![]() |
Цитата:
|
враховуючи, що це будуть свята може бути напряг. Щось знайдеться, але якість може бути так собі. Як пощастить.
|
Цитата:
Карта-м. Львів, вул. Листопадна, 16 на Dlab – Карта Львова. Адреса підприємства фірми компанії на карті м. Львів і Львівська обл. |
Жилье у Юры предварительно забронировали.
Взяли билеты на 10.12 43 поезд/16 вагон, обратно - 14.12 44 поезд/10 вагон. Присоединяйтесь. |
Як би мені прикро не було, а я таки буду змушена приїхати тільки на 2 дні (вихідні) :girl_cray2:
Нічого-нічого, буду ще надолужувати! |
Цитата:
|
Планируем ехать ! Нас двое.
Как предварительно забронировать жилье? |
Цитата:
Тем кто будет ехать из Киева: "штабным вагоном" будет вагон №17, так что покупайте билеты в него или по соседству. В поезде посидим, пообщаемся:) |
Квиток купив, 17 вагон:) Господи, насип багато снігу:skiing:
|
Цитата:
Еще подсыпало снежку, видно что уже ратрачили - гей! было знать чего, молодцы. Короче, похоже все же откатаем! :snezhok: |
ще більше снігу, щоб Близниця два крайніх дня школи була відкрита і можна:skiing:
|
2Anton_Yakovina
С собой для этой цели желательно иметь маленький рюкзачок, в котором лежит термос, теплая шмотка и бутер, и к которому можно прикрепить лыжи.:agree: "тёплая шмотка", що саме?:pardon: І навіщо вона в рюкзаку, чому її не вдягнути зразу. |
Цитата:
а тому, що "альпінізм - то процес безперевного вдівання-роздівання" с. не пам'ятаю хто... воно, хоч і не альпінізм намічається, але певні натяки будуть присутні, наскільки я розумію... Спочатку може бути жарко, якщо всі шмотки на себе надіти... а зверху - цілком може холодно, якщо шмотка не тойво... шмотку бажано щось типу флісовки/поляру, вони легкі і теплі, і практично не втрачають зігрівальних властивостей, якщо промокнуть - в тч і від поту. втім, промокнути від поту - то ше треба постаратися, вони гідрофобні, і промокають від поту тоді, коли верхній шар не пропускає пари або нижній - якась хб... то коротко. в деталях думаю то не раз тут на форумі обговорювалося, можете ще на якихось туристичних пішохідно-гірських форумах почитати. не знаю як в порівнянні з фрірайдерами, але в борівнянні з "прив'язаними до підйомників" в пішохідно-гірських туристыв вимоги до шмоток значно жорсткіші... юзав то і то, можу порівнювати :-). |
Цитата:
Короче, при любых "если":agree: Безрукавочка веса не имеет, места не занимает - а в рюкзачке и спинку лучше прикроет, если приложишься, не дай Б-г, не так как хотелось бы. Советую иметь:good: Хорошие пуховые безрукавочки, к слову, совсем необязательно покупать за все деньги. Их всегда можно найти на любом приличном сэконде - их там полно. На Западе народ себя ценит, знать. Не дураки, чай, буржуи-то:pardon: http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-..._1211695_n.jpg |
Дякую:agree: Будем искать.
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 16:33. |