. Приезжайте к нам - и мы вас снимем с предела и переведем в беспредел. Спорим?:):beer::friends::snezhok:
|
Рекомендую таки приїхати до Пдб чи ще краще до шамоні:preved: І не треба буде в перспективі ні з чим справлятися, все буди проходитися на автоматі. Не за першим разом само собою! Но 100% проходитися.!!!
Наведу приклад: Цього року Я відкривав сезон на рідній горі Михалкова в м. Косові. Після трьох денного снігопаду, + зверху дощ. І того +- 40см-100см снігу з ледяною коркою зверху, чіткою коркою, яка без спец навиків катапультувала навіть ніби досвідчених спрортсменів головою в перед, в кращому випадку, неговорячи про решту. Факт того Антон, що в результаті ніхто крім наших не катав по крайньо лівому склону :)) То було щастя:pleasantry::music:
Я потратив декілька спусків для привикання до неймовірного драйву, коли відчув нарешті себе криголамом. Це завдяки певній правильній підготовці в Антон Скі скул. Хоча там ми в такі складні умови не попадали. Це все було на рівні підсвідомості, техніка проявилася сама собою.....підсвідомості:crazy:
А стосовно фрази "на пределе" Дехто знає на якій межі я катаю, (Антон точно) Spin, забий на ці всі умовності, потім як прозрієш, будеш сам із себе про себе жартувати:beer:
Антон, скажи що Я не правий???:pardon::skiing::slalom:
|